Scudo Sports

B'twin tilt 500 katlanır bisiklet

İyi akşamlar. Tilt 500 kullanıcısıyım arka rübleyi mega dişli ile değiştirmek istiyordum. Bugün 2 tane yer gezdim ilki olmaz dedi diğeri ise yapılır ama arka vitesi bozabilirsin yada arka altus aktarıcı takarız yere biraz yakınlaşır vites dedi. Forumda yapan arkadaşlar var direk mega takıp bi dezavantajını gören oldu mu uyumlu oluyor mu ? Sizin deneyimlerinize fikirlerinize göre değiştirmek istiyorum açıkçası @avcioglu
Ben Tourney aktarıcılı eski katlanır bisikletimde yapmış ve çok memnun kalmıştım. Yaklaşık bir sene boyunca, vites ayarının kaçması dahil hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bu yüzden buradaki birçok arkadaşa da tavsiye edip taktırdım.

Scudo
İyi akşamlar. Tilt 500 kullanıcısıyım arka rübleyi mega dişli ile değiştirmek istiyordum. Bugün 2 tane yer gezdim ilki olmaz dedi diğeri ise yapılır ama arka vitesi bozabilirsin yada arka altus aktarıcı takarız yere biraz yakınlaşır vites dedi. Forumda yapan arkadaşlar var direk mega takıp bi dezavantajını gören oldu mu uyumlu oluyor mu ? Sizin deneyimlerinize fikirlerinize göre değiştirmek istiyorum açıkçası @avcioglu
ben yaptırdıktan sonra bayağı kullandım sorun yaşamadım. Yokuşlar için iyi oluyor, çok yokuş varsa kesin yaptırın...

Shimano bayii aynı şeyleri bana da diyip takmamıştı. Teknik olarak haklı olabilirler, ama uygulamada sorun çıkmıyor. Onlar bayii olarak olması gerekeni söylüyorlar tabi. Sorun yaşayanı da duymadım.

Arkadaşlar btwin katlanır bisiklet alıçam ama arada kaldım. Btwin tilt 120 ile
AYDIN DOĞALGAZ (ENERYA) faturası ödeme.
Sözleşme Hesap Numarası
btwin 5 arasında sizçe hangisini alayım. Kilo:80
Boy:164

Arkadaşlar btwin katlanır bisiklet alıçam ama arada kaldım. Btwin tilt 120 ile
AYDIN DOĞALGAZ (ENERYA) faturası ödeme.
Sözleşme Hesap Numarası
btwin 5 arasında sizçe hangisini alayım. Kilo:80
Boy:164
Bence doğalgaz faturanızı ödeyin önümüz kış ..

tilt 120 ile tilt 500 arasında kaldım bende. 2000tl ye değer mi şu an tekrar zamlanmasından korkuyorum. 2.el fiyatları gereksiz pahalı 1800 civarına satılıyor ???

bilen var mı en son modelde değişiklik ne zaman oldu 2018 galiba tilt 500 için?

Bu tiltler bu kadar pahalandi mi ya. Bu para eder mi şüpheliyim.

Arkadaşlar bir kaç tane soru sormak istiyorum. Bu aparatları nasıl temin edebiliriz?
Kendiliğinden gelen arka ışığın pilini nasıl değiştiriyoruz?
Bir de gidon bir defa tam oturmamıştı. Sürerken bir anda katlanır gibi açıldı. Bu sorunu ciddiye almalı mıyım yoksa arada olur dikkat et mi dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: sebidos
Arkadaşlar bir kaç tane soru sormak istiyorum. Bu aparatları nasıl temin edebiliriz?
Bir de gidon bir defa tam oturmamıştı. Sürerken bir anda katlanır gibi açıldı. Bu sorunu ciddiye almalı mıyım yoksa arada olur dikkat et mi dersiniz?
videodaki ön far sorunuza yanıt olsun. eski tilt serilerinde üzerinde geliyordu bu. decathlonlarda bulunan atölyeler yedek parça olarak getirtebilirler sanırım.

• Beğen
Alyen anahtarı mı o? Yoksa farklı bir aparat mı?

Ben belçikadayken yedek parça kısmından satın almıştım. Türkiye de hiç bir yerden temin edemedik

• Beğen
Herkese merhabalar !
Bir sorum olacakti. b'twin Tilt 120 bisikletim var.
Su ön tarafa uygun, reflektörün yerine bir usb led far ariyorum.
Fikri olan var midir ?

Simdiden tesekkür ederim.

btwin-1.jpeg

btwin-2.jpeg

Herkese merhabalar !
Bir sorum olacakti. b'twin Tilt 120 bisikletim var.
Su ön tarafa uygun, reflektörün yerine bir usb led far ariyorum.
Fikri olan var midir ?

Simdiden tesekkür ederim.

227721 dosyayı görüntüle

227722 dosyayı görüntüle
Yerinden çıkardığınız o klipsli plastik, Decathlon'un diktörtgen küçük ışıklarını takmak için yuva zaten. O reflektör kağıdı sıyırıp, yuvaya o ışıktan takabilirsiniz.

20200525_152650.jpg

Geçen yıl bu zamanlar da Belçika da tilt 500 almıştım. O dönem aldığım mağaza da bu seçenek de vardı. Türkiye de bulamadım. Eğer bulma imkanınız varsa hem çok güzel bir görsellik katıyor. Hem de aydınlatması gayet güzel :)

Dosyalar

• IMG_20190513_163749.jpg
    IMG_20190513_163749.jpg
    845,5 KB · Okunma: 96
Tilt 500 elektrikli modelini kullanan var mı. Tavsiye eder misiniz.

Decathlondan 900e almıştım siz baya geç kalmışsınız
Ön fren ses sorunu kronik ama faydasını görmedim değil çünkü on freni acil durumlarda kullanıyorum ve herkesin dikkatini çekiyor ama zile bassam insanlar duymuyor bile

Geç de olsa sonunda ön ve arka fren ayaklarını tektro marka ile değiştirdim.Birincisi çok ses yapıyorlardı ve çok ayar kaçıyordu.Şimdi çok daha keyifli biniliyor.Güzel frenliyor,ses yok .

Bu da benden olsun. Tilt 500 aileye yeni katıldı, ilk izlenim olarak dahon’dan daha ufak olmasından dolayı bagajda uzunlamasına daha az yer kaplıyor ama dahonun gidon borusu iki tekerin arasına katlandığı tilt500 enine daha geniş oluyor. Sele borusu düşme problemi bende de var henüz birşey yapmadım, yorumlarda vidayı sıkıp sabitleyin yazanlar olmuş, bu vida hangisi alyan olan mı yoksa yıldız olan mı? Yıldız olansa eğer o borunun dönmesini engelleyen vida onu sıkmak mantıklı gelmedi. Benim aklıma gelen çözüm dahondan sele borusu kelepçesi alıp bununkiyle değiştirmek. Çünkü dahonun kelepçesi çok sağlam tiltin kelepçesi ise çok uyduruk geldi bana.

C43940C5-0380-4312-B408-78935B83D163.jpeg

Hayırlı olsun. Aynı bisikletten bende de var. Sele borusu düşme problemini dediğiniz gibi çözerseniz. Beni de bilgilendirir misiniz? Aynı problemden muzdaribim .Her dısarı cıktığımda alyan yanımda oluyor .

Geri