Aslında "üşürüz, terleriz, hasta oluruz" diye endişeliydik. Kış kıyafeti adına birkaç ekipman almıştık ama denememiştik bu ayazda. CM bahanesi ile hadi bakalım dedik. Giysilerde yaptığımız doğruları ve hataları (eksikleri) görmek için minik güvenli turlar iyi oluyormuş. Bu ay biraz daha fazla gezinmeyi düşünüyoruz. Benim gibi tatlı su bisikletçisi bile kışın sürebiliyorsa, uygun ekipmanla herkes ufak turlar yapabilir gibi geliyor bana.
Not : Ekipman falan diye yazdım hep de öyle süper şeyler değil. Hatay pazarından alınan üst içlik de var aralarında, decathlon da ne ucuzlamışsa toplanan parçalar da Önemli olan katmanları doğru kurabilmekmiş. (İlk defa ayazda sürdüm ya, Amerika' yı yeniden keşfetmiş gibi yazıyorum burada )
15 temmuze olayından sonra (memur oldugum ıcın ve ohal yogunlugu yaptıgımız ıs geregı) ılk defa surme ımkanını 3 hafta once yakalım ve o gunden gecen pazara kadar 400 km yaptım ama eskı performansım yok bıraz uzuldum acıkcası :s
mart ayında strava kayıtları 720 km gösteriyor bazen sarj olmadığı için açamadığm günler olmuştu yaklaşık 850 km pedal basmışım bu ay
irtifa olarakta 4.484 irtifa kazanmışım uzun mesafeli sürüşler sevmediğim için iyi sayılır