@Uga
Yarış kısmını tur bisikletinden yeni geçtiğimden ve yol konusunda yeni olduğumdan tabii ki bilemem ama alırken bisikletin parçalarını gören, öneren ve sürerek test eden deneyimli arkadaşlarım gördükleri en hafif alüminyum bisiklet olduğunu ve bu komponentlerle bu bisikleti toplamanın yaklaşık 6000-7000₺ arasında tutacağını söylediler.
UCI onaylı yarışabilir bir bisiklet olduğu zaten üzerinde yazıyor..
Vites geçişleri ve akıcılığı çok güzel.
Görüntüsü “bence” harika. Kadrosu ve etiketleri çok şık.
Frenler müthiş yakalıyor.
Carbon maşa minik bir amortisör gibi darbe emici davranıyor. Bu kadar farkedeceğini düşünmemiştim.
Gidon 3 tutuş pozisyonunda da rahat.. hele yukarıdan boynuzdan vites ve frene ulaşmak, kolayca,ergonomik ve şıkır şıkır işlediğini görmek çok hoşuma gitti.
Sele ile biraz sıkıntım var ama geçer. Hiç dert etmiyorum.
Dış Lastik Mavic Yksion keşke kevlarlı olsaydı ama 50k yol stabilize kaldırım in çık zıpla sürdüm henüz bi sıkıntı yok..
B’Twin ve Decathlon hakkında hiç önyargım yok aksine her konuda harika ürünler ürettiklerini düşünüyorum. Bisiklet Fransa üretimi, Belçika Flanders da test edilmiş ve tasarlanmış. Bisikletin ve baba yarışların memleketi olan yerden geliyor. Kalite konusunda hiçbir soru yok aklımda ki Decathlon da her zaman malının arkasında bi firma.. Rahat olun alacaksanız.. Çünkü bu fiyata böyle bi ürün yok..