emin uçar
özgür pedal
- Tepki
- 40
- İsim
- emin
- Bisiklet
- Giant
Arkadaslar bu bisikletten almak istiyorum oncelikle sormak istedigim bir kac sorum var ben aydin nazillide oturuyorum en yakin servis ise izmirde onun icin izmire gidip orada alip gerekli bakimini yaparak almak istiyorum.
Oncelikle ilk kez bu fiyata bir bisiklet aliyorum oncesinde 3 tane bisiklet kullandim 2si sehir bisikletiydi en son kullandigim ise 2 suspansiyonlu dag bisikletiydi ve beni cok ugrastirmisti hic zevk almiyordum surerken cok yoruyordu ve v fren oldugu icnde yagmurlu havalarda fren tutmuyor ses cikartiyordu.
1- Bu bisikletin freni nasildir yagmurda tutarmi ses cikartir mi?
2- On ve arkaya camurluk taktirmak istiyorum uygun sekilde takilabiliyor mu?
3- Ben cok fazla engebeli yerlede gezerim kaldirimlardan inip cikmak olsun on kaldirmak dag tepe gezmek vs. Onde amartisor olmasi bir sorun yaratir mi?
4- Suana kadar ne gibi sorunlarla karsilastiniz benimde karsilasmamam icin ne onerirsiniz?
5- Uzerinde daha etkili olmasi icin ne tur degisiklikler yaptiniz yada gerek var mi?
6- Ne tur aksesuarlar kullaniyorsunuz neler onerirsiniz ?
7- Bakimini nasil yapmaliyim frenlere falan kontrol gerekiyor mu nasil yapiliyor vb.?
Simdiden tesekkurler her turlu yardima acigim..
Oncelikle ilk kez bu fiyata bir bisiklet aliyorum oncesinde 3 tane bisiklet kullandim 2si sehir bisikletiydi en son kullandigim ise 2 suspansiyonlu dag bisikletiydi ve beni cok ugrastirmisti hic zevk almiyordum surerken cok yoruyordu ve v fren oldugu icnde yagmurlu havalarda fren tutmuyor ses cikartiyordu.
1- Bu bisikletin freni nasildir yagmurda tutarmi ses cikartir mi?
2- On ve arkaya camurluk taktirmak istiyorum uygun sekilde takilabiliyor mu?
3- Ben cok fazla engebeli yerlede gezerim kaldirimlardan inip cikmak olsun on kaldirmak dag tepe gezmek vs. Onde amartisor olmasi bir sorun yaratir mi?
4- Suana kadar ne gibi sorunlarla karsilastiniz benimde karsilasmamam icin ne onerirsiniz?
5- Uzerinde daha etkili olmasi icin ne tur degisiklikler yaptiniz yada gerek var mi?
6- Ne tur aksesuarlar kullaniyorsunuz neler onerirsiniz ?
7- Bakimini nasil yapmaliyim frenlere falan kontrol gerekiyor mu nasil yapiliyor vb.?
Simdiden tesekkurler her turlu yardima acigim..