Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 900 AF

@okanakcay
Hayırlı olsun. Keyifle binin.

• Beğen
Tepkiler: okanakcay ve Uga
Scudo
Teşekkürler
İlk sorum şu..

Ömür boyu kadro garantisi için btwin.com dan bir form doldurmamız gerektiği söyleniyor fakat site kapanmış.

Bu eski bir uygulama mı yoksa halen yapmamız gereken bir şey mi?

@okanakcay
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Konuyu uzun süredir takip ediyorum, ben de yakında almayı düşünüyorum. Sürdükçe bisiklet hakkında izlenimlerinizi iletirseniz sevinirim. Ayrıca aklımda olan sorular: Sizce yarışlarda kullanılabilecek bir bisiklet mi? 200-300km gibi uzun mesafelerde verim alabileceğim bir bisiklet mi?

Gecenlerde bi haber okudum. Btwin marka bisikletin surus esnasinda on janti kiriliyor ve arkadas hastanelik oluyor. Ve ikinci ellere baktiginizda en cok btwin bisiklet var. Varin gerisini siz dusunun. Hepsi ayni cikmayabilir yinede dikkatli ve tedbirli olmakta fayda var

• Beğen
Tepkiler: Uga
@okanakcay
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Konuyu uzun süredir takip ediyorum, ben de yakında almayı düşünüyorum. Sürdükçe bisiklet hakkında izlenimlerinizi iletirseniz sevinirim. Ayrıca aklımda olan sorular: Sizce yarışlarda kullanılabilecek bir bisiklet mi? 200-300km gibi uzun mesafelerde verim alabileceğim bir bisiklet mi?

@muratokan
Jantı üreten firma Mavic. Kırılmasının b'twin ile alakalı bir olay olduğunu sanmıyorum.

Bilmiyorum o kadarini. Btwini de kotuleyemem. Haberi nakletmek istedim. Bisikleti almissiniz. Hayirli ugurlu olsun. Kazasiz pedallamalar insaALLAH

• Beğen
Tepkiler: Uga
Merhaba,
Dün akşam ben de aldım bu bisikleti.
Umarım kazasız belasız kullanırım.
Bisikletle aynı renklerden oluşan Aero kaskın stoğu bitmeseydi iyiydi :)

• Beğen
Tepkiler: muratokan
@Uga

Yarış kısmını tur bisikletinden yeni geçtiğimden ve yol konusunda yeni olduğumdan tabii ki bilemem ama alırken bisikletin parçalarını gören, öneren ve sürerek test eden deneyimli arkadaşlarım gördükleri en hafif alüminyum bisiklet olduğunu ve bu komponentlerle bu bisikleti toplamanın yaklaşık 6000-7000₺ arasında tutacağını söylediler.
UCI onaylı yarışabilir bir bisiklet olduğu zaten üzerinde yazıyor..

Vites geçişleri ve akıcılığı çok güzel.

Görüntüsü “bence” harika. Kadrosu ve etiketleri çok şık.

Frenler müthiş yakalıyor.

Carbon maşa minik bir amortisör gibi darbe emici davranıyor. Bu kadar farkedeceğini düşünmemiştim.

Gidon 3 tutuş pozisyonunda da rahat.. hele yukarıdan boynuzdan vites ve frene ulaşmak, kolayca,ergonomik ve şıkır şıkır işlediğini görmek çok hoşuma gitti.

Sele ile biraz sıkıntım var ama geçer. Hiç dert etmiyorum.

Dış Lastik Mavic Yksion keşke kevlarlı olsaydı ama 50k yol stabilize kaldırım in çık zıpla sürdüm henüz bi sıkıntı yok..

B’Twin ve Decathlon hakkında hiç önyargım yok aksine her konuda harika ürünler ürettiklerini düşünüyorum. Bisiklet Fransa üretimi, Belçika Flanders da test edilmiş ve tasarlanmış. Bisikletin ve baba yarışların memleketi olan yerden geliyor. Kalite konusunda hiçbir soru yok aklımda ki Decathlon da her zaman malının arkasında bi firma.. Rahat olun alacaksanız.. Çünkü bu fiyata böyle bi ürün yok..

@okanakcay Öncelikle hayırlı olsun, kazasız sürüşler. Fotoğrafta kadronuz L beden gibi duruyor. Boyunuz ve iç bacak uzunluğunuz nedir ?

• Beğen
Tepkiler: okanakcay
Merhaba,
Ben triban 540 almayı düşünüyorum ama kadrosu dağlam mıdır emin olamadım.
Kullanan varmı yada 900AF kadrosu sağlammı?

@Tolga1serbet
Sağlam bence de forumdan birisi sorun yaşamıştı yanlış hatırlamıyorsam.

@h.kozan hocam sizdiniz değil mi kadroda sorun yaşayan?

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Bendim ve bir iki kişi daha vardı sorun yaşayan kadro ile ilgili ancak bu durumlar kaza vesaire kuvvetli dış etkenler sonucu ve sanıyorum ki bu üretim kaynaklı değil herhangi bir kaliteli bisiklette de rastlanır. Sadece, siz kaynaklı bir sorundan kadro değişimi mümkün değil. Keşke böyle olmasaydı.

@BicycleX

Teşekkürler

Boy 183cm, iç bacak uzunluğu 88-89cm gibi bir şey.

@Doğanay07

L / Tartmadım henüz maalesef

Ön aktarıcının yayı çok sert aynı sorunu yaşayan var mı? Üst dişliye geçerken vites kolunu çok zorlamam gerekiyor. Vitesi küçük dişliye alırken de çok ses çıkartıyor.

@FurkanKamacı Ben de toplamda 50km lik bir sürüş yapmış durumdayım. Aynı şekilde sadece seleden rahatsızım.

• Beğen
Tepkiler: FurkanKamacı
Geri