Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 900 AF

@Genco. Btwin ismi kalkacak, stoklar bitince.

Yanlış bilgilendirme yaptığım için mesajı düzenledim. Bilginize.

Scudo
Üslubu düzeltin derim.
(link)

B’TWIN is a (link) under which the (link)(link) sells (link).(link)

Bu bisikletin hiçbir yerde türkçe inceleme ve test videosuna rastlamadım.Alanlar sadece kendilerine saklıyorlar anlaşılan.:)

• Beğen
Tepkiler: etkiliadam
@h.kozan

Bu kısmı doğru. Btwin ismi bitiyor. Ancak Decathlon daha popüler olan Triban ismini Btwin'in yerine tercih ettiği için bitiyor.

Arada başkaları da açıklamış gerçi..

@Genco. Mesajımı yazdıktan sonra emin olmak için tekrar göz attım bilgilere. Tam yanlışlığı kendim düzeltecek iken siz yazdiniz. Üslubum gayet iyidir. Bilginizi düzeltin diye yazmalıydınız. Her neyse, koşun stoklara tüketin bu bisikleti. Sonra burda yakınanları göreceğiz hep beraber. Fren kolu için fren kolu yok, veya maşa yok. Paranızı verelim geri veyahut size başka bir Triban verelim dediklerinde kafanız yerine gelir. Bizzat tecrübe / tecrübelerimizi anlattım. Ama canım garip Türk insanı. Nerde ucuzluk toz kondurmaz o şeye. Bu konunun şansızlığı burda tecrübeli kullanıcılar yok. Her neyse, bir daha insanlara yardımcı olmaya çalışmam. Bana da ders oldu. Teşekkürler.

Geometrisi ve fiyatı bana uygun olmadığından 540 aldım. Geçen sene de 100 almıştım, deneyimli sayılırım markada.

Iyinin daha iyisi herzaman vardır. Ama herkes parasına göre alabilir. Fiyat performans orani olarak Bu paraya alınabilecek iyi bir ürün bence triban. Ayrica dekatlon mağdur etmiyor. Parçanın aynısı yoksa daha kalitelisini veriyor. O da yoksa bisikletin yenisini veya parasını veriyor. Bizzat yaşadım. Daha ne istersin. Bu nedenle Garanti ve müşteri memnuniyeti hususlarında kendilerini tebrik ediyorum.

İnternette bisiklet gözükmüyor..Ekonomik kriz var,ölüyoruz resmen..Değil mi?
Normalde Triban 100'ün bitmesi lazım ama en pahalı bisikletin stoğu bitiyor:D

Krizi aslında hissediyoruz. Hatta düzelteyim yıllardır krizin göbek deliğinde yaşıyoruz.

Ama krizle yaşamaya o kadar alıştık (ya da alıştırıldık) ki... Asgari ücret aylık 300 dolar. 300 dolarla yaşamaya çalışıyoruz. Sinemaya gitmeden, sağlıksız ve dengesiz beslenerek, yurtdışında üretilmiş ürünlerden uzak durarak...

En pahalı bisikletin stoğunun bitmesi normal. Zaten sayıca az getiriyorlar. Maddi olarak karşılayabilecek olanlar satın alıyor. En ucuz bisiklet hem sayıca fazla geliyor hem de hedef kitlesi krizden en çok etkilenen kitle.

Satışa kapanmış, mağaza stoklarını da göstermiyor. Muhtemelen fiyat güncellemesi geliyor.
900.JPG

B’Twin ismi bitmiyor.
Triban serisinde B’Twin yerine Triban yazacak.
Endurance olanlar Triban RC500, Triban RC520 gibi isimler alacak.
Race olanlar B’Twin devam.

İngilizcem süper iyi, birkaç kaynaktan okudum, anladım, yazdım..

Decathlon parçada sıkıntı yaratmadı bana bu zamana kadar. Elinde yoksa da kötüsünü değil iyisini verir, o konuda da emin ve rahatım.

Üslup havalarda, tecrübe mükemmel, cahiliye örneği demiş, hakaretleri basmış, yazdığıyla rezil olmuş, hala düzeltme yok. Hala ben yanlış dedim özür dilerim yok.

Koca decathlon bana 105 setinin fren kolunu mu bulamayacak? Geçiniz..
Gerçekten anlamıyorum insanlardaki, B'Twin önyargısını..

@okanakcay Btwin bisikletim varken kadrom zarar gördü. Yedek kadro istedim. Tüm Türk yetkililerle konuştum. Siz kaynaklı en küçük sorunda Decahtlon parça temini sağlamıyor. Ne anlamaz, dik kafalı insanlarsanız. Oldu bir kaza yaptınız ki çok muhtemel, maşanıza zarar geldi. Yedek maşa, kadro ıvır zıvıra bir şey lazım bu firma sizi göt gibi ortada bırakıyor. En az 3 - 4 kişi biliyorum bu konuda mağdur olan. Bunlardan biri siz olmanız ihtimaline karşı burda efendi gibi uyarı da bulundum. Yok hala efendim şöylemiş, böylemiş. Okuduğunu da anlamamışın. Btwin ismi zaman içinde tamamen kalkacak. Btwin'e önyargılı olsam bu bisikleti kullanmazdım ve tavsiye etmezdim. Sen benden özür dile istersen. Her dediğime kulaktan dolma dedin. Önce sen oku, araştır öğren.

Bana özel mesaj at. Sana Decahtlon'un parça temini sağlayamadığı için durumları belirsiz iki kişinin telefon numarasını vereceğim. Birisi maşa bekliyor, birisinin de fren kolu arızalı. Bunların yedek parçası Türkiye'de yok. Adamlara paranızı geri verelim demişler. Böyle aciz bir firmayı deli gibi övmeye devam edin siz anca. Aynı şeyi bir Türk firması yapsa linç ederdiniz. Fransızlar yapınca zevk alın.

Ayrıca sensin rezil. Konun başından beri dediklerimin %95'i doğru bilgilerdir. Sen git Decahtlon mağazasında tezgahtarlık yap.

@ahlaksız
Merhaba. Bisikleti bir yıl sonra almayı planlarken, fiyat artışı olacağı beklentisi ile, tüm imkanları zorlayarak, bütçemi sarsarak aldım. Evet kişisel olarak ekonomik krizdeyim :) önümüzdeki yıl 7000₺ verip krizimi daha da büyütmemek için aldım.

@eSEOZdee
@frknltngl
Güle güle kullanın..

Hepimiz tüketmekten vazgeçmiyoruz,afedersiniz arkamızda don yok ama ısrarla birşeyler almak/tüketmek ihtiyacı duyuyoruz..Bu da var olan ekonomik krizin topluma tam anlamıyla yansımasının önüne geçiyor..

Antalya muratpaşa şubesinde var dün gördüm m boyda fiyatda 4999 tl idi ama bugün ne oldu bilemem internet sitesi stok sorgulaması sıkıntılı çalışıyor çalışanlar öyle söyledi yakınlarınız da decathlon varsa alacağınız ürünleri gidip direk bakın ben zincir yağı ve yama takımı almaya gittim forumda indirimli gördüm diye bizim mağazada indirim yoktu anladığım indirimleri de yerel olabiliyor

@ahlaksız
Çok teşekkür ederim. Hep birlikte kazasız belasız binelim. Söylediklerinize katılıyorum. Yansımalar eldeki stoklar bittikçe hızlanıp, sertleşecek kanaatindeyim.

merhaba ben ultra 900 af nin kendi çapımda incelemesini çektim merak eden arkadaşlar izleyebilirler bisiklet hakkında bir fikir edinmenize yardımcı olur diye düşünüyorum

Bende ultra af900 ile aranıza katıldım, ikinci el sıfır olarak aldım h.kozan decatlon firmasının yedek parça konusunda çok arıza yaptığını sıkıntı çıkardığını yazmış ancak decatlon dan böyle birşey beklemiyorum ben. umarım başıma gelmez ama yaşayıp görecez sanırım tepkilerini :)

• Beğen
Tepkiler: frknltngl
Arkadaşlar bu gün bisikleti temizlerken arka jantımın sol tarafındaki jant tellerinin sağ taraftaki tellere göre daha yumuşak olduğunu fark ettim. Hatta iki tanesi ciddi anlamda yumuşak ve sallanıyor desem yeridir. İlk 6 aydaki ücretsiz bakım hakkım duruyor. Sizce İzmir de decathlon a mı götürüp baktırayım yoksa iyi bir bisikletçi bulup ona düzgün bir akort ayarı mı yaptırayım ?

Geri