@Berk Mercancı
Sony'nin bu aralar aksiyon kameralarda adını duymaya başladım ama benim düşüncem yinede GoPro'dan yana GoPro firmasının sadece bu işi yaptığını ve sadece bu kameralar üzerinde yoğunlaştıklarını belirtmekte fayda var...
@efearabacii
GoPro'nun sensörlerini de Sony'nin ürettiğini bilmekte fayda var Ve dediğim gibi lens olarak da Sony bana daha kaliteli göründü.
Kişisel algılamayın fakat ben "GoPro bu alanda tek, en iyisi GoPro, hiç düşünme GoPro al" şeklinde düşünen insanları pek anlamıyorum. Başta " O kadar para vermeye gerek yok yaa" diyerek sj4000 alacaktım. Sonra düşündüm insanlar niye bu kadar GoPro'yu övüyor diye, araştırdım ettim hakikaten kaliteli. Yine araştırırken gördüm ki Sony daha ucuz ve bana sorarsanız daha kaliteli. Ben sadece GoPro'nun yarattığı "En iyisi o, o yüzden düşünmeden o parayı ver" algısından rahatsızım
Bu video da bir bisikletçi olarak Dji action 2'yi neden tercih ettiğimi ne gibi avantajlar sunduğunu anlatıyorum, farklı yol şartlarında nasıl çekim yaptığını stabilizasyonun ne kadar iyi çalıştığını gösteriyorum.
Kullandığım Aksesuarlar; -Dji action 2 magnetic case. -Saramonic SmartMic UC Mini Type-C USB Mikrofon. -Gopro gidon aparatı. -Sandisk extreme pro 128 gb hafıza kartı. -Telesin kırılmaz cam filmi.