Caner Kaya
Daimi Üye
- Tepki
- 261
- Bisiklet
- Kron
Bunun dağ bisikleti için olanını kullanıyorum. Beğendim ayakkabıyı tabanı sert çekme olayı iyi. Genelde spor modelini kullanıyorum spor modelden 3 kat daha serttir tabanı. Ama serçe parmaklarıma vuruyor ve uzun kullanımlarda şişme yapıyor. Sürekli kullanmıyorum uzun turlarımda kullanıyorum memnunum.ayakkabı şimdi 350 tl. ağlamak istiyorum.
bu arada konuyu hortlatmışken, (link) kullanan varsa geri bildirimlerini almak isterim. bütçeme göre en f/p ayakkabı bu gibi geldi.
ikinci el düşünüyorum şuanda ben de 😕Bende shimano m520 pedal ve btwin st100 ayakkabi siparişi verdim. Malesef fiyatlardan dolayi daha uygun bir ayakkabi bulamadim inşallah düzgün birsey çıkar.
Şu an bunu kullanıyorum ve gayet memnunum. Tabi bağcık yerine cırt olsa daha rahat olurdu diye düşünüyorum.
İlk başlarda ayağımı ağrıtıyordu fakat sonradan fark ettim ki kışlık çorap ile giyilmiyor bu ayakkabı.😅 Birde havalandırması pek iyi değil sanırım. Kışın ayaklarım hiç üşümüyordu.😆
235948 dosyayı görüntüle
çok teşekkürlerrBunun dağ bisikleti için olanını kullanıyorum. Beğendim ayakkabıyı tabanı sert çekme olayı iyi. Genelde spor modelini kullanıyorum spor modelden 3 kat daha serttir tabanı. Ama serçe parmaklarıma vuruyor ve uzun kullanımlarda şişme yapıyor. Sürekli kullanmıyorum uzun turlarımda kullanıyorum memnunum.
Bende hem sizin sorduğunuz Decathlon ayakkabı, hem de Shimano RP3 var. Burun kısmının daha rahat olması nedeniyle Decathlon ‘u kullanıyorum. Çok zorlarsam havalanması daha iyi olabilirdi diye şikayet edebilirim. Sürerken durmadan bağcıkları ayarlamak gibi bir beklenti yoksa Decathlon’u tavsiye ederim. O fiyata alınır.ayakkabı şimdi 350 tl. ağlamak istiyorum.
bu arada konuyu hortlatmışken, (link) kullanan varsa geri bildirimlerini almak isterim. bütçeme göre en f/p ayakkabı bu gibi geldi.
ikinci el shimano r065l 300₺ buldum az önce. alsam mı bilmiyorum. olmazsa decathlonunkini alacağım.Bende hem sizin sorduğunuz Decathlon ayakkabı, hem de Shimano RP3 var. Burun kısmının daha rahat olması nedeniyle Decathlon ‘u kullanıyorum. Çok zorlarsam havalanması daha iyi olabilirdi diye şikayet edebilirim. Sürerken durmadan bağcıkları ayarlamak gibi bir beklenti yoksa Decathlon’u tavsiye ederim. O fiyata alınır.
250₺ tutarına anlaştık abiyle. o adıyamanda ben samsundayım. kargo gelince yazarım yine. şimdi pedal önerilerine açığım dostlarikinci el shimano r065l 300₺ buldum az önce. alsam mı bilmiyorum. olmazsa decathlonunkini alacağım.