Scudo Sports

Btwin tilt 7 iadesi için Decathlon a teşekkürler

ali sezgin

Üye
Tepki
98
Bisiklet
Salcano
Herkese selam,
Yaklaşık 2 ay önce decathlon internet mağazasından tilt 7 aldım. 2 ay boyunca çok rahat ve eğlenceli bir şekilde bisikleti kullandım. Bisikleti kullanırken tümseklere, çukurlara dikkat etmeme rağmen katlama mekanizmasında yaklaşık 0.8 cm lik esneme oldu. Bende Decarthon'a telefon açtım. Alanya / Antalya da bayii olmadığı için belki telefon desteği ile ben tamir edebilirim diye düşündüm. Ama ürünü geri istediler. Burada teknik servisde bakalım, size haber verelim dediler. Bende ürünü geri kargolarım. Kargo ücretini firma karşıladı. 2 gün sonra telefon açtım. Arızayı anlattım. Onlarda ürünü geri alıp para iadesi yapacaklarını söylediler. Bisikleti taksitle almama rağmen 4. gün toplam tutarı (1000 TL) yi iade ettiler. 2 ay sonra hiç itiraz etmeden ve zorluk çıkarmadan para iadesi yapmaları çok hoşuma gitti. Buradan firmaya tekrar teşekkür etmek isterim. :in:

Scudo
merhaba ürün faturasını istediler mi acaba?

Müşteri memnuniyetini esas alan işletmeler kısa ve uzun vadede kazanacaklarını kavradıkları için tutumları bu yönde bizim küçük esnaflarda tuttuğu müşteriyi soyma peşinde. Bravo decathlon' a.

Bende parcalari decatlondan alcam olanlari en azindan hemde fiyatlari makul

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ali sezgin

bende geçen eylül ayında aldığım carraro crs 610 model bisiklet için üretici firmayı aradım bulunduğum yerde ki servisle yaşadığım sorunu anlattım adamlar ya bisim dediğimiz gibi yapacaksınız yada bildiğiniz gibi diyip telefonu kapadı bende deli gibi küfretmeme sebep oldukları için telefonda konuştuğum servis yetkisizlerine teşekkür ediyorum

Decathon kesinlikle müşteri memnuniyeti konusunda bir numara (özellikle bisiklet konusunda). Ben şahsen bisiklet almayı düşünen tüm arkadaşlarıma öncelikle Decathlon'a bakmalarını öneriyorum. Keşke B'TWIN'den başka birkaç marka daha getirseler de çeşitlilik artsa.

• Beğen
Tepkiler: Snr U ve Uğur S.
decathlon katlanır bisikletlerinde fabrika sorunları olduğunu öğrendim.
magazada calisan arkadas sanirim yanlışlıkla kaçırdı ağzından...

aylardan beri bu nedenle katlanır bisiklet satışı yapılamamakta..
tabi yalanlayabilirler veya nedenini de açıklayabilirler. Ben sadece orda çalışandan duyduğumu söylüyorum.

forum istanbul decathlon iki gün önce aldığım triban 3 ü kullanılmış diye geri almadı..değişimde yapmadı..nerde müşteri memnuniyeti..üstelik satmadan önce 2 yıl ücretsiz tamir dediler..son gittiğimde 1 defaya mahsus ve akort içermiyor dediler..üstelik yalancılar

Sonuçta önemli olan ürün yüzünden kullanıcıyı üzmemeleri.

ali sezgin bey siz yeniden til 7 aldınız mı değişimden sonra
ben tilt 740 alacağımda sorunlu mu gerçekten?

yoksa tern d7 mi almalıyım

mutlu olan bir kişi yok sanırım tilt 7den

teşekkürler

@meta44 merhaba tilt 740 ne yazık ki sorunlu bir ürün. forumda daha önce bununla ilgili konu vardı. bende o konuyu okuyup bu bisikletten temin etmiştim ve ne yazık ki bende ki bisiklette sele borusu aşağı inmesi arızasını yaptı. ve decathlon hiçbir sorun çıkarmayarak bisikleti iade alıp paramı iade etti. bir başka yerden bisiklet alsanız bu imkan ne yazık ki yok. ben sizin yerinizde olsam başka bisiklet almam. yeni yıl da gelecek yeni model bir tilt alırım. ben oyle yapıyorum şuan. normalde bisikletim olduğu için yeni model bir tilt serisi bekliyorum.

çok teşekkür ederim cevabınız için
yeni yılda tiltin yeni modeli gelecek öyle mi :) süper o zaman bekleyebiliriz zaten kış aylarında çok da verimli olmayacak ve sorunlu bisiklette almak istemiyorum .
O zaman Evren bey inşallah beraber tilt alırız, yada tilt oluruz. hahahah,
yada siz benden önce alın daha deneyimlisiniz sıkı bir test edin onayı verirseniz bende gider alırım hemen ;)

Sevgiler selamlar
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: dufpanla
@adnan kahveci bende t3 kullanıyorum ataşehirde gayet iyi ilgilendiler bide ataşehire götürün akort +bakım ücretsiz bir şekilde yaptırdım

Madem sorunlu neden hala satıyorlar? ve bakıyorum binenlerde var hala sorun yaşamadan ilginç...

Decathlon'un fiyatları yaz basinda artmisti. Simdi ne alemde dustu mu acaba?

@erencaner

Ben de şu aralar katlanabilir bisiklet alma hazırlığındayım. Decathlon'un stoklarında şu anda Tilt model bisikletlerden hiç yok gibi, o yüzden fiyat belirsiz. Ancak şunu söyleyebilirim, ikinci el piyasası şu anda sıfırından bile pahalı olma yolunda gidiyor. Yeni model tilt'ler geldiğinde çok üzücü fiyatlar görebiliriz. Bayrampaşa Forum'daki decathlon'a b'fold serisinden bisikletler gelmiş sadece, fiyatları da uygun (520 liraya ayağımı yerden kessin tadında tek vitesli modeli var, 780 liraya aynısının 6 vitesli versiyonu var). Onlardan ya da ikinci el Dahon almak arasında kararsızım.

Geri