Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 900 AF

Bende diyorum bu bisiklet nedrn böyle akıcı, uçuyo resmen

Bende alacağım zaman 2.el bulursam mossoyu, zonda jant seti alırım ama ultra 900 daha hoşuma gitti ama neden olmasın

Yeni Mavıc aksiyum jantlar herkes 1 tık iyi diyo

Yani 900 de olan daha yeni modelmiş stesindede öyle yazıyo

Scudo
@mosso ersin Aklının karışması normal. Zaten firmalarda bunu istiyor. Sen kadro olarak neyin üstünde kendini mutlu hissedeceksen renkleri hangisi gözüne hoş geliyorsa onu al.

Teknik donanım olarak değerlendirirsen, Aksium jantlar üstünlüğü kanıtlanmış, bütçeye uygun ve uzun ömürlü. Akışı da oldukça iyi.

Velhasıl üstündeki parçalar cebinin bolluğuna göre değişir ve gelişir kadro ise baki kalır. Ona göre karar ver. Mosso alırsan mutlaka en uygun jant olan Aksium'u alacaksın ilerde...

zonda jant takımıda alabilirim aksium yerine ,ama btwin düşünüyom daha çok hoşuma gidiyo..

@mosso ersin Tabi ki Zonda daha iyi, Aksium'um var. Gerçi performans olarak aynı sayılırlar ama Gramaj olarak fark ediyorlar. Akıcılıkta Aksium'dan çok memnunum. Yokuş aşağı profil Jantlardan bile iyi akıyor. :)

Hocam bir hatayı düzelteyim. Geçen seneki Mosso TCA 735 lerde gelen jant 32 telli ilginç ağır bir ne olduğu belirsiz janttı.

Bu sene Mosso ders almış ki yeni modeline RS11 jant kullanmış. Ki bunun ile Btwin de gelen jantların arasında gerçekten bir fark olmaması lazım.

Eğer Mosso alacak iseniz yeni model almanızı tavsiye ederim. İkinci ele bulaşmamakta fayda var. Çünkü alıyorsun iki gün sonra baktın ki aynakoldan sesler geliyor vs vs... Ek masraf çıkarıyor anlayacağın.

İki model arasında gerçekten bir fark yok. Gözünüze estetik geleni seçin. Ama şuan bayiden yeni bir Mosso alırsanız pazarlık payı olacağını unutmayınız.

Kısmet bakalım ne alıcam bende merak edyom, ultra900 alırsam jantlarını değiştirmiycem,mosso alırsam değiştirebilirim..Taktik verinde ona göre pazarlık yapalım fazla bir indirim yapmıyolar:),sen gel anlaşırız diyolar ,sadece bir yer yeni modeline 3.500 verdi fiyat aliminyum 105 sete ,bir yerde 3.600

• Beğen
Tepkiler: Uga
Btwin yol bisiklet sahibi olarak söylüyorum. Bu makineler fiyat performans olarak çok iyi. Benim kullandığım model artık satılmadığı için kıymete binmişti 2 yıl sonra aldığım fiyattan sattım.

• Beğen
Tepkiler: Groims
İnşallah alıpta bol pedallayanlardan olucam,çok seri akıcı gördüm binince, onun yüzünden başka bir marka pek düşünmüyorum,tabi ancak bu kadar bütçe ayarlıyabilirim ,fazlasına gerek yok bence.

• Beğen
Tepkiler: asilbalaban
Üstadlar ben mtb yanına bi yol bisikleti düşünüyorum boyum 1.67 bacak boyu 74 cm ultra 900 af de S beden var en düşük sanırım S beden 52 cm bana 49 cm oluyor sanırım ölçülere göre bolu da yaşıyorum gidip deneme fırsatımda yok sizce S beden bana uyarmı yoksa büyükmü gelir

@mosso ersin

Hangi tabloya, onu bir atar mısınız? Sırf mesaj yazmış olmak için mesaj yazmayı ne kadar da çok seviyorsunuz ya.

@sercan_rtr Evet, sana bence 49 kadro lazım. İngiltere Decathlon'un sitesinden aldığım görseli ekliyorum -buna bakılırsa S kadro da oluyor diyor.- zira bizim Türk sitesinde hiç böyle bilgilendirme olayları yok. Hitap ettikleri müşteri kesimini alıntıladım, niye zahmet etsinler ki düşününce?

vpRr0r.jpg

@drumbanger
Saol üstad bazı markalarda 53 cm kadro boyunda bacak boyu 74.5 belirtiyor cube marka yol bisikletlerinin bazıları bu ölçüleri veriyor acaba dedim S beden b twin bana olurmu diye bi gidip deneyebilsem iyi olurdu

İnsanlarda saygı kalmamış, hep bir artislik,sırf mesaj yazmak için yazıyomuşuz, kimseye düşmez insanca cevabı eleştirmek,saygı öğrenilmemiş

Decatlonun sitesine girince tablo var araştırırsanız bulunuyo,yol gösteriyoz,bir saz geliyo artislik yapıyo

Sen kendi kişiliğini alıntıladın burda zaten

Geçen gün Decathlona gittim.
Ultra900 Af yi canlı olarak gördüm.
Çok güzel alet ancak bir sorunu var.
Alur700 yani benim bisikletim ile kadroları aynı olmasina karşın bundaki kaynak izleri aşırı çirkin duruyordu. Çok belirgin kaynak izleri gördüm. Benim gördügüm alet mi defoluydu anlamadim ancak gercekten baya baya kötüydü kaynak noktalari.
Alacak arkadaslar dikkat etsinler kaynak noktalarina, ona gore alsinlar derim.
Bu kaynagi anca benim gibi bilmeyen birisi atabilir, o kadar cirkindi :D
121921 dosyayı görüntüle

@Işıklar Gazisi
Kadro garantisi önemli carraro cr 12 garanti bitiminden 20 gün sonra kaynak yerinden kırıldı ve yeni kadro almak zorunda kaldım.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN AF 700'de de aynı izler var ama dikkatli bakmadıkça pek dikkat çekmiyor, sele altı ve orta göbekteki kaynak izleri bana da iyi gelmedi, görüntüsünden evvel sağlam olsun da önemli olan o. :) Zaten zar zor bütçelerle yol bisikleti alabilen bir milletiz, gideri var yani böyle küçük detayların. :)

@h.kozan
Hocam bendeki Alur kadrosunda hic belli degil, ayni kadro bunlar ondan sasirdim. Kaynak kismina daha cok ozenebilirlerdi :(

Geri