Scudo Sports

Bu başlıkta bir mtb sorusu var

adilekci

Üye
Tepki
117
İsim
Abdurrahman Dilekçi
Değerli kıymetli ve bir o kadar da muhterem arkadaşlar

Sahip olduğum Orbisplus Luca 9'u arkadaşa verince bisikletsiz kaldım.
Ve şu 3 marka da kaldım ha unutmadan limit 2000.
Btwin 540 -1500₺
Merida Big Seven 100-1600₺
Merida Big Seven 300-1750₺

Btwin ile Merida 100 arasında 100₺ fark var. Aynı şekilde iki Merida arasında da 150tl fark var.

Scudo
@adilekci hocam btwin 580 de sezon sonu indirimi vardı 2000 tl idi bisiklet. Keşke fırsatı kaçırmasaydınız. Bu bisikletler arasında da çok fazla teknik farklılıklar yok. Ancak merida daha iyi gibi. Kullananlar daha iyi bilecektir. Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bag
@adilekci

bu şartlarda btwin elenmeli, zaten jant ölçüsü 27,5 tir ki bilmiyorum sizin için önemli ya da değil, 100 ve 300 seçenekleri arasında fiyat sorununuz yok ise tabiki 300 tercih edilmelidir çünkü arada uçurum olmasa da donanım olarak tatminkar farklar var.

@dodurgalı_06 Dostum bisikleti arkadaş çok istedi bende 3-4 gün önce verdim. O yüzden yeni yeni bakmaya başladım.

@ahmetbag Yanlış hatırlamıyorsam Meridalar da 27,5 jant kullanıyordu.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@adilekci
hayır, btwin 27,5 üzeri üretim yapmadı hiç.

@ahmetbag
Attığım bisikletler 27,5 jant demek istedim. Gerçi 26 kullandım bu vakte kadar

@ÇaNakkaLeRuHu Ahanda kullanan biri, hocam kadrosu nasıldır? memnuniyet ne derece? Btwin ömür boyu kadro garantisi veriyor :)

@adilekci Öncelikle iyi akşamlar isterseniz hepsiburada ya bir bakın 2300tl ye assos 50 var üzerinde sram x7 donanım güzel bir bisiklet bu hafta bende xrs 030 tiagra yol aldım bugün kurdum güvenilir ve uygun

@adilekci donanım olarak burdan big seven 300 ben big nine 500 kullanıyorum 3 küsürden 2500 e bıraktı donanım olarak daha sonra yükselmek istemeyim die slx roxshox donanım var kilom düşük (70 75) olsa idi aynı donanımda salcano igman alırdım 2 bin gibi rakamlara var ben kadrosu için merida aldım igman le hemen hemen tüm donanım aynı 400 tl marka kadro farkı verdim ama memnum görünüş tasarım + sağlalığa verdiğim fiyata

• Beğen
Tepkiler: Bicyle
@h1nter Salcano bana pek çekici gelmiyor. Şuan Merida ya bakınıyorum. Bir de bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Giant ve Ghost'a bakınıyorum.

@adilekci banada çekici gelmemişti ömür boyu kadro garantili merida fiyat donanım a göre cebime göre uyduğu için aldım zaten giant ghost ta kalitelidir tavsiye ederim o fiyatları vericeksen 2 bin civarı rox shox masa ve deora aktarıcılar olursa hangi markada bulrsan o fiyatlara hemen al içine sinen aklına yatan ben antalya bikehouse den almıştım ghost ve merida lar var

@h1nter Yahu dediğin iyi oldu bak. Bende Antalya da nerede bulabilirim deyip duruyordum. Antalya ya taşınalı pek fazla olmuyor. Bikehouse'bir web sitesi var mıdır? Arattım yabancı siteler çıkıyor genelde.

@adilekci bildiğim kadarıyla yok antalya bahçelievlerde konyaaltı caddesine cok yakın

Bu fiyata alınabilecek en iyi bisiklet ömür boyu kadro, sele borusu ve gidon garantisi ve kurumsallığı ile bTwin'dir. Gerisi risktir. Daha üst fiyat aralığında iş değişir.

merida 300 donanım olarak daha iyi ama yanına ek masraf yapacaksanız(aksesuar filan alımı gibi) btwin 540 daha tatmin edici.ikinci el olarak da bir bakın derim o fiyata daha iyileri mutlaka vardır

@adilekci

Merida da veriyor sıkıntı yok. Çok memnunum kadrodan hatta o kadar ki üstündeki komponentlere iki bisiklet parası verip kadroyu değiştirmiyorum şu an :D

• Beğen
Tepkiler: adilekci ve h1nter
Geri