Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu Alikut başka bi ALİKUT

Scudo
@Murat İçlek

İşte bu ya. Adam o kadar mübarek biri ki. Forumda olmasa bile... :rolleyes: :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
murat abi süper bisiklet :D antremanlarda denerim bazen :) gerçekten çok süper. aynakol ve maşa + jant değişirse dahada süper olur. missing parçasını merak edenler : parçayı ben taktırdım. fiyatı 3 tl . bisikletçi eğer sorun olursa gel paranı al dedi,iddaalı bir şekilde.sorun çıkmadı şuana kadar. bilmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
Modifiyeli alikut :) Bu alikutların kadrolarına bayılıyorum zaten hem görüntü hem performans aracı olmuş sizinki. Güle güle ve kazasız sürüşlerle umarım.... :)

gerçekten harika bir bisiklet, nazar değmesin. Kazasız, belasız, rahat, huzurlu, mutlu sürüşler dilerim

arkadaşlar yorumlarınız ıcın hepınıze tesekkur ederım . Askere gıtmem sebebıyle bısıkletımı satıyorum ılgılenen arkadaslar olursa yardımcı olurum.

Bu kadar emek ve bu emeğin sonuçundaki bu deli makina bırakılıpda gidilir mi?
Kazasız belasız kullanman dileğiyle.Gerçi alan kişiyede olsun bu dileklerimiz. :)

Bu Kadroya u kompanetler :D Enteresan bence en yakın zamanda bi karbon kadroyla değiştir ama gerçekten çok hoş bir bisiklet olmuş.

parçalarınız gerçekten çok güzel. ama bianchi yerine daha iyi bi kadroya yönelseydiniz daha iyi olurdu.çünkü bianchi ye verdiğiniz paranın yarısı zaten ismine gidiyor. aynı paraya çok daha kaliteli kadro edinilebilir:rolleyes:

Ya ben bu model ismiyle ilgili bir şey merak ediyorum.Alikut Türk ismi gibi geliyor bana.

@biker_boys

satılmakdan konuldugunu gunun aksamı vazgecıldı :) bırakılmazmmış onu anladım :)

Yorumlar için teşekkürler

Bisiklet son noktaya gelmiş.:)Karbon parçalar çok iyi oturmuş...Rengide çok güzel...Kazasız sürüşler...

Geri