Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Tilt 120 Kullanıcıları Kulübü

cemturgood

Aktif Üye
Tepki
582
İsim
Cem
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Öncelikle hepinize merhaba!

Belki aranızda bilen, gören, fark eden vardır. Hoptown 320 serisi, Tilt 120 olarak güncellendi. Bu güncelleme ile Btwin katlanır ailesine yeni KIRMIZI renkli bir üye katıldı.

Ben de bu forumda bu bisikleti -sanırım- ilk alan kişiyim. Bisikletin model isminin ve bazı parçalarının değişmesi nedeni ile yeni bir konu açmak istedim bu bisikletle ilgili.

Satın alan, kullanan ya da hakkında bilgi edinmek isteyen (internette doğru düzgün fotoğrafı bile yok) arkadaşlar bu konu altında bilgi paylaşımında bulunabilir.

Şunu belirtmek isterim ki geçen sezon Tern Link C8 kullanmış biri olarak adlım bu bisikleti. Bu yaz kendisi ile uzun turlar ve kamplar yapmak niyetindeyim. "Yahu bu bisikletle olur mu!?" diyenler elbette olacaktır. İşte esas amacım kafalardaki "Katlanırla tur olmaz!!", "Tur için pahalı bisiklet almak gerek." gibi algıları değiştirmek. Önemli olanın "yolda olmak" olduğunu hatırlatmak. Varsın 15-20 km. ortalama ile yol alsın. Varsın çelik olsun. Yeter ki bana yollarda arkadaş olsun.

Ha şunu da belirtmekte fayda var, hiç öyle yabana atılacak da bir bisiklet değil kendileri.

Hoptown 320'den farklı olarak park ayağı ve ön aydınlatma ile beraber geliyor. Arka aydınlatma da var ancak o 320'de de vardı sanırım. Ayrıca zinciri de 320'den farklı. Renk konusu kişisel beğeni tabi ki ancak ben hayran kaldım ve öyle aldım zaten.

İlerleyen günlerde sık sık fotoğraflar ekleyeceğim.

Başka kullanan varsa lütfen fotoğraf ve deneyim paylaşın. Gerçekten hakkında doğru düzgün ne bilgi var ne de fotoğraf.

Ürün linki: (link)

Satın almadan önce çekdiğim birkaç fotoğraf. Mağazada kırmızı çok patlamış ama bu hali bile güzel :) En kısa zamanda açık havada çekilen fotoğraflarını da ekleyeceğim. İşte o zaman aşık olacaksınız :) :p

IMG_20170403_133448146.jpg IMG_20170403_135304925.jpg IMG_20170403_135259676.jpg IMG_20170403_135330229.jpg IMG_20170403_135357670.jpg

Scudo
@Mesut DOĞRU
İyi dilekleriniz için teşekkürler :) Ben zaten bağımlısıyım hocam :) Geçen yıl da Tern kullanıyordum

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Bu yaz tur yapacağım bu kırmızı aletle :) yavaş yavaş yükseltmelere başlıyorum. Geçen gün yaptığım ilk sürüş (27km) fotoğraflarını da buraya bıraktım. :)
12133ffa2e7848025593960cc07c1bde.jpg
c1b60e33bd0a461821ea13be86eea7ab.jpg
7aa8a054064b27078fc9851ad4ee4995.jpg
1228c4ca8a9ed3542115791ccab2f76c.jpg

@rlfzz
Tebrik ederim iyi pedallamalar :) Kırmızı mı aldınız? :) Fotoğraf bekliyorum bu konuyu canlı tutalım

@Dzhem tabii kısa zamanda yükleyeceğim. Kısa bir sürüş deneyimim oldu bugün yaklaşık 3-4 km. Kullanımı gerçekten çok rahat ve keyifli, rengi ise çok şık. İyi kii ht 300 almamışım. Vites olmazsa olmazmış!

Şuan için çok memnunum, doğru tercih yaptığımızı düşünüyorum. :harika:

• Beğen
Tepkiler: cemturgood
@rlfzz
Vites şart hocam kesinlikle [emoji4]

Hocam merhaba bir kaç sorum ılacak. Bulunduğum ilde decathlon mağazası yok dolayısıyla internetten satın almayı düşünüyorum. Bazı arkadaşlar park ayağı olmadığını söylemiş ki siz bu modelde park ayağı var demişsiniz. Sizce bisiklet aksesuarı olarak neler gerekli olur. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum

@Erhankrky
Tilt 120 (kırmızı olan) kesinlikle park ayağı var. Ön arka aydınlatma var. İhtiyacınız port bagaj olabilir. Suluk kafesi falan olabilir. Yani kullanım durumunuza göre aksesuarın ucu bucağı yok

İyi günlerde kullanın. Benim de rengi çok hoşuma gitmişti..

• Beğen
Decathlon da görüp de deneme şansım olan bir bisiklet. İlk kez katlanır kullanmamdan kaynaklı sürerken zorlandım ancak küçük tekerler çok rahat bir kullanım kabiliyeti veriyordu. Güzel ve de kullanışlı bir bisiklet. Alanlar güle güle pedallasın

• Beğen
@Dzhem

hocam decathlon müşteri hizmetlerini aradım park ayağı ekstra dedi. siz mağazadan mı aldınız. benim bulunduğum ilde mağaza yok gidip ordan da alamıyorum. :) bugün sipariş vermeyi düşünüyorum :)

@Erhankrky
Hocam mağazadan aldım ama bunun sana ben yüzde yüz garantisini veriyorum bu model kesinlikle park ayaklı geliyor. İnternete özel farklı bir uygulama varsa onu bilemem hocam

@onur_özkan
Bagajın markası nedir? Link varsa verebilir misiniz :)

en son edindiğim bilgi şu şekilde. Kırmızı modelde park ayağı var diğer modellerde yokmuş. :)

• Beğen
@Erhankrky
Aynen öyle[emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Erhankrky
Geri