Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Btwin rockrider 300

Tepki
9
İsim
Kyra
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Iyi bayramlar herkese .Baslikta belirttigim bisikletten aldım. 3. Günüm ve 50 kadar yol yaptım .Bisikletten son derece memnunum vites geçişleri filan çok sağlam .Iyi yol da yapılıyor.Sorum şu Bu bisikleti geliştirmek. Biraz daha hafifleştirmek istiyorum .14.55 kilo kendisi. Bu bisikletin eksi yanları nelerdir hangi parçaları değiştirmek gerekli ? ??
Kullanan veya bisikletten iyi anlayanlar yazsın lütfen.

Scudo
Jant seti
Sele, sele borusu, gidon
Ön maşa
Aynakol

Daha çok örnek verilebilir.

Peki bu bisiklette hangileri ni değiştirmeliyim??

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisikletinizin hafifleşmesi icin ön maşayı ilk önce değistirmelisin rockrider ın üstünde bir fox maşa olsa tamam kullan ama sana önerim karbon trekking düz maşa tak bir de jantları daha ince ve hafif jantlar takarsan hem hem ağırlık farkeder hem de daha akici bir kullanim sağlarsın şimdiden size kolay gelsin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güzel bisiklet... orijinalliğini bozmayın bence.
evet biraz ağır ama temiz bisiklettir.

Teşekkür ederim yorumlarınız için .Maşayı değiştirmeyi düşünüyordumda zaten hafif ve ıcız maşa öneriniz varmı ?

Ben bir inceleyim size geri döneceğim bekleyin maşa hakkinda [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: Kayra lazoglu
Erdoğanlar bisiklette 220 tl ye var siyah maşa 856 gram trekking gidon yol gibi gözükebilir ama değil bir de dorumda ikinci el bölümüne bak belki orda ucuza birşey bulursun

• Beğen
Tepkiler: Kayra lazoglu
Öneriniz için teşekkürler.Biraz daha araştırıp almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: furkan.furkandem
Önemli değil başka konularda da sıkıntınız olursa yardim ederim elimden geldiğince seve seve [emoji3]

Geri