Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 900 AF

Çok kötü oldu bu =(. 4000'den biraz daha düşer diye umarken hemde.. 200 - 300 daha kırsalar tamamdı =(
Bu sene de yalan olacak herhalde...

• Beğen
Tepkiler: mutlucan96
Scudo
Merhabalar. Yeni konu acmamak için buradan yazıyorum.
Yeni bir yol bisikleti almak istoyorum gözüme en uygun ultra 900 af geliyor 4500 fiyatıyla. Maşa karbon kadro alüminyum 105 set. Kadronun alüminyum olması işime geliyor açıkçası çünkü kilolu bir kardeşinizim :) (115kg)
Sizce bu bisiklet icin bu fiyat nasil veya bu fiyat araliginda sifir baska seçenekler olabilir mi?

@oguz169
Hem dağ bisikleti hem yol bisikletinde Scott kullanıyorum. En ufak vidasına kadar güven veriyorlar. Hele Btwin ile karşılaştırınca. Bu kadar bütçeniz varsa Speedster 10 öneririm.
900 AF'yi bende inceledim. Çok güzel alet ama Scott veya Giant gibi bisikletlerdeki ince detaylardan yoksun.
Speedtser 20
(link)
Giant Contend SL1
(link)

Fiyatlara bakmayın, bunların üstüne pazarlık gelince ikiside sizin bütçenize uyacaktır.

Merhaba arkadaşlar, Ultra 900 sahiplerine bir soru sormak istiyorum. Sizin lastiklerinizin kenarlarında da aşınma, soyulma mevcut mu? Ben dahil bir kaç arkadaşımda ve mağazadaki bisikletlerin lastiklerinde böyle bir durum söz konusu, sizde durum ne merak ettim.

bende var ne aletde ne tekerde sıkıntı yok ,yağmurda kayma dışında:)

@BerkEvren
Evet inceledim guzel bisikletmis. 105 set tam degil ama scott olmasi işi değiştiriyor tabi. Kilomla ilgili bir sorun yasarmiyim.bu bisikletlerde en cok ondan endişeleniyorum

@mosso ersin bizim korktuğumuz tekerin çok kısa bir zamanda aşınacak olması veya kullanım esnasında bir şey olabileceği. Raf ömrünü tamamlamış lastikler kullanıldığını düşünmekteyiz, bu konuda firma ile iletişime geçmeyi düşünüyoruz.

@oguz169

Boyun kac? Hangi kadro boyu sana uygun oluyor?

Ultra900 kendi sinifindaki fiyat-performansorani en iyi bisikletlerden bir tanesi, belkide en iyisi. Yurtdisi sitelerdeki Ultra700/Ultra900 incelemelerine bakarsan bu durumu gorebilirsin.

Sezon sonuna geldigimiz icin bayiler ellerinde kalan bisikletlerde ciddi indirimler yapabiliyorlar. Pesin para verebiliyorsan Ultra900 fiyatina, bilinen buyuk markalarin degisik modellerini alabilirsin. Yalniz bu bisikletleri alirken paranin bir kisminin markaya gidiyor oldugunu da unutma. Ornegin bu fiyat araligindaki pek cok bisiklette, fren olarak Tektro veya markanin kendi uretimi fren ayaklari kullanilir. Yokus asagi 50-60 km hizla giderken canimizi bu frenlere emanet ediyoruz. Ultra900'de Shimano'nun direct mount denilen frenleri var.

Ultra900'un tek olumsuz yani kadro boyu seceneklerininsinirli olmasi. Sana uygun kadro boyu varsa bence kacirma.

• Beğen
Tepkiler: oguz169
@celikkadro boyum 1.75 kilom 115.
Şuan merida crossway 100 modelini kullaniyorum 52 boyunu. Bisikletten çok memnunum hicbir sikayetim olmadi bugune kadar ama bu yol bisikletleri biraz daha nazik görünüyor ondan dolayi endiselerim var.
Biraz arastirdim ultra 900 fiyatiyla full 105 set olan tek bisiklet piyasada en mantikli bu geliyor bana

@oguz169 15 gün önce 3500tl idi. O fiyata artık alternatif bulursunuz bence. Lapierre bile alınır.

full 105 set mosso var 4 300 tl alu kadro carbon maşalı bence ultra af 900 fiyat performans denilmiycek bir fiyata yükseldi

• Beğen
@oguz169

Boyun M kadroyu isaret ediyor. Bu kadronun olculeri biraz buyuk. Ozellikle ust boru diger M kadro bisikletlere gore uzun ve yuksek yapilmis. Kol ve bacak uzunluklarina gore sana uygun olabilir de olamayabilirde. Eger yukseklik uygun, uzunluk fazla gelirse gidin bogazini kisaltmayi dusunebilirsin. M kadro Istanbuldaki Decathlon'larda var gorunuyor. Ultra900 almaya karar verirsen mumkunse deneyip oyle al. Internetten alacaksan, kadro boyunun buyuk gelmesi durumunda geri iade secenekleri arastirip oyle al.

• Beğen
youtube'da birisi bu bisiklete başlangıç bisikleti demişti, öyle mi cidden?

@kapluj
Cycling Weekly bu yorumu İngiltere için yapmıştır. Orada kişi başına düşen senelik gayri safi yurtiçi hasıla yaklaşık 40 bin dolar. Geliri bu seviyede olanlar için (4 kişilik aile ise aylık 45 bin Lira civarı) güzel bir başlangıç(!) bisikleti.

Arkadaşlar merhaba, bu kadronun sağlamlığı tartışmaya açık, kullanıcı olarak alacaklara simdiden altını çizerek hatırlatayım. Genel itibari ile biraz çekincem vardı kadro malzeme kalitesi bakımından, nitekim 30 km civarı bir hızda düşüş sonrası üst boru 2- 3 cm yamuldu, esnedi. İlaveten Decahtlon şubeleri ücretli de olsa kesinlikle kadro yenilemesi yapmıyor. Ömür boyu kadro garantisi veren bir firmanın, kadrosunun bu şekilde yanında durmaması düşündürücü. Tavsiyem, size her türlü desteği verecek olan daha iyi bir marka ve üreticiye yönelin. Ben zaten 2. el aldım sorun yok ancak yeni bisiklet alacaklara önermem, hele fiyatı bu kadar artmışken kesinlikle iyi düşünün. Biraz daha fazla verip, satış sonrasi da yanınızda duracak bir marka tercih edin.Yukarda belirttiğim sorunu yaşamayın.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@h.kozan Geçmiş olsun. Düşme sonrası yamulmalara garanti veren bir firma biliyor musunuz?
Forum'da kaza sonrası kaynak yerinden kırılan bir yol kadrosunun Decathlon tarafından değiştirildiği bir konu vardı geçmişte.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Geri