Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 900 AF

Geçtiğimiz yıl bir türlü almak nasip olmadı muhtemelen bu yılda alamayacağım ama içimde inanılmaz bir yol bisikleti sevgisi de var bakalım bu sene nasip olacak mı?

• Beğen
Tepkiler: kapluj
Scudo
@Ahmetkhrmn
Tesekkurler :)
Bende acilmiyor, darginlar bana sanirim yasadigimiz sorunlardan dolayi. Taytta aldik o kadar hala barisamadik :D :D

@sahbaz061

Sıfır yerine 1500/2000 tl bandında ikinci el alıp 2017 sonunda bu bisikleti daha uygun fiyata alın. Sezonu kaçırmazsınız, acemiliğinizi atlatırsınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ultra 900 de uci müsabakalarında kullanılabilir yazıyor. Bisikleti alırken sertifika gibi bi belge mi veriliyor? Ben 520 alsam Türkiye'deki yarışlara performansımı görmek için girmek istesem giremez miyim? Yarışlar için kişi lisansı olması gerektiğini biliyorum, bisiklet için de lisans var mı yada bisikletin bulundurması gereken kriterler nelerdir?

Çok kötü oldu; kurun artması. Ben de ilk bisikletimi almak için bekliyorum. Keşke ultra 700 indirimdeyken, taksit falan bir şekilde alsaydım diyorum .

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
@Soykan U.
Yok hocam uci lisansi farkli yarislar icin, burdaki yarislarda sorulmaz

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Anladım Ahmet bey, teşekkür ederim.

@fblisaru

Hocam doğru diyorsunuz, Samsun'da yaşıyorum buradan bulmak biraz zor oluyor bir dönem baya baya bakmıştım ikinci el ama büyük şehirde oturan arkadaşlar bu konuda baya baya şanslı.

jantlar en azından mavic olmuş, o da bir şey. full 105 set gelmiş galiba. ama 4000 lira? geçen yıl rafal 720'yi 4000'den alanlar sonra isyan etmişti hiç unutmam.
bir de geçen yılın başlarında görmüştüm 2.5 fiyata karbon bisiklet vardı. fotoğrafını bile çekmiş, alamamıştım paraya kıyıp.
IMG_6386.JPG

@hashus1099 dövizin bu kadar arttığı dönemde ne yazık ki bu fiyatlar çok anormal sayılmaz. Fakat fotoğrafını paylaştığınız model beni çok şaşırttı Türkiye'ye getirdiğini hiç bilmiyordum bu modeli.

ben af 700 kullanıcısıyım gayet güzel hoş bir bisiklet görsel olarak ve ekipman olarak beni tatmin etti satarken de zorlanacağımı düşünmüyorum keza bu bisiklette şuan pahalı gelebilir ama sonraki sezon bu fiyatı bıle arayabiliriz :D

Bu bisiklet internette yok fakat mağazalara geldi mi merak ediyorum.

Arkadaşlar ultra 700 var sıfır 2800 lira sıfır . Ve ultra 900 4000 lira. İkisini mukayese ettiğimizde ultra 900 de renk daha açık aynakol shimano 105 lastikler ve jantlar mavic olmuş . Size bu artılar için 4000 tl vermek makul ve mantıklı mı?IMG_0140.PNG

@Tutkun22arda
Ben olsam 700 alır jantları değiştirirdim. Zonda veya rollen elite takardım.

@Soykan U. (link) Şöyle bir şey var hocam. UCI'in kadro için bazı standartları söz konusu.

@Tutkun22arda

Aynakol farki cok onemli degil. Iki aynakol arasindaki farki hissetmezsin. Lastikler nasil olsa eskiyecek ve degistirilecek. Btwin jantlar da uzun bir sure isini gorur.

Buldugun bisiklet iyi durumda ise bence alinir. Ayrica Ultra900 hala satisa cikmadi. Ne zaman gelecegi de belli degil.

@Tutkun22arda
@alcest
Arkadaşın dediği gibi Ultra700 al, 1000 liran daha varsa güzel bi jant al. Kadroları aynı çünkü jant daha önemli setten ki set aynı zaten. Aynakolun performansa etkisi nedir bilmiyorum, tek düşündüğüm farkı ağırlık oluyor. Ağırlık olarak 105 aynakoldan daha hafifti hatırladığım kadarıyla.

@celikkadro Ultra 900 af Türkiye'ye girdi. İstanbul'da şu an iki mağazada bulunuyor. İnternet satışı başladı. Bisiklet 4 bin lira. İstanbul'da olsam ilk işim gidip o harika bisikleti incelemek olurdu. Şu an için ne pahalı ne ucuz diyebilirim fiyat için ama bisiklet oldukça iyi bana göre. Cube Attain Sl alamamıştım ama bu bisikletin sıkı takipçisiyim.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN 2800 tl'yi Ultra 700' e verip 1000 tl jant seti almaktansa tamamen 105 donanım ve Mavic aksium tekerlek setli Ultra 900'u almak daha karlı olur.

@h.kozan

Kardes internet satisi basladi demissin ama Decathlon'un yol bisikleti sayfasinda Triban'lardan baska bisiklet yok. Sen nerede gordun sormasi ayip?
Ultra900'de kullanilanMavic jantlar, Mavic'in giris seviye modelleri. Oyle hayran olunacak bir malzeme degil. Ultra700 orjinal hali ile uzun sure rahatlikla kullanilabilir.

Geri