Bence o bisikleti almakla en iyisini yapmışsınız farklı renkler güzel hava katmış hayırlı olsun bende şimdi düşünmedim değil alur 700 yerine onumu alsaymışım
Merhaba. Canyon almayı düşündünüz mü hiç? Çünkü 1500 dolar civarı paraya 7.4 kg bisikleti var yani bunun üzerine birazcık daha biriktirip alınabilir gibi.
@Auron Sanchez
Siyah btwin forma aldım ben. Tavsiye ederim. Hem Alur 700'e uygun hem de kaliteli. Profil resmin çok renkli ama beğenirsin diye düşünüyorum
@Zen.eren Hayırlı, uğurlu olsun. Çok güzel bir bisiklet.
@murat serbet
Sagolun hocam baktim decathlona guzel formalar var cidden, siz ne kadar uzun suruslerde kullaniyorsunuz, bir de tayti ne.kadar sureli suruslere elverisli, ben bindim mi 2 3 saat suruyorum kirmizi beyaz siyah tarzda bi seyler dusunuyorum da fiyatlar ucuyor kredi karti cikartmam lazim
@Auron Sanchez
Ben sadece işe gidip geliyorum. O da 25-30 dakika sürüyor. Üst formayı decathlondan aldım. Forma iyi gibi geldi bana. Fiyatı da çok uygundu 29 TL. Tayt tchibo. Uzun sürüşler yapıyorsanız tayt için daha iyi bir şey almanızı öneririm.
@murat serbet
Çok yakışmış forma baya güzel duruyor Üstü alabilirim güzelmişte alt tarafta paraya kıymam lazım Şunu düşünüyorum şimdilik kullanan birisini bulsam tamamdır (link)
@furkan.zaman Lara taraflarindaki yollarda cok guzel bisiklet yoluda cok var.Benim oturdugum semt bisiklet icin cok uygun
@Fiz334 evet Al 6.0 dusundum ama canyonun gorunusu pek hosuma gitmiyor birde onun gelme sureci var..Ugrasmak istemedim.Yakinimda magazasi olan ve dunya capinda isleyen decathlona daha cok guvendim.
Pazar günü itibariyle bende bir ultra 700 sahibiyim. Uzun zamandan beri bu bisikleti takip ediyordum. Sonunda pazar günü kavuştum. Akşamları işten geldikten sonra biniyorum. Gerçekten çok güzel bisiklet.
Merhaba @Zen.eren yeni bisikletin hayırlı olsun. Ben de Antalya'dayım bir akşam buluşalım görüşelim. Hatta bu akşam çıkmayı düşünüyoruz arkadaşlarla. Uzun yol yapmayı seviyorsun bizim gibi ) Isparta yapmayı ben de çok istiyorum. Belki beraber yaparız. @Auron Sanchez ile de tanışır bir çayını içeriz
@Göktürk Ünal Bulusmayi cok isterim.Ama su siralar sehirdisina cikmayi pek dusunmuyorum.ABS adinda bir grup var genelde onlarla cikiyorum 30-40 kisi oluyor aksam tulari var her sali.