Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 900 AF

Arkadaslar ktm strada 1000 4700 tiagra rs500 jant takimi ile geliyor yoksa ultra 900 af mi ....her ikisi de 4000 tl ....siz olsaniz ne secerdiniz?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Usteki linkte strada 1000 in ozellikleri verilmistir

@lercan2000
Nakit alacaksanız merida scultura 400 düşünebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: alperenakal
Btwin ultra 900 af aldım arkadaslar çok şükür . Makine muhteşem mükemmel müthiş . Yapanlardan Allah razı olsun . Şşiddetle almanızı tavsiye ediyorum . Akışkan görselliği 10 numara bi makine ben kaliteliyim kıymetliyim buradayım diyor

• Beğen
Tepkiler: h.kozan ve Sert79
@Tutkun22arda
Daha önce hangi model bisikletleri kullandınız?

Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Tutkun22arda
@lercan2000 Hangi bisikletin üstünde kendini daha rahat ve keyifli hissedeceksen onu al. Bisikletin şekli sadece görsel, performans işi bacakta bitiyor.

• Beğen
Tepkiler: Tutkun22arda
@emreagca91
Hocam decathlon araciligi ile aldin mi bisikleti ...aldiysan nasil oluyor bir anlatirmisin

@emreagca91
30 % indirim olayini sormustum....tam anlatamadim

Arka frenin alt kısımda olmasının herhangi bir sebebi var mı ?
İleride sıkıntı çıkarsa uygun yedek parça bulabilir miyim ?

@Furkan Alp Bisikleti daha fazla aerodinamik hale getirmek için arka freni aşağıya koyuyorlar. Yedek parça konusunda sıkıntı yaşamassınız. Zaten freni shimano'nun kendisi üretiyor.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Alp
Decathlon elimizdeki bisikletleri sattiricak heralde

(link)

arkadaşlar tekrardan stoklara girmiş :)

• Beğen
Tepkiler: ayz0067
@Wasabie
Epeydir stoktaydı dostum

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
20170430_122722.jpg 20170430_122755.jpg 20170430_120643.jpg 20170430_120654.jpg

Bursa'dan kalkıp AF 900 icin İstanbul 'a geldim. Enfes bir alet olmuş. İcerde yarım saat sürdüm. L bedendir gorseldeki. 4 bin tl fiyatı pahalı gelince 2500 tl verip 2. el tertemiz sıfır ayarında Ultra 700'üm ile dönüyorum İstanbul'dan. :) Bu arada Af 900 almayı dusunenler paranız varsa yapmayın, etmeyin dusunmeyin bile bu bisiklet en iyi 105 setli bisikletlerden biri.

@h.kozan
Hocam bu kadro zaten muhtesem gorunuyor, kesinlikle parasini hak ediyor setiyle jantiylad a. Guzel secim yapmissiniz, 1500 lira fazlaya daha guzel bi jant seti alinir eger istenirse. Bu daha mantikli olmus, hayirli olsun.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Aynen öyle. 1500 fark az değil. Zonda alınır o paraya. Kadronun bir artısı yok zaten uci mğsabakalarına uygundur diyor ama nr kadroda ne maşada ben uci damgası gördüm.

Tek sevmediğim noktası; dış bükey üst boru :)

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@mehmet.ali
Var hocam kadroda Uci damgası şurada :D Hocam ben kadrosunu çok seviyorum bu aletin, şekli falan çok güzel duruyor. Artısı nedir bir kadronun pek bilmiyorum bunun dışında alet kullanmadığımdan, bi specialized kullanıp anlamak lazım ne fark var :D
115041 dosyayı görüntüle

Geri