Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu bisiklet ayakkabısı ve bisiklet pedalı alınır mı?

Alınır mı Alınmaz mı?

• Alınır

• Alınmaz

• Sadece Ayakkabı Alınır

• Sadece Pedal Alınır

• Toplam katılım
    15
  • Anket kapanışı .

JokerJems

Üye
Tepki
19
İsim
DOĞUKAN KEÇECİ
Bisiklet
Sedona
Açıkça söylüyorum, pek bir bilgim yok. Yeni yeni başlayacağım bu kilitli pedal ve ayakkabı macerasına. Fakat pek bir bilgim yok. Bir abi satıyor ve bende buldum. Kaliteli mi kullanışlı mı onu siz bilgisi olan kişiye sormak istedim. Öğrenciyim boşuna para vermek gibi bir şansım hiç yok. Ve aldığım zaman en az 2 yıl kullanmam lazım. İkisine toplam 175 TL dedi ve elden gidip alacağım. Bu arada yanına gittiğimde nelere dikkat etmem lazım onu da söylerseniz çok sevinirim.

Scudo
Pedal kullanılır ama şahsi görüşüm başkasının kullanmış olduğu bir ayakkabıyı almazdım zira herkesin ayak yapısı farklı. Ama illaki kullanılmış alacam diyorsan çok az kullanılmış bulabilirsen al.

• Beğen
Tepkiler: JokerJems
@Bigpatron
Zaten deneyip alacağım ve gerekli hijyen uygulamalarını yapacağım ayakkabıya. Haklısınız bende ikinci el bi ayakkabı almak istemem fakat şuan durumum onu gerektiriyor

Bütçenize kilitli pedal ve ayakkabınız hariç birde kal eklemeniz gerekiyor.
Ben yaklaşık 6 ayda bir kal eskitiyorum.
Kullanıma bağlı en fazla 1 sene ömrü var diye düşünüyorum.

@Emre7055
Kal siparişi vermiş onu da verecek herhalde bana

Ucuz etin yahnisi yavan olur :) Sakın bundan alma ben aldım ilk sürüşümde kal in sol kısmı pedalda kaldı :) elimle cıkardım ertesi gün diğer teki de aynı şekilde kırıldı

(link)

@JokerJems
Yanında sıfır kal verirse çok iyi
Ama kal almak zorunda kalırsanız aliexpressten almanızı tavsiye ederim
Türkiyeden alcağınız fiyatın yarsına tekabül ediyor.
4.49 ürün + 3.86 kargo = 8,35 dolar bugünkü kurla çarparsan 45 tl filan
Aklında bulunsun diye yazdım ;)
187277

@Yagizz2
Yağız, Emre'nin kal modeli attığına mı dedin yoksa genel olarak ayakkabıya pedala mı dedin anlamadım valla kusura bakma

@Emre7055
6° olanından sipariş ederim, tavsiyeniz için teşekkürler gerçekten yarı fiyatı

@Yagizz2

Senin attığın linkte kal orjinal değil

Burdan bakabilirsin
(link)
alan kişiler yorum atmış onlara da bakabilirsin

@JokerJems

Hayır ben mudil çakma kal aldım ama kağıttan yapılmış gibi hemen kırılıcağını yada en azından ilk turumda kırılacağını ummuyordum :) dedim ya 120tl lik kali 15 tl ye aldım belliydi böle olacağı :) neyse
@Emre7055
evet orjinal değil bilerek aldım denemek amaçlı ama denemeye vakit olmadı :) köpek kovaladı acele ile çıkarmaya çalıştım parçası pedalda kaldı :)

@Bigpatron

ben 2 kez kullanılmış ayakkabı aldım kullanıyorum (klüpten verdiler :p) biri 2 aylık falandı şuanki m088 yaklaşık 1 yıllık bir ayakkabı hiçbir sorunum yok alabilirsin ama deneyerek :D :D

• Beğen
@Hakan38
Evet deneyerek alacağım zaten adama da söyledim. Bu arada ilk defa spd pedal ve ayakkabı alıyorum sizce nerelerine dikkat etmem lazım?

@JokerJems
alacağınız ürünlerdemi yoksa kullanımındamı

@Hakan38
Aslında ikisinde de çünkü ilk defa kullanacağım bir bilene sormak en iyisi. Alırken nelerine dikkat edeyim örneğin kardeşim burasına dikkatli bak zarar görmesin falan

Konu hakkında yeterli bilgi almak için yorum atıyorum.

Pedallar karbon degil. Shimano r540. Uyguna bulursan yaninda zaten kal ile gelir.

• Beğen
@szerA
Evet bende fark ettim. Karbon değil. Ayakkabı konusunda ne düşünüyorsunuz?

(link)

Aliexpress'ten alacağınıza buradan alın derim. Hem beklemezsiniz, hem de daha güvenli olacaktır. Kendisinden daha önce uygun fiyata parçalar almıştım. ?

@Berke Şahan

Verdiğin linkteki kişi büyük ihtimalle zaten Çin'den satın alıyor.
Türkiye'de ticari amaçlı satıyor.
Kargo ile 65 TL
Aynı ürün Çin'de 45 TL
Alacak kişi sadece 20 TL'lik fiyat için bir ay beklenir mi
Ona karar vermeli
(link)

• Beğen
Tepkiler: Berke Şahan
Almanızda bir sıkıntı göremedim. Güzelce temizlenip kullanılabilir.

Geri