Scudo Sports

Btwin ultra 700 için tavsiye lütfen 3500 bütçem var

Scudo
@tarık bektaş Gibi gibi, üst düzeyde ve Ultra 700 avantajlı. Bir de vergi iadesi gelecek %24 onu da düşünmek gerek.

1 TL = 1,37 RON (1 Ron = 0,72 TL)

1 Hamburger menu 20 - 30 RON. Romanya'dan bisiklet almayı da tavsiye edebilirim :)

@Groims allta Carbon kadro bir ultra 700 var ona bakmışım o yüzden fazla çıktı.

UltrA 700 4000 ley yaklaşık 3000 lira
Vergi iadesi dediğiniz gibi %24 ise nerdeyse 2300 r falan geliyor ki gayet iyi

@Erkandet Bu fiyata karbon kadrolu bisikletler var demistin. Hango marka/modeli nerede bu fiyattan buldugunu soyleyebilir misin?

(link)

Bisikle ilgilenen arkadaşlar yukarıdaki linke bakabilirler. 5 Haziran 2016 tarihinde Bisiklet Road.cc tarafından değerlendirilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Erkandet
@Erkandet Aman hocam ben sizinle aynı boydayım M beden Alur kullanıyorum, aynı kadro. L boy çok çok büyük gelir 58 kadro oluyor L boy

• Beğen
Tepkiler: Erkandet
Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum.arkadaşlar peki bu bisiklet 52-36 mı 50-35 mü. Bu konu üzerinde bilgisi olan var mı acaba.ayrıca arasında ki fark nedir benim içim ne gibi kolaylık sağlar

50-34

Olacak arkadaşlar yanlış yazmışım

Arkadaşlar 50-34 müş çektiğim fotoğrafları incelerken gördüm peki bu iyi birşey mi

Arkadaşlar konu açamadağım için buraya yazıyorum.Yol bisikletine başlangıç olarak 2000 TL bütçem var triban 520 düşünüyordum ama kayseride alabileceğim bi yer yok önerileriniz neler?

@berkuai
520 Sehir bisikleti hocam

@ilker
Yol bisikleti değilmi yahu

Bi ara Decathlon da üstün körü inceledik makineyi ama bizzat kullanmadık. Refleksleri, gücü kranka aktarma oranı nedir bilmiyorum ama aklımda kalan şey ağır olduğu idi, bana fazla ağır gelmişti ve arkadaşlara dedim onlarda kaldırdı ve ağırlık fazla geldi bize. İkinci elde bu bütçeye alternatif bulunabilir bence..

@berkuai Bakın bunlar benim bisikletler, öndeki tur, arkadaki yol ama ikisi de drop bar kullanıyor.
DSC_0572~2.JPG

Yol bisikleti hissiyatı almak zor demek istiyorum yani.

@Erkandet

Merhaba,

Market kısmında Salcano XRS002 Tiagra modeli için ilanım var. Eğer beğenirseniz fiyat konusunda anlaşırız. Jant seti de standart R500-501 yerine Shimano Ultegra 6800 ile değiştirmiş bulunmaktayım.

Ayrıca sahibinden ilan no:
307858083

Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

Mehmet Ertekin

Geri