Scudo Sports

Btwin Triban 520 Kalın lastik desteği

yakup3457

Aktif Üye
Tepki
142
Bisiklet
Kron
İstanbuldan yarın gidiceğim gitmeden yeni lastik almak istiyorum şuan üstünde 700x25 lastik var ve kayıyor. Bu triban 520 ye 700x32 lastik uyar mı?

Scudo
@yakup3457 jantlariniz da 32'ye kadar destekliyor muhtemelen :naslyany: Bir deneyin, zor olacagi kesin

Aynı ölçülerde kaymayan,yer tutuşu iyi olan bir lastik alabilirsiniz..Bu bisiklete,mtb lastiği gibi bir lastik takmak doğru mu:confused:

bu bisiklete hybrid bisiklet lastiği takmak yazık olur bence kaliteli bir lastik bakın

• Beğen
Tepkiler: yakup3457
Konuyu takipteyim. Benim Triban 520 üzerinde de 700x23 tam slik Michelin pro3 race lastikler var. Henüz test edemedim. Islak zeminde nasıldır? Bagajlı turlar için hem yük hem de ıslak zemine uygun 28 lik yağmur kanallı bir lastik tavsiyeniz olur mu?

İki lastiği de kullandım aralarında aman aman bir fark olmuyor. sadece parke taşlarında triban 100'ün lastiği biraz daha konforlu asfalt olmayan yollarda iş görür.

Yol bisikletine yeni başlayacağım. Triban 520 için jant değiştirmeden 28 mi 32 lastik mi takmalıyım? (2016 triban 520)

Ben triban 520 bisikletime 35c lastik taktım. Jant değiştirmeye gerek kalmıyor. Sadece tekeri taktıktan sonra şişirmeniz gerekiyor. Fren papuçlarından geçmiyor yoksa

Geri