Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Btwin FC 3 yol bisikleti almayı düşünüyorum

Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,
Bu bisiklet hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum... İleride daha iyi bir set ile değiştirebilirim üzerindeki tiagrayı ve jant setini ama başlarda yeticeğini düşünüyorum.. Beni bu bisiklete iten ise karbon oluşu
(link)
Fiyatı şuan da 2000lira

Scudo
Karbon doğadaki en güçlü ve en hafif maddelerden birisi bu sizi niye bisikletten itiyor?

• Beğen
Tepkiler: Berke
Bisiklete iten ile bisikleti almayı düşündüren nedenden bahsetmiş arkadaşımız. Bisikletten iten ile bisiklete iten tamlamaları arasında yazılışta 2 harf farkı var ama anlamları taban tabana zıt :)

Ben girdum bisikleti gercekten kaliteli bit bisiklet ama surmedigim icin bilemiyorum.Hem tiagra kötü bir sistem değilki

BTWin nedir Trek veya Specialized al. 2.el al ama.

anlam karmaşası olmuş bisikleti çeken anlamında söylemiş olduğunuzu varsayarak; fiyatı uygun fakat kalitesi hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım.bu fiyata tiagradan üst bir set aramamalısınız bence.

@Adem Kaya

O Btwin dediğiniz marka Trek, Specialized, Scott gibi ömür boyu kadro garantisi veriyor, hatırlatmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: Berke
bende de btwin triban 5 var ve ömür boyu garantili bir kadro. ayrıca fransız firması ve bende sora sistem var çokda memnunum. tıkırtı, gıcırtı, vites atmama, takılma gibi sorunlar şu zamana kadar olmadı. sorun olursada Allahın izniyle değiştirir yoluma yine devam ederim. sonuçda amatör kullanıcıyım yarış koşmuyorum iddamda yok bana yetiyor. sora arka aktarıcı 60 -70 tl bozulsa ne olur. ya ultegra olsaydı ne yapardım, yada dura ace olsa ne yapardım. en azında ucuz parçaları var kafanda rahat eder. ve alu fiyatına karbon kadro daha ne olsun gerisi teferruat.

Tiagra komponentler var viteslerde , geri kalan tüm komponentler btwin üretimi daha doğrusu btwin adı altında muhtelif üreticilerin malı. Sonuçta Fransız markası (malı değil :) ) ama pedalsız ağırlığı 8.9 kg diyor (57 kadro boyunda ) . Genelde ayrıntılara takılmam ve marka bağımlılığım yoktur ama bu fiyatlara daha az risk alacağın bir bisiklet alabilirsin bence. Risk isterim diyorsan da 2.el temiz ve bilindik modellerin bir çok örneği var satılık olarak :)

Kolay gelsin

düzeltmen için teşekkür ederim.

fiyatı nerde 2000 lira merak ettim şimdi sorumda hiçbir amaç yok sadece merak yanlış anlaşılmasın

Muhammed Bey, Dechatlon Bayrampaşa mağazasında bir tane kalmıştı. Fiyatı 1.999 Lira'ya düşmüştü. Fakat o da satıldı.

Bayrampaşa Decathlon'da seri sonu indirimi yapmışlardı.. Aynı ürün merter decathlonda hala 2800liraydı aynı saatlerde :)

Pazar günü 3tane vardı birini ben aldım.. Dün gittiğimde de sadece 59u kalmışti

Pazar akşam saat 9'da 55 cm olanı da ben aldım, benden sonra geriye son bir tane kalmıştı.
İlk yol bisikletim, yaz başında mtb'mi rigid yapmıştım ama hep aklım yol bisikletlerindeydi, en sonunda dayanamadım bisiklet koleksiyonuma bir de yol bisikleti katıldı :)

şimdi benim kullanmam gereken kadro boyu 53 52 gibi birşey acaba 55 kadrosunu kullansam sıkıntı olurmu fiyatı 2400 yada 2500 dü

@muhammed bozkurt

Boy ve bacak boyunuzu yazar mısınız?
Yol bisikletinde daha büyük kadro dönüşlerde size zorluk çıkarabilir ve manevra kabiliyetinizi azaltır.

@muhammed bozkurt

Decathlon'un kendi modelleri için tabloları var. Oraya baktınız mı?
(link)

Your Measurments
Inseam:78
Trunk:73
Forearm:36
Arm:71
Thigh:57
Lower Leg:49
Sternal Notch:147
Total Body Height:176

Geri