Scudo Sports

b'Twin Ultra 900 AF

Scudo
@peacemaker09
Bende emaille ''Drop bar bisikletlerde,bir indirim yapılacak mı?'' diye sordum..''Hayır'' dediler bana..
Size de ''fiyatlar düşer'' demişler..:)
İkinci el de umduğumu bulamazsam,btwin almayı düşünüyorum..520'de bir indirim yapsalar keşke..

Bir şey soracağım..

Alacağımız bisikletin fiyatı,kredi kartımızın limitinden yüksekse,bisikleti taksitle alamaz mıyız?

@ahlaksız Alacağımız bisikletin fiyatı,kredi kartımızın limitinden yüksekse,bisikleti taksitle alamaz mıyız? diye sormuşsunuz.Alamazsınız.Taksitle alışveriş yapacağınız tutarın tamamı tahsil edilir kredi kartından ve ay ay ekstreye yansıtılır.Muhtemelen pos cihazından limit yetersiz şeklinde uyarı alınır.Bence bankayla limit artışı için görüşseniz daha iyi olur ;)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@ahlaksız alamazsınız, kart limiti alacağınız ürün tutarı kadar yada daha fazla olması gerekir. Bazen taksit olmasa bile banka ile görüşüp taksit yapmak istediğinizde işin içine komisyon adı altında bir sürü ıvır zıvır alıyorlar. Bu nedenle limitiniz alacağınız ürünün bedelinden fazla olması sizin yararınıza.

@mubeac Üretimi Fransa bu bisiktetin decathlon.fr sitesinde 999.9Euro yani 1000Euro adamlar iyilik yapmış yurt dışı ile bizim ülkemizde btwin ultra 900af aliminyum aynı fiyat. Almanyada yine aynı stenin sonuna fr , de ,gb koyup bakabilirisn tüm ülke fiyatlarına.

@peacemaker09
Onların kendi parasına mukayese edersen 1000 liraya alıyorlar o hesap yanlış senin

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Tuzlu_Fıstık Bu hesap kulağa güzel geliyor ama benim demek istediğim konu bu decathlon firması bize gümrük vergisi, nakliye ücretleri vs. yansıtmadan üretim yerinde ücreti ne ise aynen fiyatı koruyup aynı ücret ile bize satıyorlar. Acaba başka markalarda yurt dışındaki satış fiyatı ile aynı şekilde bize üzerine koymadan satıyorlar mı? Hem ileride gelecek indirim de cabası...

Arkadaşlar ben de ultra 900af ile ilgileniyorum şuan ancak kadro boyu sorun. Decathlon S M L olarak vermiş kadroları bana 50- 51 kadro lazım sizce M kadro boyumu S kadro boyu mu uygun olur. Birde alternatif olarak merida scultura 300 ve mosso tca 735 tiagra alternatifleri var. Sizce hangisi tercih edilmeli. Fikri olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim teşekkürler

@Drfatiharabacı Boyunuz kaç cm acaba. Arkadaşımda Alur 700 modeli var geometrileri aynı kendisi 1.69 boyunda xs aldı ben de 1.68 boyundayım xs u kullandım ama bir tık büyük olsa iyi olurmuş gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: Drfatiharabacı
@Fırat Ç.

1bd4e9f8761b079911827ae5001806a7.jpg

Kadro boyu tablosunu konuda önceden paylaşmışlar buradan bakabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkürler arkadaşlar sanırım S beden bana uygun boyum 174 ama bacak boyum kısa. Tablo çok yardımcı oldu Sağolun.Artık bisiklete karar vermeye kaldı..

FİYAT DÜŞMÜŞ!

Dosyalar

• 5173ADDC-7923-4F8B-BE21-80C9FB208DC8.jpeg
    5173ADDC-7923-4F8B-BE21-80C9FB208DC8.jpeg
    42,9 KB · Okunma: 127
Sanırım 3 gün oldu..Decathlon,drop bar bisikletlerde 100'er lira indirim yaptı..

Decathlon Almanya'da carbon olan modeli 1500€'dan 999€'ya düşmüş. Tek bedeni var yalnız: 2XS İmkanı olan bedeni uyan değerlendirebilir.

beyler decathlonun fransa sitesindeki kadro boy klavuzuyla bizimki aynı mıdır? tr sitesinde cm gösteriyo ama beden göstermiyo boyum 1.77-78 civarında M-L arasında kaldım (ultra 900 af)

@anıloruc gidip iki bedeni de deneyin. bisikletin eizin bedeninize gore oldugunu soylemek icin sadece boy olcusu yeterli olmayabilir

@anıloruc Bendeki Alur ile aynı kadro olması lazım. Aman hocam kesinlikle M boy alacaksınız yanılmayın sakın.
L boy 58 kadroya denk geliyor ve çok çok büyük kalır size.

Geri