Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Btwin FC500 Sonunda karar verebildim

decathlon mağazasında olan ürünleri internet sitesinde satmıyor. Sadece depoda olan ürünler internetten satışa açık. FC500 modeli gibi 700S modeli de sadece mağazada var ve internetten satışı yok. Bu arada bisikletiniz gerçekten çok güzel :D hayırlı olsun =)

Scudo
Tiagra setli alu bisikletler 2500 lira üstünde fiyatlara satılırken gayet makul fiyata almışsınız. Btwin gerçekten F/P ürünleri üretiyor. Hayırlı olsun, keyifli pedallamalar..

kadronun şekli çok güzel yaa:harika:

siyahına bakayım dedim bide ... :asik:

@aeneskral, teşekkür ederim
@Atabeysulku umarım daha iyileri sizin olur.
@EK-73 Teşekkür ederim. Ancak ürün montajında çok baştan savmalar maalesef.
@Sinan A. İnşallah sizin de gönlünüze göre bir bisikletini olur.

@Ömer KARAN açıkçası ben bisikletten değil ama Dechatlonuns ervisinden çok şikayetçiyim. Saat 21:00 de eve geldim ve ancak şimdi oturabildim Neden? Dechatlon yüzünden, inanılır gibi değil bakın;
Ön arttırıcı ayarsız üst iki ve alt iki dişlide çarpma yapıyor (çapraz gibi ki ikili aynakolda bir orta ayarı vardır ki çapraz olup zinciri yemesin) tabi ki aldım elime aletlerimi ve ön arttırıc ayar yaptım sil baştan.
Arkalar durur mu onlarda da sorun var. Üst dişli pedalı terse döndürünce iki diş aşağı atıyor alttan geçişler düzensiz. Evet bildiniz sil baştan ayar yaptım. Sağ pedal lakır lakır oynuyor sıkıştırmamışlar, sıkıştırdım allahtan uygun anahtar ve alyanlarım var. Aynakol olması gerektiği gibi bol gres yağı ile yerine monte edilmiş ve sıkıştırınca kenarlardan taşan yağ ne yapılmış? Bildiniz ööyle bırakılmış. Daha sıfır bisiklet lastikleri asfalt görmedi yahu. Ama bakın yukarıda Allah var frenler ayarlı rica ediyorum. Şakası bir yana dechatlon açısından büyük hayal kırıklığına uğradım.
şimdi bu bisikleti alan normal kullanıcı olsa alıp yola çıksa ya zincir atacak ve düşecek, ya pedal çıkacak tabi ki düşecek. Bakalım sabah arayıp sorucam beyefendilere verdikleri hizmet bumuymuş diye. Demem o ki ne alırsanız alın bir kontrol etmek şart.

Bazı arkadaşlar internette yok demiş ama
(link)

ben 3-5 gündür görüyorum,hatta bir başka konu da link de verdiğimi hatırlıyorum. Güzel bisiklet,iyi günlerde kullanın.

@Levent S.
Decathlon aslında müşteri ilişkileri ve hizmet anlayışı anlamında gayet iyi izlenim bırakıyordu bende ama maalesef sizin durumunuz gerçekten kötü olmuş. Baştan savma iş yapmışlar.

@Onur Ali İmren
Decathlon kendini aşmaya baladı bu konuda ya. Daha doğrusu Türkiye de Avrupa ülkelerindeki modellerini de satışa sunmaya başladı. Güzel bisiklet gerçekten.

@harun tınas
Harbiden öyleymiş ya. Cidden f/p oranının dibine vurulmuş resmen.

@Ömer KARAN

Ömer Bey yazdığınıza dayanarak gelişmeyi paylaşmak isterim. Sabah Decathlon mağazasını aradım, mağaza sorumlusu olarak Cem Bey'i bağladılar. Yapım değildir amiyane tabirle çemkirmeyi sevmem kendim de AVM de çalıştığımdan 12 saat mağazacılık ne demek çok iyi bildiğimden belki de. Şimdi Cem bey'e sinirlenmeden elimden geldiğince olumlu durumu anlattım ve karşımda bana çok daha olumlu yanıt veren çok kibar bir insan buldum. inanılmaz kibar ve olumlu bir şekilde derhal sıkıntımla ilgilendi, konu ile ilgili özür dilemekle kalmadı, içinize sinmediyse derhal değişim yapmaya hazırız da dedi. Açıkçası şaşırdım ve çok mutlu oldum kendi adıma bundan sonra sadık ve heryerde bu olumlu yaklaşımlarını anlatan bir müşterileri olacağım. Dün akşam içimde "bunlar gördüklerim acaba göbekleri rulmanlar furç başı vs. ne durumda" diye bir sıkıntı vardı bu sıkıntı da giderilecek gibi gözüküyor. Pazar günü bisikleti alıp gideceğim ve sonucu da buraya yazacağım.

Yani kısaca aynen dediğiniz gibi Ömer Bey en azından şu anda yaklaşımları çok olumlu. O kadar ki bisikleti değiştirmek isterim dediğimde mağazada iki tane kalmıştı size hemen ayırıyorum birini bile dedi.

Şikayetçi olmak kadar teşekkür etmeyi de bilmek gerekir diye düşündüğümden yazdım bunu.

Güzel günlerde pedallayın hoş bir güzelliği var...

@Onur Ali İmren

Merhaba, ikisi aynı ürün değil. Konu sahibi arkadaşımızın aldığı farklı bir model ve satış fiyatı 2999 TL'sı. :)

@Levent S.
Sizin adınıza sevindim. İnşallah olursa bütün sıkıntılarınızı çözerler. Sorun her zaman çıkabiliyor. İnsanlık hali diyoruz. İnsan istemeden de hata yapabiliyor. Ama böyle bir tutumla karşılaşınca insan daha da mutlu oluyor. Hatta şöyle ki böyle müşteri temsilcileri yada sorunu giderme yükümlülüğü olupta ters davrananan iş yapmak istemeyen kişiler bahaneler yaratmak yada bir yerlere suç yüklemek insanları bezdirmek yerine soruna olabildiğince hızlı çözüm bulmaya kalksalar kendileri bile daha mutlu olacaklar. Ama bazı dar kafalar bunu idrak edemiyor tabiki.

Hangi kadro boyları mevcut bilginiz var mı?

@tolga akyol
Selamlar
Bende zamanında araştırmıştım ellerinde sadece 57 kadrodan 2/3 adet kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam.(istanbul merter şubesinde)

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
Bugün triban 300 aldım merter şubesinden 2 tane fc5 hala var almak isteyenler için ve ikisi de 57 kadro olması lazım. Bisikleti biraz inceleme şansım oldu bence fiyatına göre iyi bir bisiklet. Yalnız 5800 değil 5700 var bilginize.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Merhaba Konu hakkında güncelleme yapmam gerekiyor. Dün (Pazar) sabah 10:30 gibi Dechatlon mağazasındaydım, içeri girip Cem beyle konuştuğumu bügn kendisi olmadığı için Murat Bey ile görüşeceğimi söyledim. Murat Bey iki dakika geçmeden yanımdaydı, elimi sıktı haberimiz var lütfen özrümüzü kabul edin dedikten hemen sonra bisikleti ve beni alıp kalan iki FC5'in yanına götürerek "bakın hangisini istiyorsanız onu verelim" dedi. Üstte duran pek denenmemiş olduğundan (Murat Beyin yönlendirmesi ile) onu aldık, her tarafına baktık (evirdik çevirdik yani)arkasından tüm ayarlar yapıldı, denedik beğenmedik tekrar yapıldı ve yaklaşık 30 dakika sonra yeni bisikletimle arabaya kadar geçirdiler beni. Arada Dechatlon Dechatlonluğunu yaptı çaktırmadan gözlüktü, paça tutucuydu aaaaa karbon görünümlü kadro koruma sticker'ıydı derken yine benden para da aldı :)

Günün sonunda bisikletimi seviyorum, beğeniyorum ne derece F/P bilemem ama içime sindi. Dechatlon mağazasına ise çok güveniyorum artık yaklaşımları, hareketleri asla yapmacık değildi ve en azından müşterileri olarak beni çok memnun ettiler. Bundan sonrası bisikletimi yolara vurmak artık. Tabi lanet spd-sl ayakkabıları pedaldan çıkartmayı başarabilirsem. Ne zormuş arkadaş ya içe çevirirsem bileğimi hop çıkıyor, dışa çevirince çıkmıyor yahu. İçe çevirmekte sakat. Pfffft

• Beğen
Tepkiler: hasan kahvecioglu
@skapilar, çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun

@hakan aydın55, yol bisikletlerinin şu atik, "fırkayıp gidicem tutmayın beni" duruşlarına bayılıyorum. bir kırmızı renklte anlaşamadık, çok kırmızıymış :)

• Beğen
Tepkiler: skapilar
Geri