Scudo Sports

Bu bisiklet kaç para eder?

@altur konunuz önceki mesajda bahsedilen konuya taşınmış. Eğer herhangi bir fotoğraf yükleyemiyorsanız marka model gibi bilgileri de yazabilirsiniz. İlla ki forumdan yardım edecek birisi çıkar. İstiyorsanız bana yada farklı bir üyeye mesaj yolu ile görseli atın biz yükleyelim içeriği.
Ben genelde alt tarafta bulunan dosya iliştir seçeneğini kullanıyorum onun dışında herhangi bir fotoğrafı kopyalayıp doğrudan mesaj yazdığım alana yapıştırma ile de kullandığım oluyor.
Örnek olarak ekran görüntüsü
1682254879429.png

• Beğen
Tepkiler: altur
Scudo
@altur konunuz önceki mesajda bahsedilen konuya taşınmış. Eğer herhangi bir fotoğraf yükleyemiyorsanız marka model gibi bilgileri de yazabilirsiniz. İlla ki forumdan yardım edecek birisi çıkar. İstiyorsanız bana yada farklı bir üyeye mesaj yolu ile görseli atın biz yükleyelim içeriği.
Ben genelde alt tarafta bulunan dosya iliştir seçeneğini kullanıyorum onun dışında herhangi bir fotoğrafı kopyalayıp doğrudan mesaj yazdığım alana yapıştırma ile de kullandığım oluyor.
Örnek olarak ekran görüntüsü
303183 dosyayı görüntüle
İlginize teşekkür ederim , konuyu nasıl açacağım peki ilanlar bölümünde konu açmama izin verilmiyor bu nasıl çözülür peki tanıdık bir yönetici varmı bilgi verseniz .
(link)
(link)
(link). TrekScreenshot_20230423-162350.pngScreenshot_20230423-162350.png
URL yapıştırarak becerdik sonunda😎👍
(link)(link)

Son düzenleme:
Barış abi yorulmasın diye ön çalışma yaptım,sanırım bisiklet TREK 3900 2005 model yine forumdan edindiğim bilgilere göre kompenantlar şu şekilde;

3900 FULL SPECIFICATIONS
(link)
FRAMESET:
FRAME: Alpha Aluminum
Standard and step-through frames available in all colors.
FORK: InSync Grind 1, 70mm

WHEELS:
WHEELS: Alloy front, Shimano RM30 rear hub; Matrix 550 rims
TIRES: Bontrager Connection Trail, 26x2.0"

DRIVETRAIN:
SHIFTERS: Shimano EF29
FRONT DERAILLEUR: Shimano C050
REAR DERAILLEUR: Shimano Acera
CRANKSET: SR XCC150 42/34/24
CASSETTE: SRAM 850 11-32, 8 speed
PEDALS: Nylon platform

COMPONENTS:
SADDLE: Bontrager Sport
SEATPOST: Bontrager
HANDLEBARS: 25.4, 30mm rise
STEM: Bontrager, 25.4, 25 degree
HEADSET: Aheadset, semi-cartridge, sealed
BRAKESET: Tektro V w/Shimano STI levers

• Beğen
Tepkiler: altur ve Spartiat
Barış abi yorulmasın diye ön çalışma yaptım,sanırım bisiklet TREK 3900 2005 model yine forumdan edindiğim bilgilere göre kompenantlar şu şekilde;

3900 FULL SPECIFICATIONS
(link)
FRAMESET:
FRAME: Alpha Aluminum
Standard and step-through frames available in all colors.
FORK: InSync Grind 1, 70mm

WHEELS:
WHEELS: Alloy front, Shimano RM30 rear hub; Matrix 550 rims
TIRES: Bontrager Connection Trail, 26x2.0"

DRIVETRAIN:
SHIFTERS: Shimano EF29
FRONT DERAILLEUR: Shimano C050
REAR DERAILLEUR: Shimano Acera
CRANKSET: SR XCC150 42/34/24
CASSETTE: SRAM 850 11-32, 8 speed
PEDALS: Nylon platform

COMPONENTS:
SADDLE: Bontrager Sport
SEATPOST: Bontrager
HANDLEBARS: 25.4, 30mm rise
STEM: Bontrager, 25.4, 25 degree
HEADSET: Aheadset, semi-cartridge, sealed
BRAKESET: Tektro V w/Shimano STI levers

Teşekkürler. Trek modellerini pek bilmiyorum ama bence epey daha yeni modellerden. DSgillerden ya da DS adını almadan önceki modellerden biri gibi.

Teşekkürler. Trek modellerini pek bilmiyorum ama bence epey daha yeni modellerden. DSgillerden ya da DS adını almadan önceki modellerden biri gibi.
Ben de pek bilmiyorum ancak (link) gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat ve altur
Ben de pek bilmiyorum ancak (link) gibi geldi.
Evet bendeki m .disk frenli ve suntour amortisörlüsü , cant metrix , akrarıcı aynen acera ve 105 , lastiklerinde bont Ranger di ben 26x150 taktım tur da buneceğim için ..pek ala bu bisiklet kaç para eder ?? bozuk bir yeri yok . Kozmetiği 10/7 , lastikleri yeni

Evet bendeki m .disk frenli ve suntour amortisörlüsü , cant metrix , akrarıcı aynen acera ve 105 , lastiklerinde bont Ranger di ben 26x150 taktım tur da buneceğim için ..pek ala bu bisiklet kaç para eder ?? bozuk bir yeri yok . Kozmetiği 10/7 , lastikleri yeni
Merhaba,
Sarı sitede muadil sayılabilecek (yıl, kozmetik, mekanik vb) bisikletler için istenen fiyatlara bakarak bir çıkarım yapmanız mümkün olmaz mı? Tabii ki malum milletimiz çürük ve ölü bisikletlere dahi akıl almaz fiyatları istiyor ama gene de ortalamada bir fikir verir. Ben olsam bu şekilde yapardım ve içime de sinecek bir fiyat belirleyip ilana koyardım. Çok özel bir model ve donanım değil bisikletiniz muhakkak muadil denebilecek ürünler satılıyordur ikinci el olarak.
İyi günler.

Merhaba,
Sarı sitede muadil sayılabilecek (yıl, kozmetik, mekanik vb) bisikletler için istenen fiyatlara bakarak bir çıkarım yapmanız mümkün olmaz mı? Tabii ki malum milletimiz çürük ve ölü bisikletlere dahi akıl almaz fiyatları istiyor ama gene de ortalamada bir fikir verir. Ben olsam bu şekilde yapardım ve içime de sinecek bir fiyat belirleyip ilana koyardım. Çok özel bir model ve donanım değil bisikletiniz muhakkak muadil denebilecek ürünler satılıyordur ikinci el olarak.
İyi günler.
Sarı site neresi ? Bu arada ben Fiat sordum 1,3,5,7,9 gibi.

Merhaba, bisikletimi satmak istiyorum ama ederini bilmiyorum. Sahibinden'de biraz dolaşarak 1500 tl fiyat biçtim fakat 10-11 kişi yazdı. Ucuza koyduğum için mi dikkat çekti yoksa insanlar yaz ayında sürecek bisiklet aradığı için mi bu kadar tepki çekti anlamadım. İlan numarasını aşağıya koyuyorum, fiyat önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Sahibinden İlan no: 1112143014

Konu açamadığım için bu konuya yazdım.

@exsheal Bütün gün sahibinden'de gezindiğim için bana güvenebilirsin, fiyat normal. Az değil.

• Beğen
Tepkiler: exsheal
Fiat sorduysanız size Fiat Egea Cross önerebilirim. Hem yedek parçası ucuz, hem de 2. el piyasası hareketli.
Selam ,, siteler veya hatlar veya düşünceler karışmış gibi görünüyor dostum.😎🌹

Kadro boyu 56 olarak geçiyor
Aynı zamanda kollar, kaliperler ve diskler fabrikada sıfır olarak değiştirildi

Geri