Scudo Sports

B'twin Tilt 120 Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar benimde boyum 1.89 ağırlık 84 kg. Katlanır almayı düşünüyorum ama sorun yaşamayacağım bir model önerebilir misiniz? Birde bu bisikletleri araç bagajında 800 900 km lik mesafelere taşımak sorun olur mu bisiklet açısından? Ben genelde gittiğim yerlerde kullanmak için istiyorum.

Scudo
Benimde şöyle bir sorum olacak bilmiyorum doğru yere mi yazıyorum ancak sorum basit 7 vitesli bir katlanabilir bisiklet ile 21 vites arasındaki fark nedir yani ben uzun km yapmak istiyorum tur bisikleti vs almakta istemiyorum sınırları zorlayıp katlanabilirim ile gittiğim yere kadar gitmek istiyorum 7 vites yeterli olurmu ve 21 vites alsam ne gibi artısını görürürüm bunu birisi açıklarsa çok sevinirim 7 vites ile 21 vites arasında kaldım.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Arkadaşlar ayna kullanıyor musunuz ? Kullanışlı oluyor mu ?

23132131.png

@Dzhem
merhaba bisikletiniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Ben de Mart ayında bu bisikletin uzay mavisi / neon lime yeşili olanını almıştım. Daha sonra kırmızısı çıktı o da oldukça güzel görünüyor. Benim bisiklet ile ilgili ilk izlenimlerim şu şekilde. Boy: 178 Kilo: 70

Kullanmadan önce gidon ayarı, lastik hava kontrolü ve arka fren ayarını mutlaka yapın. Özellikle arka fren çok önemli çünkü satın aldığınızdaki ilk hali fazla gevşek. Arka fren ise çok sıkı. Park ayağının olmaması da büyük eksiklik.

Oldukça az yer kaplaması ürünün en büyük artısı. Sürüşü rahat ve keyifli. Lastiklerin küçük olması sizde bisikletin yorucu olacağı yönünde bir şüphe yaratmasın.

Fiyatına göre oldukça tatmin edici. Yokuş yukarı yerlerde önünüzdeki kişi fren yaptığında size sıkıntı yaratıyor ve durmak zorunda kalıyorsunuz yol müsait değilse. Çünkü geldiğiniz ivme ve hız ile devam etmeniz gerekiyor. Bunun sebebi belki vitesler belki de lastiklerin küçük oluşu sebebini tam olarak bilmiyorum.

Tümsek, çukur ve kasislerde ile bazen küçük problemler çıkartabiliyor. Sele çok sert, ne kadar yavaş girerseniz girin yine de sağlam bir sarsıntı yapıyor. Ama her şeyine rağmen fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor. Alanlara ve almayı düşünenlere hayırlı olsun şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Merhabalar, bende bu modelden almayı düşünüyorum. Okula gidip gelirken kullanmak için, en yakın zamanda aranizda olmak isterim

• Beğen
Yakında almayı düşünüyorum memnun kaldınız mı acaba bide boyum 183 kilom 77 sıkıntı olurmu kullanırken

181 boy 82 kiloyla 2 aydır bir sıkıntı olmadan kullanıyorum.
@bbybaran

port bagaj alan, takan, kullanan, bilen link yada istanbul'da adres verebilecek kimse var mıdır ?
tşkler

An itibari ile tilt 500 modelinden bir tane almış bulunuyorum. Olumlu yorum ve bilgileriniz için herkese teşekkürler.:)

Dosyalar

• 1493119441478931245763.jpg
    1493119441478931245763.jpg
    100,2 KB · Okunma: 102
  • Beğen
@2156496, member: 74690
Hayırlı uğurlu olsun.

@İck
İyi günlerde kullanın :) ama katlayınca seleyi mutlaka indirin. Hem daha derli toplu duruyor hem de aynakol yere temas etmemiş oluyor

Moto Z cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@doğa_dostu
Teşekkür ederim :harika:

@Dzhem

Çok teşekkürler mutlaka uygulayacağım :)

@Dzhem

aynakolun yere değmesinin bir sakıncası var mı ?

@orhunduran
Yani değmese daha iyi olur hocam. Hızlı bırakırsın, düşer falan yamulma olur. Sele borusunu tam indirdiğiniz zaman hem daha dengeli duruyor bisiklet hem de aynakolu koruyor

@Dzhem

sağol hocam. bu benim ilk bisikletim olduğu için pek hakim değilim konuya. önerdiğiniz aksesuar vs. yapmam gereken özel bir şeyler var mı ?

• Beğen
Tepkiler: cemturgood
@Dzhem hocam durum bu sanki ön teker biraz sol tarafta kalıyor kadroya göre

Fotoğraf yüklenmedi sanırım

Dosyalar

• P_20170427_163913.jpg
    P_20170427_163913.jpg
    110,4 KB · Okunma: 94
  • Beğen
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bende sizin gibi bisikleti çok seviyorum :) Bu model takibimde ,profesyonel makinamı satabilirsem almayı düşünüyorum,bu model pişmanlık yaratır mı tereddütlüyüm ,kullanan arkadaşlar yokuş çıkışları Nasıl acaba,bilgi verirseniz sevinirim :)

@Serhat.0015
Kısaca al ve keyfini çıkar [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Serhat.0015
@İck
Gidon ayarı lazım dostum

Yarın decathlon da halledeceğim umarım

• Beğen
Tepkiler: cemturgood
@Hüseyin55

Benimkinin bütün ömrü bagajda geçiyor, binlerce km yaptı, hiçbirşey olmuyor.

Geri