@NEVRES KME
Çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda birlikte pedallayacağız
@CandanC
Hahah teşekkür ederim. Bakım konusunda ön amortisör var o hep aklıma geliyor "ne zaman sorun çıkartacak acaba" diye düşünüyorum bazen nedense Alışık değilim tabii fazla alengirli geldi bu bisiklet bana
Bu arada yazmayı unutmuşum, benim bu modelin aynısını geçen gün bir saat içinde 4 ayrı kişide gördüm, hayret valla peynir ekmek gibi satmasına şaşırdım. Bari yurt dışındaki gibi diğer renklerini de getirtseydi Decathlon böyle Kızılay dağıtmış gibi olmazdı yani
Bisikletim için Pletscher marka bir port bagaj beğendim: (link)
Ankara, Bodrum, Mersin'de stoklarda olmasına rağmen internet satışını kaldırmışlar. Decathlon haricinde bu bagajı başka yerde gören bilen var mı acaba ??
Boyle insanlari görünce mutlu oluyorum.Dün de Cebeci'de bir bayan arkadas kaskini takmis tatli tatli sürüyordu trafigin içinde.Çok hosuma gitti.
Iste bunlar hep medeniyetin bir parçasi.
Medeniyetten kastim Avrupa degil.
Biz Kagan olmayinca Hatunun ülkeyi yönettigi,agaçlarin ruhuyla konusabilen,doga ve insan haklarini binlerce yil önceden kavramis bir medeniyetin torunlariyiz
@kare2emre metal sepet değil şu ikili heybelerden veya tekli klipsli olanlardan düşünüyorum. Bu arada Decathlon'da fiyatlar uçmuş. Bu kadar uçacağını bilsem bisikleti almadan önce çantamı alırdım valla
evet, decathlon fiyatları uçuyor. biz bagajı ağır yükle kullanmıcaz. bu yüzden bagaj demirini 10-15 tl satılan sıradan bir demir alıp. üzerine resimdeki gibi bir çanta düşünüyoruz ki sokakta, otoparkta bisikleti kilitlediğimizde çantayı da omzumuza alıp yanımızda götürebilelim. tabi hafif, az eşya taşımak ve çantayı yanımıza almak önceliğimiz olduğu için. yinede çiftli heybe üzerine de resimdeki çantayı da 3lü çanta olarak kullanılabilir.
Benim çok park etme durumum olmuyor, yük ağırlığıma orta diyebilirim sanırım. Şimdi henüz bagaj olmadığı için çanta alıyorum sırtıma ama zorlanıyorum sadece mont, su, cep tel. cüzdan taşımama rağmen. Bagaj olunca termos, yiyecek ve kask ağırlığı da eklenecek.
Bu arada kafamı ölçtüm 53 cm çıktı ya şaşırdım Şu kask indirimde. M kaldığını görünce sevindim ama S olması gerekiyor bana (link) Sonra merak ettim çocuk kaskları kaç cm e kadarmış, 52 - 56 cm arası var. Anlamadım, yani bunu alsam sorun olur mu ? Rengi güzelmiş (link)
Haklısınız Candan Hanım. Ben aslında sadece trafikte araçlar arasındayken ve turlara katıldığımda takmayı düşünüyorum. Sahil yoluna inerken ortalama en fazla 15 dk. ara sokaklardan geçiyorum. Sahile ulaşınca çıkartırım. Şimdi bu itirafımdan sonra arkadaşlar epey kızacaklar bana galiba
bizde bu kaskın aynısını siyah renk aldık decathlon 24.99 tldi hatta indirimde diye, kasksız gezmekten iyidir dedik aldık. gündüz sıcakta bilindik kasklara göre biraz daha fazla terletiyor. ama geceleri ve serin havalarda sorun yok sıcak bile tutuyor
Güya 50 tl den indirim yapmışlar ? 25 tl ye almışsınız Valla indirimlere hiç güvenmiyorum
Dediğim gibi bana S boy gerekiyor. Nereden bulacağım bilmiyorum. Denemeden de alınmaz. Pazar günkü farkındalık turuna katılmak istiyorum, halletmem lazım pazar gününe kadar
biz decathlon mağzadan aldık. fiyatlar bi garipti aynı kask L boyda 30 tl pembe renk 26 tl. beyaz renk 35 tl... sirkeci de yada Carrefour. Real gibi büyük marketlerde şu sıralar uygun fiyatlı kasklar var. hiç kask olmamasından iyidir bakabilirsiniz.
(link)
biz şu çantalara da baktık ama stokta kalmamış. tchibo sitesine de bakabilirsiniz bi çok ürün var decathlonla kıyaslanabilir.
Evet Tchibo oldukça kaliteli ürünlere sahip.
Bu arada kaç gün oldu mailime cevap yazmadı Decathlon. Halbuki 24 saat içinde tüm sorularınıza cevap verilir diye belirtmişler. Tamam portbagajı getirtemiyorsan "getirtemeyiz" de bir cevap ver yani değil mi ? Bir de telefon açıp soracağım bakalım.