Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin original 5 nihayet kavuşacağım

Burcuu

Forum Bağımlısı
Tepki
668
Bisiklet
b'Twin
Nihayet günlerdir beklediğim telefon geldi :D
Almaya karar verdiğim Btwin marka bisikletin stokları azaldığından internet satışını kaldırmışlardı. Ardından telefonda öğrendim ki yeni açılan Brandium şubesinde iki adet M boy varmış. Cumartesi acil işim çıktığından pazar gününe ertelemiştim. Bir de baktım bir günde iki bisiklet de satılmış :hihi: :koptum: Kısmet değilmiş ne yapalım dedim ama üzülmedim de değil. O fiyata başka alabileceğim modeller kadro yapıları nedeniyle hoşuma gitmiyordu. Carraro Sportive, Salcano City Fun - Sport vs. Çünkü zaten yıllardır mtb kullanıyorum, bu tarz kadrolardan fenalık geldi :booo: Neyse mail attım M boyun tüm Türkiye'de tükendiği doğru mudur, yeni parti gelecek mi ? diye. Sağ olsunlar benim için Samsun şubesinden İstanbul'a getirttiler. Yarın gidip inceleyeceğim. Umarım sorunsuz bir yolculuk geçirmiştir. Çizikler falan yoktur. Neyse fazla titiz olmamam lazım, bulup da bunamayayım değil mi :krsn: Yarın inşaallah bisikletime kavuşurum, memnun kalırım ve güzel bir inceleme yazıp fotolarını paylaşırım.

Scudo
@Burcuu simdiden hayırlı olsun, cok beklediniz valla, fotoları bekliyoruz:)

Sağ olun evet yaa katlanır mı o mu bu mu derken koskoca bir sene geçti :p

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Nihayet kavuştum :) Ama uzun bir sürüş gerçekleştirmediğim için konuya mesaj atmadım. Yarın yağmur devam etse de çıkacağım ama dayanamıyorum :komik: Kısa bir sürüş yaptım tabii bisikleti alırken. Sele ve gidon çoook rahat. Uzun yıllardan sonra rahatlık bir garip geldi. Frenler çok iyi -eski bisikletimde parmaklarıma kramplar girecek derecede sertti ve bakımını yaptırmamıştım son iki yıldır- :p Brandium Decathlon cidden küçükmüş ama korktuğum kadar da değil. Yine de kask, bagaj ve heybe bulamadım. Neyse acelesi yok. -Kaskın var tabii- :harika: Raflarda pek bir şey kalmamış. Yağmalamış herkes ben gidene kadar. Şnorkel bile bulamadım :naslyany: Çok sevdiğim Newfeel marka çantamın kırmızı renklisini buldum ama hayret.

Bisiklete dönersek oradaki görevli arkadaş benimle iddiaya girdi bisikletin gidonu yükselmiyor diye. "Siz bunu çevirmeye çalışırsanız içindeki bilyeler dağılır" filan dedi. Ben eminim halbuki ama üstelemedim. Eve gelince foruma girip kontrol ettim. Beni bile şüpheye düşürecek kadar bilmişlik tasladı yani :bsmagryr: Baktım arkadaşın yüklediği videoda evet gidon yükseliyor yani. Yarın yükselteceğim nitekim.

Heyecandan dışarıda aydınlıkta foto çekmeyi unuttum, apartmanın garajında kilitledikten sonra geldi aklıma foto çekmek :) Çok karanlık olduğu için eklemiyorum, hiçbir şey belli değil. Yarın umarım hava güzel olur bol bol binerim foto çekerim.

Öncelikle Hayirli olsun.. biz 1 ay once brandiumdan ayni bisikleti alirken 20 tane M boy vardi. vay be guzel satmis. Gidon ayarlı yukseltilebiliyor. Bizde gidonu yukselttirdik. Daha rahat bi surus sagladi. hatta boyunuzun durumuna gore koltuguda 2 3 cm one alabilirsiniz. Evet frenleri cok yumusak ve rahat. ozellikle akisi guzel. Bisikletin üzerinde ayak yok Sirkeciden uygun fiyata ayak alabilirsiniz. Bir de ileriye dogru iyi marka patlamaz lastik taktirabilirseniz yıllarca sorunsuz kullanirsiniz. Bisikletin baska hic bi eksigi yok.

Çok teşekkür ederim. İnanılır gibi değil 1 ay önce Brandium da 20 tane M. ?!? Millet çok yanlış zamanda bisiklet alıyor farkında değiller sanırım ^^ Ben bütçeyi toparlayamadığım ve bisiklet modeline karar veremediğim için bu kadar bekledim. Mağazadaki bisikletlerden en fazla Rockrider mıydı mtb modelleri ? ondan vardı, birkaç tane yol bisikleti ve 2 adet Elops kalmış. Katlanır hiç yoktu.

Park ayağı en ucuzundan b'twin marka aldım şimdilik ama çok ağır geldi nedense bana ?

Hayırlı olsun, kazasız, sıkıntısız keyifli pedallamalar dilerim.

Hayırlı olsun, güle güle kullan inş. :)

şu foruma girdikçe bisiklet sevdam azalmıyor sayenizde bisikletim var ama bu sene kullanmaya vakit yok öyle duruyor evde geçen sene iyiydi turlara katılıyorum bu sene terfi almam iyi olmadı bisiklet açısından

Çok teşekkür ederim arkadaşlar :hhhhhh: Bende hepinize keyifli ve bol bisikletli günler dilerim.

Hayırlı olsun ben de Fuji alıyorum...:)

@mustafa genç

Aynen foruma girince bendeki bisiklet aşkı da bir anda tavan yapıyor her defasında :D Desenize ancak pazar günleri binebileceksiniz :uzgnm:

@mehmet aşkın
İstediğiniz bisiklete en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah :harika: Fuji markası forumda şehir kategorisinde birçok konusu olan marka ama nedense pek incelemediğim bir marka. Alınca siz de paylaşın fotolarınızı ;)

Günlerdir keyifle sürüyorum. Dün Fenerbahçe Orduevi'nin önündeki yokuşu nihayet keyifle çıkabildim zorlanmadan :harika: Vites değiştirme kollarına alışmak biraz zaman alacak gibi. Kol yerine elciklerden çevrilmeli biçimde değişiyor, çok sert çevirmek lazım. Dün zincir attı bu arada. Neyse kolay hallettim. Sanırım arka vitesi daha önce değiştirmek gerekiyor, daha sonra önü değiştirmeli ?? Yanlışlıkla çaprazlama vites arttırdım o yüzden oldu.

2015-05-09 17.57.48.jpg

2015-05-09 17.59.11.jpg

@Burcuu MMM hayırlı olsun. güzel günlerde sağlıkla kullan inşallah..birlkte pedallamak dleğiyle. sevgiler

Hayırlı olsun benim de elime ulaştı bakalım...:)

güle güle kullan... kazasız, arızasız... sadece periyodik bakımlı :)

:)Güle güle kullanın, kazasız belasız, iyi pedallamalar. Bisiklet, deniz manzarası herşey yerli yerine oturmuş.

Geri