Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Btwin Count 8 Kablosuz Sayaç

kablosuzlar doğru saymıyor diyolla

Scudo
@Ruhpastası
ağzı olan konuşur

@Ruhpastası
İnsanlar yanlış anlıyorlar bazı şeyleri.
Kablosuz km saati doğru saymıyor değil, sadece kabloluya göre 1-2sn. geç başlıyor o kadar. Birde teker çapının doğru olarak hesaplanması önemlidir.

geçenlerde dekatlonda gördüğüm bir cihazdı. kullananlar memnun ise tur öncesi almakta fayda var

Merhaba arkadaşlar konu o kadar eski olmadığı için yazıyorum.

count 8 sayacı 2 gün oldu alalı montajı yaptım çok şık durdu.Fakat lastik ebatlarını nasıl ayarlayacağım bilemedim.

kullanım klavuzunda tekerleğin tam tur attırıp çıkan mesafeyi ölçün diyor bende 219cm çıktı.

Jant üzerinde yazan ETRTO 622x19c ALLOY 6063-T5 yazmakta .

benim sayaca gireceğim değer nedir arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

@crowley 219 çıktıysa 2190 yazacaksınız sanırsam :harika:

ürünün kullanım kitapçığında olmayan bir lastik ölçüsü, tekerin bir turda kaç mm gittiğini ölçüp girebilirsiniz.

Count 8 (link) 80 TL
Count 4 (link) 65 TL

Görünüm açısından bire bir aynı gibi duruyor. Hangisinı almak avantajlıdır bilemedim, önerilerinizi bekliyorum.

big_ae8e2d7c2fba4b3f9f590176e88b26c4.jpg ss.jpg

Count 8 var bir bisikletimde 2 ayrı bisikletimde de sigmanın iki ayrı modeli var.
Count 8 de uyanma sorunu var.
Mola verince uyku moduna geçiyor ya kalıyor o uyku halinde sen bi dünya yol aliyorsun bakıyorsun ki hala uykuda. Bir tuşuna basiyorsun bi zahmet uyanıyor.
Sigmanın herhangi bir modelini tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: kmert
sigma'ların ekranı biraz küçük görünüyor count'lara göre onun için btwin modellerine yönelmiştim. uyku modundan çıkması için bir tuşuna mı basmamız gerekiyor ?@Yusuf'san

bir de bu sayaçların yanlarındaki küçük cihaz nereye takılıyor ?

@kmert
Count 8 var bir bisikletimde diğer bisikletimde de sigma bc 8.12 kullanıyorum.Sigmadan daha memnunum daha kullanışlı molalardan sonra aktif moda kendi geçiyor. Count 8 in forum da pek çok kullanıcısı var memnun olan kadar olmayanlarda var. Tuşlarını kullanışlı bulmuyorum ben uyku moduda ayrı bir sıkıntı.

Dahon Vitesse D8'de nasil olur ki acaba bu sayac? Katlanirlarda gidon ile tekerlek mesafe biraz var. Kullanan var mi acaba katlanirda?

Bir de hadi sigma kablolulardan aldik ama kablo koptu. Kablosu bulunup satin alinabiliyor mu yoksa cihaz çöp mu oluyor?

Arkadaşlar,Decathlon'dan sipariş vereceğim fakat jant teline takılan mıknatıs da ürünle beraber geliyor mu? Yoksa ayrıca mı almam gerekiyor?

• Beğen
Tepkiler: Ruhpastası
Bende (link) bu var. Ayar kısmında 28 janttan sonra girilen bir yer bulunuyor. Ne olduğunu anlayamadım. 1.5 ile 2.2 arası bir değer girmemi istiyor, teker kalınlığı mı bu nasıl öğrenebilirim

@buracat

Hocam en doğru ölçüm için tekerlek çevresini ölçerek mm cinsinden girin cihaza.O teker boy seçimlerini sıralarken 1 tane de mm cinsinden girebilmek için seçenek vardır.

Bisiklet yere düzken tekerin yere deydiği noktaya ve tekere bir işaret koyun ve bisikleti dümdüz ileri doğru getirin o lastikteki işaret tekrar yere denk geldiğinde yeri işaretleyin. Yerdeki 2 nokta arasını ölçün ve mm olarak girin.Hatta bisiklete oturunca lastikler ezildiğinden dolayı bir miktar onuda hesaba katılmasını söyleyenler var,düşününce gaet mantıklı :)
Ben bu şekil ayarladım strava ile %99 aynı ölçümü alıyorum çok az fark çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
yaklaşık bir senedir kullanıyorum bugün itibariyle şöyle bir durumla karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim. sayaç çalışmıyor her iki parçanın da pili var mıknatıs maşaya bağlanan aparatın yanından geçerken manyetik tık sesi geliyor ama sayaç hızı göstermiyor sayacı resetledım düzelmedi maşaya bağlanan aparatla mıknatısın konumunu her şekilde denedim yine olmadı böyle bir durumla karşılaşan oldu mu yardımcı olursanız sevinirim

@zagnos

maşadaki aparatın pilini değiştirebilirsiniz, ses geliyormuş ama aklıma başka öneri gelmiyor, nedense alttaki aparatın pili çabuk bitiyor

• Beğen
Tepkiler: zagnos
Merhaba bende 2. El almayı düşünüyorum katlanır bisiklet kullanıyorum gidon ile teker arası uzun bisikletinin modeli Dahon Vitesse d8 ölçmede bir sıkıntı olur mu kullanan varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim

Geri