Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu 2. el bisiklet nasıl ?

Ozan Bilir

Üye
Tepki
20
Arkadaşlar kron xc 250 alacaktım ancak maşası dandik filan diyince vazgeçtim bende 2. ellere bakmaya başladım hem ilimde hemde vites sisteminin deore olmasından dolayı sanırım şu bisikleti alıcam.Eğer ilanı veren arkadaş görürse bu ona : hocam parayı toplamaya çalışıyorum daha.

aslında boyum 174 cm kadro 18" bu kötü sanırım ama değer diye düşünüyorum?

Bisiklet:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=100428

Scudo
Bisiklet temiz gözüküyor. Astro güzel bisiklettir. Detayları satıcıyla görüşürüseniz daha fazla ayrıntı alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Bilir
yüksetilmis donanımla harika olmus.Özellikle bazı astro serileri sram-x4 kullniyor.vites aktarım iyi olmuyor.sramda en az x7 serisi ve yukarı elite donanım iyi oluyor.Bisiklet bu haliyle hakkını vermiş gözüküyor.Bisikleti devamlı arazide kullancaksan 2.2 ideal ,asfalt için çok kalın lastik inanılmaz efor sarfettirir özellikle yokuşlarda yola zamk gibi yapişır:D.Orta kalınlık lastik daha iyi olur.1.95 gibi.daha incede olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Bilir
@Mesut Can

Görüşürüm hocam o problem değilde bisikletten çok anlamadığım için sizlere danışmak istedim sadece.

valla doğrusunu söylemek gerekirse istanbulda olsydı ben talip olacaktım. Donanım a göre fiyat uygun gibi geldi bana.

güzel bisiklet,fiyat olarak bence 50 tl daha indirim olabilir...:)

Bu fiyata böyle bir bisiklet, kaçırılmayacak güzellikte.

Güzel bisiklet. Astro serisi kadro kullandım. kalkışları çok hızlı :) (her neyse) donanım da oldukça iyi aradığınız fiyata alınabilecek güzel bir bisiklet.

ilk defa bisiklet alacaksan 2. el alma bence. bisiklet zevkini 0 bisikletle yaşa gerçekten büyük fark var. Zevk için alıyoruz zaten bu aracı, araba değil ya 2. el zorunluluğumuz olsun. biraz para biriktir ve carraro 419 al çok daha iyi olur senin için..

• Beğen
Tepkiler: gok
Geri