Scudo Sports

Bu aero kaskı almalımıyım

Bisiklet sever 93

Pejocu genç :-)
Tepki
495
İsim
Mert
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Aşağıdaki linkini verdiğim kasktan almalıyım mı yoksa boşuna mı para vermiş olurum fiyatı ucuz ama kafamı korurmu acaba
kaza yaptığımda kafamı korurmu
(link)

Scudo
Almayın, özellikle bu tür nasıl üretildiği bilinmeyen modellerden uzak durun. Kask alırken elde ki imkanları zorlamak lazım. Bu tür gözlüklü modeller düşüş anında yüzde ve göz de ciddi yaralanmalara yol açabilir. Gözlük dediğin düşme anında fırlayıp gidecek.

• Beğen
Tepkiler: leon35 ve Saru
Kime göre neye göre aero, var mı kask ile herhangi bir veri?

Hocam düşmem diyorsanız alın :D normal çakma kask alsanız neysede aero diye iyice ince yapmışlar 15 le giderken bile düşseniz atomlarına ayrılır bence.

Yani sizce o kadarmı kötü diyorsunuz peki 70 dolara başka bir kask buldum onu almalıyım mı
İşte linki (link)

@Bisiklet sever 93 hocam kask konusunda sağlamlik testlerine bakmanizi oneririm no name kask almayin ne olucagi bilinmez malzeme kaliteside bunlardan biri mesela en basitinden dechatlona gidin bakin hangi derece koruyor kask diye bende iyi bi marka kask alicaktim ama istedigim model cok ciddi miktardaydi maddiyat mevzusu yol bisikleti kullanicisiyim ve dechatlondaki mtb beyaz kaskini aldim 4 aydir kullaniyorum memnunum hafif ve hava kanali bol fiyatida makul 110 tl olmasi lazim onemli olan kafan icinde rahat etsin ve korusun yeter :harika:

Açıkçası benim aklımdaki aero kaslar bulunduğum yerde satılmıyor bende internetten almaya karar verdim ama işte böyle sorunlar var neyse mecburen normal yol bisikleti kaskı alıcam cevap veren herkese teşekkürler :(

Geri bildirim yorumlarına bakmak da fayda var. Ona göre de karar verebilirsiniz.

Ben bazı kaskların geri bildirimlerine baktım ama herkes sadece yok kafama güzel oturdu yok hava delikleri fazla diye yorum yapmışlar benim istediğim şey nasıl güvenli mi sağlamı iş görür mü bu tür şeyleri keşke yazsalarmış:(

@Bisiklet sever 93 Belki de sağlamlığını test edecek derecede bir kaza yapmamışlardır ;)

Tabiki bütçe ile mukabil ama aero kask denince

(link)

70 doları zaten çakma bir kaska vermeyinde ne olduğunu bilmediğiniz hele birde hiç yorum yapılmamış satıcıya 10 dolar bile vermeyin.

Geri