Bende böyle bir beyaz kask bakıyorum. Üzerine de resim yapmak istiyorum fakat bu kasklar bisikletde yazın bunaltmazmı? Diğer çok delikli bisiklet kasklarının üzerine de resim yapılacak yer yok.
@Ömer D. yok bu tarz çantalar yetmez bana, hem nedense gidonda sepet çanta vs. sevmiyorum pek. Sen aldın mı herhangi bir aksesuar Brompton'a ? @A.Sinan sanırım haklısın böyle çizip reklendirebileceğimiz kasklar biraz daha fazla terletebilir kafamızı ama denemeden bilemeyiz. Bugün bu tarz kullananlar gördüm, rahatsız değillerdi. Direkt kafaya temas değilde kaskın altına belki nefes geçiren kumaştan yapılma bandana takarsak daha iyi olur kanaatindeyim.
@Burcuu Bagaj takıncada o spor görünüm bir anda gidiyor bende almadım henüz bir şey sırt çantasıyla idare ediyorum ama uzun süre sonra hafif bile olsa rahatsız ediyor hele o sıcaklarda
Bagaj için bir de Merter Decathlon'u arayayım dedim. Çünkü bisikleti getirtmeyi teklif eden kişi Merter mağazasındaydı ona da bir sorayım dedim cevap olumlu "Hangi ürün olursa olsun getirtebiliriz elbette" dediler Brandium'dakilerin bana verdiği anlamsız cevaplara şaşırdılar. İki mağaza ve müşteriye iki farklı, zıt yaklaşım ilginç hakikaten ?!