Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 900 AF

@TahirSoyaslan Kadans hiç ölçmedim ancak uygun aralıklarda olduğunu söyleyebilirim. Zaten iki aynakolda da büyük aynakol ve küçük ruble farkı çok değil. ( 36/28 = 1.28571429 - 34/28= 1.21428571)

SOnuç olarak 53-39 aynakoldan kaçının yeter :)

• Beğen
Tepkiler: TahirSoyaslan
Scudo
1.76 boy için hangi kadroyu önerirsiniz? Bulunduğum şehirde L kadroyu deneme fırsatım oldu pedalsız halde. Çok rahatsız bir pozisyondaydım fakat ilk defa yol bisikletine bindiğim için de öyle gelmiş olabilir. Sizce M mi almalıyım?

@LegendSh 1.78 boyum var M kullanıyorum. Size de M öneririm.

1.78 boyundayim L kullandim buyuk geldi. M kullaniyorum

bunu sıfır almak yerine temiz bir 2.el düşünülebilir. 8900 kg pedalsız biraz fazla.

Benim de 1.78 mt. M kadro kullanıyorum. Çok da memnunum. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

Şu anki fiyatı nasıl? Fransa Decathlon'da 1000 Euro, Türkiye'de 5000 TL. Kur artışı yansıtılmadı hâlâ...

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@Erdoğan Kibar
Güzel, bu aletin yeni serisi geldiğinde bu fiyata zor bulunacak.

@Emre Doğan

sağlam rampalara geldiğinizde 34 ve 36 yaprak arasında çok fark olur. Bu fark dizi sakatlamaya kadar gidebilir.. Tecrübeyle sabittir..

Boy 1,82 iç bacak 76 cm. Dün itibari ile aranıza katıldım. L kadro kullanıyorum. Boyda sıkıntı yok ama kadro sıkıştırıyor :confused:

• Beğen
Tepkiler: alfa780
@karton_piyer hayırlı uğurlu olsun. kazasız sürüşler diliyorum. benimde boy 1,77 M kadro kullanıyorum. çok memnunum..

• Beğen
Tepkiler: ikemath
Bisiklet gerçekten diğer markalardan fiyat-performans oranı olarak çok önde. Dolar-Euro artışı olduğu sırada bir zam bekliyordum fakat etkilenmedi ve bisikleti aldım. 1.80 boyundayım L beden kullanıyorum M beden de olabilirdi diyenler olacaktır ama bisiklet altınızda kayboluyor, kolay kullanım sağlasa da L beden 1.80 için çok idealmiş. Kullanan arkadaşlara kazasız, belasız sürüşler

Dosyalar

• IMG_3181.JPG
    IMG_3181.JPG
    1,6 MB · Okunma: 138
  • image.png
    image.png
    2,7 KB · Okunma: 125
@oktay_karanHocam daha once yol bisikleti kullandiniz mi kullandiysaniz kadroyu karsilastirabilir misiniz ? Performansa ne kadar yatkin? Ve aero pozisyon almak ne derece mumkun kendinizce fikriniz nedir?

@furkanbr Aynı kadroyu kullandım. Performans olarak oldukça iyi bir bisiklettir. Aero pozisyonu almak fazlasıyla mümkün. Spacer eksilterek, gidon boğazını uzatarak dümdüz şekilde yatmanıza daha da izin verir. Şimdi Giant kadroya geçtim. Arada konfor bakımından ciddi fark var. Giant bariz üstün ama seri gitme konusunda Btwin'den pek üstün diyemem. Tabi mevcut bisikletim biraz endurance ve upgrade edilmedi. Btwin'e ise safkan bir yol bisikleti diyebiliriz.

Canyonun aluminyum kadrosu ile karşılaştırdım
Kadro maşa hariç btwin ile aynı ağırlıkta ancak ca yon karbon maşa 350 gram iken btwinde bu değer 550 gram.
Birde kadro ölçüleri beden olarak farklı
Canyon 1.67 boy için xs kadro ve tt uzunluğu 526 mm kullan diyor
Btwinde xs kadroda tt 510 iken s da tt 530 mm karşılığında
Kardeşim almanyada yaşıyor
Kasımda gelecek ama maddi açıdan durumu ayarlayamadığımdan beklemedeyim
Canyon endurance aluminyum kadrolarında 50 34 ve 11 32 dişli oranı tercih ediyor

@mertgulkokan Canyon Endurance ile bu bisikleti karşılaştırmak farklı bir olay; aynı segmentte değiller. Hem fiyat hem kullanım olarak. Canyon'un kadro kalitesi tartışmasız daha üstündür bu arada. Paranız varsa ve ilk kez yola geçiyorsanız Canyon daha doğru bir tercih.

Bisikleti bugün ikinci kere sürdüm, toplamda 27 km yol yaptım. Ön çark ikide (en büyük) iken arkayı 9, 10 veya 11 yaptığımda (en küçüklere) aldığımda zincir sürtme sesi geliyor. Pedal çevirmeyi bıraktığımda duruyor. Sizin de ilk kullanımda başınıza böyle bir şey geldi mi?

Geri