Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin - prowell kask seçimi

Tepki
5
Tam olarak nereye açacağımı bilemedim konuyu eski konularada göz gezdirdim cevap bulamadım yinede açılmışsa daha önceden afola. Soruma gelecek olursak bütçem gereği sınırlı seçeneğim var iki kask arasında özellikle kaldım btwin 500 kaskıyla prowell f59r iki kaskıda deneyemedim. Ankara decatlhon'da stokta görünmüyor prowell'ide bulamadım öncelik olarak tercihimi b'twin'den yana yapmak istiyorum enseye doğru daha iyi bir koruma sağlar gibi duruyor imkan olsa dh kaskı takarım biraz takıntılıyım o konuda :) sizinde fikirlerlerinizi alırsam sevinirim ve prowell'i ankarada nerede bulabilirim bilgisi hiç yoktan onu deneyip ona göre karar vermek istiyorum ayrıca bunların yerine şu marka şu modelde iyidir dediğiniz bir model varsa onlarada bakmak isterim. Şimdiden teşekkürler.
(link)

Scudo
Btwin 700 kullanıyorum,alırken 500 ile 700 arasında kalmıştım.
Ancak hava kanalları fazla göründüğünden 700 aldım.(Internetten)
700 dn memnunum açıkçası,yaz günü püfür püfür...

(link)

@Çağrı Yenilmez ne bisikleti kullanıyorsunuz bilmiyorum ama eğer yol bisikletiyse, @hcikler ın önerdiği kask daha iyi. sizin baktığınız enduro ve allmountain diye geçiyor, yani kabaca arazi işi.

• Beğen
Tepkiler: hcikler
Biri mtb kaskı diğeri yol bisikleti kaskı, ona göre tercihinizi yapın.

Btwin 700'ü ben de denemiştim fiyatına göre oldukça kaliteli ve şık bir kask. Tavsiye ederim.

@hcikler

@Yusuf G.

Btwin 700'ü geçen hafta mall of istanbul'da denedim yani emin değilim ama sanırım 700'dü, fiyatı 99tl diye hatırlıyorum. bu gün internete bakınca 79tl olduğunu gördüm. mağazadaki 99tl lik ürün bu değil mi?

şu kaskı mall off'dan 69tl'ye aldık geçen hafta kardeşime sitede 85tl olarak gözüküyor. (link)

@GÖRKEM.G Mağaza ve internet fiyatları farklı olabiliyor. 700 modelinin siyah olanı 79 Beyaz olanı 129 tl ye satılıyordu.

arkadaşlar bu kasklar neye göre yol veya mtb kaskı olarak ayrılıyor?

Ben simdi 700 modelini aldim ama bu mtb mi yol kaskimi?

@Mehmet Çınar
Her ikisi içinde kullanılabilir yazıyor sayfasında.

Bir mtb kullanıcısı olarak ben bu kaskı kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim arkadaşlar.

prowell kullandım prowell iyidir.bisikletimin markası btwin olsaydı uyum için btwin alırdım.ama btwin değilse 100 tl ye prowell r6800 modeli daha iyi bence.

Ikisininde ozellikleri ayni dis gorunusunde cok az bi fark var. Indirimli oldugu icin 700 modelini aldim. Ama 500 daha guzel gorunuyor sanki:DScreenshot_2017-05-12-19-41-45.png Screenshot_2017-05-12-19-41-27.png

• Beğen
Tepkiler: mtnbzbs
ben de dün bu kaskın indirimdeki mavisini 80 tl olduğu için aldım ölçüsü 56-61 inş ölçüde sorun olmaz :(
(link)

Btwin 700'ü bende kullanıyorum memnunum indirimde almıştım :D hava delikleri gayet iyi sağlam gibi duruyor.

@brky1905 mezura ile anlinizdan arkadan dolayarak ölcebilirsiniz 52-56 cm olanindan aldim benim kafam 55 cm tam denk geldi.

• Beğen
Tepkiler: brky1905
@brky1905 ayarlayıp sıktıktan sonra kafadan düşmüyor kaymiyorsa sıkıntı yok demektir. Benim kask da öyle tam arada olduğu için büyük olanı almak zorunda kaldım. İç kısımda ki ve boynundaki kayışları güzel ayarlarsanız sıkıntı olmaz kanımca.

• Beğen
Tepkiler: brky1905
Geri