Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@Mrttkgz vidalarıyla oynadım vidaları yağladım o sürgü yerini yağladım onun dışında bişey yapmadım hocam

• Beğen
Tepkiler: Mrttkgz
Scudo
Merhaba arkadaşlar,

ALUR 700 M beden bisikletimi satıyorum.

Viper Verbier Karbon yol bisikletimle yola devam edeceğim.

İlgilenen olursa ilanında resimleri ve detaylı bilgi mevcut.
B'twin Alur 700 M Beden

• Beğen
Tepkiler: HakanMaktav
Arkadaşlar ön fren kaliperlerini yatay olarak hareket ettirebileceğim vidayı bulamadım.Bir arkadaşımız arka freninkini göndermişti onu halletmiştim ama ön freni bulamadım :S

Freni hallettim.arkadaşlar bu bisiklete arka bagaj takılır mı sizce ne düşünüyorsunuz

@cenkildas merhaba geçenlerde delta bisiklette yol ve dağ bisikletleri için tasarlanmış çok güzel bagajlar gördüm. Kadroda delik olmadığı için sele borusuna tutturulmuş altta ise yine kadrodan destek alan bir model vardı bence bu bisiklet için gayet tatminkar sonuç verir tabi çok yük yüklemek bazı teknik sorunlara da yol açabilir dikkatli olmak lazım.

@Auron Sanchez Forma kask yakışmış güle güle kullan. Geyikli yalan oldu sanırım.

@Kerem Groims. Sagolun hocam :) valla guzelim.geyikli formam yalan oldu :D Kiymetini bilemediler. Simdi cekilisle iphone 6s plus kazanirsam satip 10 tane geyikli forma yaptiracam :D

@Auron Sanchez Daha iyi bir önerim var. Süper marka bir tayt al, geyikliyi Çinden yaptır? :)

@cenkildas tesekkurler dostum :)

@Kerem Groims Hocam super marka bi taytin ustune geyikli yaptiririm :D geyik gururumuzdur :D magnumdan da maserati cikacak insallah o zaman herkese benden geyikli forma takimi :koptum::koptum:

Aynakol seri dışı 105 5800 var kadro alur700 ile aynı bu bisiklet 3000 TL fiyatı ile f/p oranı düşük bir bisiklet. 3500 e cube attain sl var full 105 ve aksium setli, oda düşünülebilir. Ancak kötümüdür hayır alur700 fiyatına göre rakipsizdi ultra700 fiyatına göre normal kapış kapış gidecek bir durumu yok.

• Beğen
Tepkiler: sahbaz061
Mosso 735TCA almasaydım, tercih edeceğim model bu olacaktı. Güzel bisiklet...

@Zen.eren peşin fiyatına baktım keza decathlondada taksit sayısı az. Sezon bitti bitecek şu saatten sonra her ürün pazarlığa açıktır.

Şu dış lastiklerinden hiç memnun degilim. Sökmesi bi dert takmasi ayri bi dert. İnsanı biktiriyor yolda lastik patlayinca. Bir de kucucuk cam girdi lastikte delik oldu onu anlamadim kucucuk cam lastigi deldi bildigib :D cabuk eskiyor bir de daha 800 900 km yaptim anca en fazla 1000 daha goturur bunlar hep masraf :agla::agla:

Merhaba arkadaslar heralde turkiyede son kalan L kadro alur 700'u alarak araniza katilmis bulunmaktayim:)) İlk yol bisikletim olmasina ragmen burda yazılanları okuduktan sonra dogru bi secim yapmisim onu gordum.

merak ettigim iki sey var;
1. Uzerindeki lastikler sizce yetelimi yoksa baska bi oneriniz varmi?
2. Koltuk ayari konusunda, boyum 1.84 ve ayakta dururken kadroyla ic bacak mesafem hemen hemen ayni suan koltuk en asagida kullaniyorum ideal surus pozisyonu icin koltugun daha mi yuksek olmasi gerekiyor? Tesekkurler:)

@ckb Dostum lastikler iyi güzel yol tutuşları ancak gel gör ki takıp çıkarınca oturmaları sıkıntılı. Onun dışında takıp çıkarması çok uğraştırıyor. Benin lastikler oturmuyor şuanda yalpalayıp duruyor pazartesi decathlonla konusacağım iade mi alır hediye çekmi mi verir kendileri bilir artık.

onun dışında koltuk ayarı otururken topuğunla basınca dizin dümdüz olacak, parmağının az gerisinden basınca da hafif kırık olacak dizlerin. Videolardan baksan daha iyi anlarsın :)

Çok güzel bisiklet hayırlı olsun

@Auron Sanchez

dış lastikler çok dandik bin kmyi geçeli çok oldu hala yalpalama var :D bu hafta adam akıllı araştırıp değiştirmeyi planlıyorum. bişey verirlerse de bizede bizde gönderek :D bozuk bunlar hep :D

Geri