Btwin ultra 900 af aldım arkadaslar çok şükür . Makine muhteşem mükemmel müthiş . Yapanlardan Allah razı olsun . Şşiddetle almanızı tavsiye ediyorum . Akışkan görselliği 10 numara bi makine ben kaliteliyim kıymetliyim buradayım diyor
@lercan2000 Hangi bisikletin üstünde kendini daha rahat ve keyifli hissedeceksen onu al. Bisikletin şekli sadece görsel, performans işi bacakta bitiyor.
@Furkan Alp Bisikleti daha fazla aerodinamik hale getirmek için arka freni aşağıya koyuyorlar. Yedek parça konusunda sıkıntı yaşamassınız. Zaten freni shimano'nun kendisi üretiyor.
Bursa'dan kalkıp AF 900 icin İstanbul 'a geldim. Enfes bir alet olmuş. İcerde yarım saat sürdüm. L bedendir gorseldeki. 4 bin tl fiyatı pahalı gelince 2500 tl verip 2. el tertemiz sıfır ayarında Ultra 700'üm ile dönüyorum İstanbul'dan. Bu arada Af 900 almayı dusunenler paranız varsa yapmayın, etmeyin dusunmeyin bile bu bisiklet en iyi 105 setli bisikletlerden biri.
@h.kozan
Hocam bu kadro zaten muhtesem gorunuyor, kesinlikle parasini hak ediyor setiyle jantiylad a. Guzel secim yapmissiniz, 1500 lira fazlaya daha guzel bi jant seti alinir eger istenirse. Bu daha mantikli olmus, hayirli olsun.
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Aynen öyle. 1500 fark az değil. Zonda alınır o paraya. Kadronun bir artısı yok zaten uci mğsabakalarına uygundur diyor ama nr kadroda ne maşada ben uci damgası gördüm.
@mehmet.ali
Var hocam kadroda Uci damgası şurada Hocam ben kadrosunu çok seviyorum bu aletin, şekli falan çok güzel duruyor. Artısı nedir bir kadronun pek bilmiyorum bunun dışında alet kullanmadığımdan, bi specialized kullanıp anlamak lazım ne fark var 115041 dosyayı görüntüle