Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin tilt 500 katlanır bisiklet

Bence bu modelin en kalitesiz yeri frenleri( fren ayakları ve pabuçlar) Ses yapıyor,çok randımanlı kavramıyor ve ayar kaçırabiliyor.
Ben fren ayaklarını shımano yada tektro marka ile değiştirip kökten çözmeyi düşünüyorum.
Fren ayaklarını değiştiren arkadaşlar varsa yazmaları bizede yardımcı olur.
 
Scudo
2000km'yi buldum nerdeyse, çok da yokuş kullandım. Bugün pedaldaki bilyeler yarı yolda döküldü. Yine 3-4km daha idare edip eve gelebildim. Yeni çift pedal 50TL, bu onarılır mı yoksa yenisi mi alınır bilen varmı...Kapak da düşmüş... Yağladım ama iş iştem geçti :) bugün fark ettim diğer pedalda da biraz nanelik var o da gidebilir.. :)


pedal.jpg
 
aa sorabilirim aslında. Bak iyi dedin sorayım ben. Sarf malzemesi diyecekler büyük ihtimalle, ama sormak lazım...
 
UNO-Al-minyum-ala-m-yol-bisikleti-yar-bisiklet-bent-gidon-31-8mm-420mm-440mm-380mm.jpg_640x640.jpg


bu tarz bir gidon tilt 500 için işlevsel olur mu acaba?
 
  • Beğen
Tepkiler: slckats
  • Beğen
Tepkiler: lizard king
@slckats :D hocam ilgilenirseniz link atarım. yaklaşık 50-55TL arası. tabii daha farklı gidonlar da mevcut. benim fiyat/performans olarak bulduğum bu oldu. fakat merak ettiğim nokta bunun üzerine vites, fren gibi şeyler nasıl eklenecek?
 
@lizard king link gönderirseniz sevinirim hocam. Vites ve fren kollarını yol tipine uygun olanlarla değiştirmek yeterli olur sanırım.
 
  • Beğen
Tepkiler: lizard king
@slckats gidon + harcama yapmak gerek yani. bir de katlanır olduğundan kablolar karışabilir vs. neyse linki yolluyorum :)
 
  • Beğen
Tepkiler: slckats
@slckats ben iş-ev arası sürdüğümden katlı şekilde ofise ve eve sokuyorum. neyse siz yapın olmadı test edersiniz bizim için :) parçalara bakmaya başladım bu arada
 
  • Beğen
Tepkiler: slckats
@lizard king Ben de ev-iş arası kullanıyorum. Allahtan hem ev, hem de iş yerinde katlamadan koyabilecek yerim var.
 
  • Beğen
Tepkiler: lizard king
@lizard king yükseklik alçaklık ayarı olsa fena olmaz,rahat olur mu bilmem denemek lazım:islik:
 
10 gün sonra bende katlanır ailesine katılıyorum.Uzun zamandır tilt500 ü inceliyordum.Alırken aynı zamanda aksesuarlarıda almayı düşünüyorum.Portbagaj gibi aksesuarları decathlon çalışanlarına taktırırsam ekstra bir işçilik ücreti alıyorlar mı?
 
  • Beğen
Tepkiler: bsalih
@TolunayKc yok almıyorlar. Ben portbagajı bisikletten iki ay sonra aldım, portbagajı seçip bisikletle birlikte atolyeye ver. O sırada yazarkasadan etiketini geçirip öde. Onlar takıyorlar. Aynı şekilde pedal filan da takdırdım. Lastik filan değiştirirsen 5tl gibi işcilik ücreti var.
 
Merhaba bi arkadasim bisiklet almak icin karar vermeye calisiyor ben ona katlanir bi mofel almasi icin israr ediyorum ama , tasarimindan dolayi sevimli falan gozukuyorlar ama ben bi zaman sonra sikilirim diyerek pek sicak bakmiyor daha cok decathlondaki sehir bisikletlerinden almayi dusunuyor. Rahatsizligindan dolayi kendini cok zorlamamasi lazim , baktim sehir bisikletleri 17.5 kg katlanir modellerinden 5 kg daha fazla ve en azindan yorulursa katlaniri otobuse bindirip gider diye dusunuyorum sizin bir oneriniz var midir?
 
@cnmrtpkc hocam o ayar nedir inanın hiç bilmiyorum :)

@furkanbr aslında bisikleti ne için kullanacağına göre değişir, ben mesela işe gidip gelmek için katlanır aldım. katlayıp eve, katlayıp ofisin bi kenarına koyuyorum. eğer böyle bir amaç için olmasaydı katlanır almazdım. sonuçta bu bisikletler belli bir amaca yönelik yapılmış durumda. ayrıca arkadaşınız yorulursa katlayıp götürmek bir o kadar yorucu olacaktır. aslında kendisi ne istiyorsa onu alması ve almadan önce denemesi en hayırlısı. dechatlondan almayı düşünüyorsa istediğiniz bisikleti denetiyorlar ama haftaiçi akşam gitmenizi öneririm. haftasonu dechatlon tam bir kaos.
 
  • Beğen
Tepkiler: avcioglu
@lizard kingKatlayip goturmekten kastım yoruldugunda birakip bi otobuse binip yola oyle devam etmek seklinde ,kalp rahatsizligi oldugu icin doktoru zorlamamasi gerektigini soyledi o yuzden sehir bisikletleri yoruldugunda zorluk cikarabilir diye dusundum , sadece ulasim amacli veya sehilde ufak gezinti seklinde kullanicak
 
  • Beğen
Tepkiler: avcioglu
Geri