@Emirazraa çelik maşalı t5 alma 2.ele yönel aynı fiyata carraro 052 var 1000 tl ye 032 var yada sora sistemli btwin t5 al karbon maşasıda var.sıfır olsun dersen slr 500 kronrc2000 falan al aynı fıyata
Yukarıda arkadaşlar tarafından önerilen Carraro CR052, Salcano XRS030 gibi modellerin temiz ikinci ellerini bütçeniz dahilinde edinmek mümkün. Donanım olarak baktığınız B'Twin modelinden daha üstün olan bu bisikletler "yerli üretici" denilebilecek sınıfta. İşin aslı hiçbir parçası yerli üretim değil.
Giant, Dünya genelinde en çok bisiklet üretim kapasitesine sahip "A sınıfı" üreticilerden biri. Aynı şekilde Focus giriş sınıfta pek ürünü bulunmayan son derece iyi bir Alman markası.
İlk başlangıcınızı yukarıda saydığım gibi "yerli" bir bisiklet ile yapıp zamanla tecrübenizi ve bütçenizi genişlettikçe daha üst marka/modellere geçmeniz en doğrusu.
Sadettin Z. Yorumunuz ve ilginiz için teşekkürler.
Dediğiniz gibi bu benim için başlangıç bisikleti ve başlangıçta da çok büyük bütçeli bisikletlere de gerek yok diye düşünüyorum sonuçta profesyonel değilim.
Sizin dediğiniz markalara hiç bakmadım ama bakacağım.
B'twin T500 modelini gerek bizzat mağazasında gerek de internette iyice araştırdığım için ona bu kadar yakınım.
Ama araştırmaya devam edeceğim bisiklet dünyası çok büyük.
@Emirazraa triban 5 ler seneye göre donanım değişiklikleri var.şimdiki triban 5 ler triban 3 le aynı hatta daha düşük.eski triban 5 şimdi ise triban 520 ye denk tabi yine kaliteden kırpılmış önceki bisikletlerine göre ve fiyatları da yüksek.
carraro 022 1500 tl civarı alabilrsin slr 400 ayarındadr.
nett kron rc2000 gordum sanırım sora setlı 1450 tl cıvarı araman lazım.
araştırırken arsılastrma yap kadro maşa set jant hepsının modellerı yazar.hangısınn ıyı oldugunu ögrenmek ıstersen yıne arastır google de hepsı yazıyor.
@Emirazraa şimdi bisiklete hız kazandıran üstündeki kullanıcısıdır o yüzden neye göre hızlı kime göre hızlı bu görecelidir ama genel olarak şöyle söyliyim verdiğiniz güç yola akıyor
@muratto 1500 tl ye giant alamaz.avg hızı btwin da 25-30 km olan bir kimse gianta gecince 40-45 avg yapacak dıye bır sey yoktur bence avg olarak 5 km anca farkeder ancak btwından gianta gecip 35 km avg yapıp yorulmadan rahat gıder dersen belkı olabılır.hız olarak farketmez sadece uzun sure hızı koruma konusunda etkili oluyor bisiklet farkı
Dostum yukarıda önerilen carraro 052 güzel bir bisiklet. İkinci El olarak senin fiyat aralığında bulunur. 9 kilo ağırlığa sahip ve tiagra setli. Yol tutuşu ve hızlanması ilk etapta yeterli seviyede. Buna ek olarak yine önerilen salcano xrs 030 modeli olabilir.