Scudo Sports

Btwin fit 5 yorum alabilirmiyim lütfen

Scudo
Forumda "fit 5" diye aratabilirsiniz. 1-2 başlık açıldı bununla ilgili.

Onların haricinde ben de bir Fit 5 kullanıcısı olarak görüşlerimi yazayım.

Ben aldım, Mart başından beri kullanıyorum. Gerçi iş güç sebebiyle çok fazla yol yaptığım söylenemez. Toplamda 600-700 km civarı kullandım. Genel olarak herhangi bir şikâyetim yok. Siz neyi merak ettiğinizi daha açık ve net sorarsanız belki o konuda da yardım edebilirim.

Öncelikle cvp verdiğin için tşkrler fit 5 lastiği çok ince patlama oluyomu bide farklı lastik takılabiliyormu üstündeki lastik kötü.vites fren sistemi nsl fikirlerini bekliyorum tşkkrler

Öncelikle cvp verdiğin için tşkrler fit 5 lastiği çok ince patlama oluyomu bide farklı lastik takılabiliyormu üstündeki lastik kötü.vites fren sistemi nsl fikirlerini bekliyorum tşkkrler cevaplarsan sevinirim

Öncelikle cvp verdiğin için tşkrler fit 5 lastiği çok ince patlama oluyomu bide farklı lastik takılabiliyormu üstündeki lastik kötü.vites fren sistemi nsl fikirlerini bekliyorum tşkkrler cevaplarsan sevinirim

Whistle şehir bisikleti almayı düşünüyorum ama bilgim yok bisikletle ilgili kullanıcısı varsa bilgi verebilirmisiniz

@fırat gökçe

Selamlar,

Üzerindeki lastik kötü değil, iyi bir lastik. Öncelikle onu düzelteyim.

Bisiklet donanımından "Şu model daha iyidir"/"Şu model daha kötüdür" diyecek kadar anlamıyorum. Kendi deneyimime dayanarak söylersem, bisikletin çekiş sistemi gayet iyi. Hiçbir şikâyetim yok. Fren sistemi de iyi. V fren kullanmak bir tercihtir, eğer kullanım amacına uygunsa memnun kalırsın. Ben hem tamiri daha kolay, hem de alışkın olduğum bir tür olduğu için V fren kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir arıza çıkarmadı (600-700 km civarı kullandım bisikleti).

Lastik patlamasıyla ilgili olarak da şunu söyleyebilirim: Her lastik patlar. Yol bisikleti lastiklerine yüksek basınçla hava basıldığı için patlama olasılığı aslında daha düşük bence. Çünkü denk gelen her türlü taş, cam parçası, vd. şeyi kenara fırlatıyor. Kalın tekerli bisikletlerde daha düşük basınç uygulandığı için lastiğe herhangi bir nesnenin batması daha olası. Benim bugüne kadar sadece bir kez lastiğim patladı, o da toprak yol üzerinde oldukça yavaş bir şekilde sürerken, muhtemelen diken gibi bir şeyin batması sonucu oldu. (Ki, o toprak yol da sadece 20 metre civarında bir parkurdu. O gün asfaltta toplam 100 km civarı yol yapmıştım. Lastiğin o kısacık toprak yolda patlaması tamamen şans işte, bana denk geldi.)

Bu arada yol bisikletlerine farklı lastik takamazsın, çünkü maşa genişlikleri buna müsait değildir.

Fit 5 yol bisikleti güzel bence. Decathlon da, müşteri memnuniyeti ve teknik servis hizmeti açısından oldukça başarılı. Yine de ihtiyaçlarına göre karar vermelisin. Belki de şehir/tur bisikletleri senin için daha uygundur. Bisikleti ne amaçla kullanacağını belirleyip seçimini ona göre yaptıysan en ala, ama eğer bunu düşünmediysen bir düşün derim. Benim şimdiki aklım olsa sanırım bir tur bisikleti satın alırdım.

Geri