Almayın, özellikle bu tür nasıl üretildiği bilinmeyen modellerden uzak durun. Kask alırken elde ki imkanları zorlamak lazım. Bu tür gözlüklü modeller düşüş anında yüzde ve göz de ciddi yaralanmalara yol açabilir. Gözlük dediğin düşme anında fırlayıp gidecek.
@Bisiklet sever 93 hocam kask konusunda sağlamlik testlerine bakmanizi oneririm no name kask almayin ne olucagi bilinmez malzeme kaliteside bunlardan biri mesela en basitinden dechatlona gidin bakin hangi derece koruyor kask diye bende iyi bi marka kask alicaktim ama istedigim model cok ciddi miktardaydi maddiyat mevzusu yol bisikleti kullanicisiyim ve dechatlondaki mtb beyaz kaskini aldim 4 aydir kullaniyorum memnunum hafif ve hava kanali bol fiyatida makul 110 tl olmasi lazim onemli olan kafan icinde rahat etsin ve korusun yeter
Açıkçası benim aklımdaki aero kaslar bulunduğum yerde satılmıyor bende internetten almaya karar verdim ama işte böyle sorunlar var neyse mecburen normal yol bisikleti kaskı alıcam cevap veren herkese teşekkürler
Ben bazı kaskların geri bildirimlerine baktım ama herkes sadece yok kafama güzel oturdu yok hava delikleri fazla diye yorum yapmışlar benim istediğim şey nasıl güvenli mi sağlamı iş görür mü bu tür şeyleri keşke yazsalarmış