Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 900 AF

@ilker Sorun zaten garanti dışı, konu ücretli de olsa sana yeni bir kadro sunmaması. Birçok firma bu hizmeti müşterilerine halihazırda sağlıyor. Yine bir seferinde orjinal sele kelepçesi konusunda bilgi almıştım. Bana verilen cevap; bir yerden bulun, uydurun o parçayı, elimizde yok diye olmuştu. Ben 4500 tl verip Decahtlon bisikletine binmem. 5000 verip Merida alırım.

Scudo
@h.kozan düşme sonrası yamulmayacak bir alüminyum bisiklet piyasada yok zaten. Eğer darbelere karşı dayanıklı bir bisiklet arıyorsanız titanyum ya da crmo çeliği tercih edebilirsiniz

@ASAP Rocky Ben kendimi sanırım anlatamadım. Problem bisiklet değil sorun; Decathlon'un satış sonrası kadro ve parçaları konusunda garanti dışı durumlarda size destek vermeyecek olmasıdır. 4500 tl ver bisiklet al, olası bir şansızlıkta sizi bu firmanın ortada bıracak olmasıdır. Eğer bir Canyon alsaydınız, kadronuzu kırsanız dahi bir hafta içinde yeni kadronuz size derhal gönderilecekti örneğin. Umarım anlatabilmişimdir.

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
@h.kozan
Hocam gecmis olsun. Canyon, specialized gibi musteri odakli firmalar dahi kadronun duserek kirilmasini anlar ve degisim yapmiyorlar. Bunun cok ornegini okudum. Resim atabilir misiniz tam olarak neresinden ve ne kadar yamuldugunu merak ettim.
Ben de isterdim dusunce degismesini ancak her dusen getirse ne olacak gibi bir soru ortaya cikiyor. Bisikletinize eliniz uygun oldugunda daha guzel bir kadro alip, parcalari ona takin, sogumayin aletten.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Konu ile ilgili Decathlon Fransa, merkez ile iletişime geçmek gerekli. Ben Türklere inanmıyorum. Çünkü bisikleti almadan önce izlediğim bir videoda Decahtlon çalışanı eğer kadroya garanti dışı zarar gelecek olsa bile 10 yıl içinde kadroyu, eğer uretimi devam ediyorsa ayni kadro veya uygun kadroyla yenileyeceklerini söylüyordu. Bence denemekte fayda var. Merkezle iletişim geçmek lazım. Bunu Türk yetkiliye de dedim. Daha önce benzer girişimler oldu, ancak sonuç alınmadı dedi. Ben de merak ediyorum açıkçası. Kısa zamanda mail atıp, gelişimi burdan yazacağım.

@h.kozan
Anladım hocam, umarım sonuç alabilirsiniz. Ben de garanti konusunda sıkıntı yaşadığım dönem müdür hanım yardımcı olmuştu, kendisi size de yardımcı olacaktır, Müşteri hizmetlerinden Melek hanımla irtibata geçmek istediğinizi, konuya Türkiye'deki arkadaşların yardımcı olamadıklarını belirtirseniz, o kadın direk Fransa ile irtibata geçip sorununuzu çözecektir. Sonuçta 900af ultra ve alur modellerinin kadroları aynı. Tutupta üretimden kaldırdık gibi bir şey demeleri söz konusu olamaz.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Açıkçası şu an bisikletin kullanıma sorun olacak bir sorunu yok şüķür, sadece merak edip aradım. Sonuçta hepimizin başına gelebilecek bir şey. Teşekkür ederim. O kişi ile görüşmek isteyeceğim.

peki bisikletimize kasko yapamaz mıyız?

@kapluj
Sigorta alemi siz neye ne koşullar için isterseniz sigortalar. Ama bisikletin değeri ve kullanım şeklinize göre bir ücret önerir. Tabi hazır teklif bulamazsınız bunun için hayat sigortası gibi. Sigorta şirketlerine gidip teklif isteyebilirsiniz.

(Ek bilgi; Kiracı bile olsanız yıllık 150-160 TL gibi rakamlara hırsızlık - yangın ve su baskını dahil ev sigortaları yapılıyor. Ve belirtirseniz poliçenize bisikletinizi ekletebilirsiniz. Tabi bisikleti sokak kapınızın içinde tuttuğunuz sürece geçerli bu sigorta)

• Beğen
Tepkiler: kapluj
Bugün inceledim yanlış görmediysem arka fren kaliteleri aynakolun oradaydı galiba :D İlginç bir alet.

Vay arkadaş. Decathlon fiyatlarına bak. Bir zamanlar piyasada dengi olmayan ama en yakın rakipleri (daha alt donanımlı) 3000-3500 TL'na satılırken ben 2000 Liraya RR 8.3 almıştım. Birde geç gönderdiler diye arıza çıkarıp 100TL hediye çeki göndermişlerdi. :D

Piyasada diğerleriyle fiyat kıyası yaparken diğerlerinde dükkanda alacağınız iskontoyu hesaba katmayı unutmayın. Ben henüz listeden %20nin altında iskomtoyla bisiklet almadım. Pazarlığın gücüne inanın :)

@mehmet.ali

Hocam daha dün decathlon"daydım, herşeye zam yapmışlar. 3-4 tane ufak malzeme alsan maaşın yarısını ödüyorsun. :)

Bir nike ayakkabı 300-400 TL olmuş, oha dedim.

Beyler decathlon'a kızmayalım... Euro olmuş 4,11, Dolar olmuş 3,5...

• Beğen
Tepkiler: velespit7
@mutlucan96
Hayırlı olsun
Bolbol resimlerini merakla bekliyoruz :)

Niye bütün stoklar bitiyor. Almak istiyorum yeni yılı beklemek istemiyorum. Fiyatlar feci artıcak. Yenisi mi geliyor?

Garanti konusunda çok yanlış söylüyorlar decatlon un garantisi gibi bir garanti veren firma görmedim. Kaza olunca tüm firmalar yaklaşmıyor. Ayrıca btwin ultra 900 af modeli 04.01.18 itibarıyla tekrar stoklara girdi ve firma ile görüştüm koskoca Türkiye için 30 tane kadar getirmişler tabi kış günü kim alacak onu düşünmüşler. Hatırladığım kadarıyla 15 adet XL, 9 adet L ve 7 adet M bedeni var dedi telefonda. Ayrıca indirime girer dedi ama beklemek gerekli... Yani stoklar tükenme noktasında indirime girer dedi yetkili. Ayrıca yurt dışında 1000£ yani 4449TL yani fiyat aynı muhtemelen fiyat düşer zaten hep böyle idi decatlon
fiyat politikası yurt dışından ucuz idi...

@Onur Dere
Ayrıca fiyatlar artmıyacak daha düşecek dedi müşteri temsilcisi çünkü tek kriz bizde yok Avrupada da var. Ama stoklar az olduğu için yenisi gelince tekrar yükselir mi bilmem. Eski stoklar için fiyatların aynı kalması yada düşmesi...

@peacemaker09 fiyat aynı olur mu hiç yurt dışında 1 bin £ nasıl 4.449 TL aynı olabilir mi. Oradan da alsak buradan da alsak fiyat aynı deseniz neyse. Malum kur farkı. O zaman da vergi muhabbeti olacak. Hakkaten bize niye bu fiyata satıyorlar çok şaşırdım. Mantıken adamlar bizim paramızla 1 bin tl ye alıyorlar kendi paralarıyla. Biz fazla para veriyoruz. Bizde para çok :D Gece gece bisiklet yine kafa yaptı iyi mi, havalar düzelse de tura çıksak:kötü:

Geri