Scudo Sports

Bu bisiklet kaç para eder?

Bianchi caurus efsane kadro bence alın kaçırmayın.kadro boyuda uyarsa güzel olur.

Scudo
Ayrintili donanim bilgisi yazmazsan dogru bir fiyat belirleyemeyiz . 200 liralik lastikte var piyasada 50 liralikta.

Sahibinden istedim yakın çekim. Cevap bekliyorum.

@Endorfin Hocam fiyat olarak max ne kadar vermeliyim sizce?

@Hakkı Derik bianchi caurus 837...
Sevgili dostum ben bu bisikleti 14 yil kullandim. Askere giderken 300 dolara satmistim ki satmaz olaydim tas gibi bisiklettir.
Oldukca akicidir. 2x6 vites sistemi vardir ve ufak bir ayar ile tıkır tıkır calisan hale getirilir.
Oldukca saglam ve rijit bir kadrodur. Orijinal italyan, celik, el yapimidir.
Iyice incele lastiklerinde ve jantlarinda bir sikinti yoksa hemen alabilirsin. Kefili benim. Burada herkesin huzurunda diyorum ki, begenmezsen aldigin fiyata bana sat.

200'den, 300'den fazla verme diyen arkadaslara ise bir cift sozum var: bianchi firmasi bu bisikletleri italyadaki muzesinde itina ile sakliyor.

Candir caurus. Buradaki arkadaslarin bircogu hayatta yokken ben bu bisikletle binlerce kmlik turlar yapiyordum.

@Kuzey Ege
klasiktir diyebilir miyiz yani ustacım?

@mariokaldato
1991 yilinda almistim ben bu bisikleti, neredeyse 25 sene olmus, klasik olmak icin biraz yeni olsa da klasik hatlara sahip bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kuzey Ege
Hocam peki alırken neye dikkat etmeliyim. Özellik bu bisiklet için belirtmek istediğiniz bisey var mı? Sahibi 350 diyor da sanırım 300'e rahat verir. Bu haliyle eder ancak daha yapacağım masraflar var. Türkiye şartlarında 350 çok değil mi?

@Kuzey Ege
Ben bi ürünü incelediğimde en çok kullananların fikirlerine değer veririm. Sen okey diyorsan bu makina alınasıdır dostum. Genç kardeşimde incelesin kırığı çıkığı yoksa ve kadro boyuda okeyse tamamdır bence

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Hakkı Derik 350 tl'çokmu türkiye şartlarında valla kron,salcano,sedona vb'leri bazı arkadaşlara göre bisiklet olabilir severler kullanırlar şahsen bu markaların 2.el ve sıfır fiyatlarına bir bakın birde böyle gerçek bir italyan bianchiye 300-350 tl verilir verilmez onu gözden geçirin.tabi'ki sıkı pazarlık edip ne kadar ucuza alırsanız sizin yararınıza ama bu bisiklet benim olsun sadece ben çıplak kadrosunu 300'tlden aşağı vermem adamlar peugeotlara istiyor en az 500-1500 tl arası'ki ''türkiye şartlarında''bence alın ve kullanın.

@Endorfin
Hocam haklisiniz aslında ancak klasik sayılmaz bu. Klasik bi kadro olsa o kadar ederdi. Her halukarda almaya calisacagim.Kadro boyunu bilmiyor sahibi en korktuğum da o aslında. Gidip bakacağım. 174-175 boyum. İns bana uyar. Daha önce hiç yarış bisikletim olmadı umarim deneme surusunde bi sıkıntı yaşamam :)

@Hakkı Derik gerçek bir klasik olsa kimse vermez 300-350 tl'ye ya anlamaz ya çalmışdır elden çıkarıyordur.kusura bakmayında campagnolo donanımlı reynolds borulu bir klasiği yada bir colnagoyu'da 300-350 tl ye vermezler adama.:)

@Endorfin
Kesinlikle haklisiniz. Artık bekliyoruz sahibinden mesaj. Şimdi surekli mesaj atmayayim diyorum adama. Dusurmez yoksa fiyatı

@Hakkı Derik
Dediginiz fiyat gayet uygun. Lakin gayet saglam bir bisiklet ve siz 20 sene de binseniz bu bisikleti eskitemezsiniz.
Bu bisiklette bakilacak en onemli nokta jantlar. Bir ezilme veya yamulma gibi bir durum olmamasina dikkat edin. Onun disinda dikkat edilecek bir husus yok. Zaten jantlar da celik.
Su turkiye sartlari olayini biraz acarsaniz cok sevinecegim.

Ayrica hayati boyunca bu bisikleti yakindan bile gormemis adamlar nasil bu kadar profesyonelce yorumlar yapabiliyor anlamak cok guc.

@Kuzey Ege
Facebook ya da whatsapp dan konuşma imkânımız var mı?

bisiklet guzel biraz bakim lazim seleden baslayarak

@nuruasakir
Alirsam komple değiştirmeyi dusunuyorum. Boya da dahil. O yüzden fiyat çok geliyor belki :)

@Hakkı Derik
Bu bisikletin her yerini degistir rengini degistirme. Uzerindeki mevcut renk orijinal bianchi rengi celeste...

Lotto jumbo takimiyla ayni renk bisiklet kullanicaksin, boru mu? :D

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Kuzey Ege
Boyasi cok hirpalanmis orjinal o yesili bulup da atirsa daha iyi olur bence, yoksa cok cizik bir bisikleti olur akadasin. O fiyata bence iyi bir bisiklet ama okadarda abrtilacak bir kadro degil. Bianchinin klasik kategorisine gircek model bu degil bence, sadece klasik degil ama orta seviye iyi bir caurus olarak kalir.:)

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Derik
Geri