Scudo Sports

b'Twin iç lastik nasıldır, önerir misiniz?

Rubena STU ile kullandığım 2 adet bTwin iç lastik var ve 4000 km'de henüz patlamadılar. Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum.
26" dağ iç lastiği. Çiftini 12 liraya almıştım sanırım.
Performans sürüşü yapmıyorum ve performans sürüşü nedir çok da bilmiyorum zaten.
19-20 km/h ortalama ile sürüyorum işte.

Scudo
2 defa kullandım şuanda arka lastikte takılı 3 tanede yama var üstünde diken ve cam patlamatmasindan dolayı. bunların haricinde bir soruna rastlamadım ben

Hocam kaliteli de kalitesizde iç lastik kullandım hiç bir fark hissetmedim patlama açısında da hiç bir açıdan fark hissetmedim.Zaten dış lastikten geçebildikten sonra zarar veren nesne ,iç lastiği her türlü deler. Diye düşünüyorum :)

Bu arada konu dışı olucak ama kusura bakmayın 1 seneden fazla üyeliğim var pek mesaj atmadığım için sanırım yeni üye yazıyor ve konu açamıyorum.Daha doğrusu açıyorum ama yönetici izninden sonra yayınlanacak diyor 2 gündür aynı yazıyor konu açamayacakmıyım ben :) Yeni üyelikten çıkmak için sürekli mesaj mı atmam lazım.Sorunlarımı nasıl çözeceğim.Konu açmadan önce aramasını da yaptım bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
@srtkmc mesajınızın ilk kısmına kesinlikle katılıyorum iç lastik marka olunca patlamayacak sanıyorlar.

Markadan ziyade bu ic lastigin infilak etmesi beni iskillendirdi, patlama sorun degil, yani diken girer patlar elbet..lakin durduk yere gumlemek sikinti..ozellikle bu durumla karsilasan arkadas cok gibi..diger marka ic lastigi gumleyen oldumu mesela..ona gore kiyas yapmak lazim..

@Ismaildmr
Durduk yeri geçtim, bisiklet ters dururken yarıldı Btwin lastik. (Göstergeli pompa kullanıyorum) Yarık olduktan sonra lastiğin sağına soluna bakarken bir şey farkettim. Diğer lastikler (Hemen 2 ayrı markayla deneme yaptım) elinizle esnetince sadece uzuyor. Btwin lastik balon gibi rengini kaybederek uzuyor. Bıraktığınızda yüzey pürüzlü ve daha açık renkte kalıyor. (Yapısı bozuluyor) Ben kötü depolama ya da raf ömrünü doldurmuş ürün olduklarını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
@BerkEvren kotu depolama vs elbetteki etkiler, ama bu lastik sonucta posete sarili vaziyette rafta veya depoda duruyor guneste gordugu yoktur..geriye sadece bahsettiginiz urun bilsenlerinde sikinti var gibi duruyor...ben 25 mm dis lastige 18 23 mm olan ic lastigi aldim. Gorselde 18 25 mm gorunuyor, aciklamada 18 23 yaziyor..buda gumlemeye musait gibi duruyor..daha alcak basicli genis lastiklerde sikinti cok cikmazda, yuksek basincli yol lastiklerinde problem buyuk.

@Ismaildmr
10 liralık pompa maksimum 80 psi 5,5 bar hava basabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
@avcelikbilek varsayimda 80 psi kagit uzerinde gorunsede, aslinda bu tamamen destegin ve kol kaslarinin dayanimina baglidir diye dusunuyorum..80 nin uzerine cikamaz diye bir kaide yok..ya pompa patliyacak yada kol dayanamiyacak..benim gorusum bu..ne kadar hava bastigimi bilmiyorum, ama dahada gideri vardi yani 5,,6 belki zorlarsam 10 kezdaha basabilirdim..psi olarakta tahminim 85 leri bulurdu..olcmek lazim.

• Beğen
Tepkiler: avcelikbilek
Hocam ben 27.5 janta 26 ic lastik taktim dış lastigim 27.5x2.10 bana veya donanima bir zarar verir mi arazide kullaniyorum cok sert kullanıyorum hocam bir yardim eder misiniz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Bisan Haktan Hocam panik yok en fazla patlar :D zaten yanında yama iç lastik vs olacak hemen değiştircen yardır gitsin. Düşme de...

@Cem cmHocam bugün başıma çok berbat bir olay geldi alıştırma olsun diye koruda takılıyordum kendi kendima karşı tarafta gözüme patika yollar ilişti oraya nasil gecerim falan derken korudan çıktım kaldirimdan gidiyordum yerlerde tahtalar falan vardi ve yerler çivi doluydu fark etmedim tabi bi ses geldi kulağıma tak tak tak vuruyor durdum bune derken arka lastige insaat çivisi girmiş kadroya çarpıyordu lastiği de yeni almıştım içim yandi ve yanimda hiçbir malzeme yoktu bisikleti de alüminyum kadro diye almıştım kandirildim 20 kiloluk bisikleti omzumda eve götürmek zorunda kaldım ondan sonra bisikletciye gittim yakin diye derman kalmadi çünkü o da bana 26 lik verdi taktım sanki jant 8 çiziyor gibi yarin ilk işim 27.5 lik almak olacak bu maaşımı da yine bisiklete harcadım hocam [emoji1][emoji1]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri