Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 900 AF

bisikletin kadrosu şüpheli iyi araştırmak lazım. fiyat hala iyi - orta

en sevmediğim yanı aynakol neden 50-34 değil ?

Scudo
@mknxx bence amatör kullanicı için 50/34 ve 11/32 oranlar olmalı idi. Yokuşta zorlar

Beyler sizce bu bisiklet 4500 e veya 4000 e düşermi sezon bitimine doğru.

@Cesarisback benceen fazla 4800 falan düşer sezon sonu diye.Dolar düşmesse zor .

euro 6 lirayı gördü, FP oranı çok iyi hala bu bisikletin, kararsızım :(, biraz daha kasıp karbon mu alsaydım der miyim? ama 2 kat kasmam lazım.

btwin ultra 500 af gf modeli bile 5400-5500 TL olacak gerisini siz düşünün, sağlam bir zam yer bu da.

Alacak olan hemen alsın fiyata güncelleme neyin gelmeden ;) Şu anki € kuru ile (1€=7.87₺) 636€ ediyor bisiklet. Decathlon Almanya'da aynısı 1000€. Döviz bazında tam f/p oldu alet... Alman olsam Türkiye'deki tanıdıklarıma sipariş verirdim :)

@emrahozkan
"Herkesin oranına kimse karışamaz" beyefendi. Size bu oranlar ideal gelir başkasına 53/39 yetmez, eğer hoşunuza gitmiyorsa aynakolu değiştirirsiniz lakin bu şekilde yazmanız yanlış geliyor bana.

@CeRKeZ

yazımın başına "bence" eklemişim değil mi. Bence demek benim fikrim bu ama başka fikirler de olabilir demek değil mi zaten? Senin de begefendi gibi imali yazman hiç hos değil.

Forumda fikirlerimi yazamayacak isem anlamı ne ki buranın.

Tekrar bildiğim denediğim şeyi yazıyorum. Pro yariscı değilsen ylida düzenli 15000 km civarı antrenman yapmıyorsan 50/34 yeter. Neden büyük aynakol alıp masrafa girsin insanlar?

@CeRKeZ

53-39 kullandım, iki ay sonra dizimi elime alıp hastaneye gittim. Amatör isen 50-34 ile başlayacaksın, işin kuralı bu. Dediğinden yola çıkarsak Bikefit testinin de gereksiz olduğunu varsayarız, isteyen istediği kadroyu ve ölçüyü alabilir mesela.

115 kilo 192 cm bir adamım.

Ben hem 52-36 hem de 50-34 kullandım düzenli olarak.... (Mosso tca 735 ve Triban 540 - ikisi de tiagra ve ikisi de 12-28 rubleli)

Ben çok bir değişiklik fark etmedim hatta hiç etmedim.

Bundan sonra 52-36 altına düşmem diye düşünüyorum. 28'lik rubleyi çok dik yokuşlar hariç kullanmıyorum bile. Bence yarı amatör orta seviye için 52-36 en ideali. Bu bisiklet alınır yani.

• Beğen
Tepkiler: alfa780 ve mknxx
Geri