Scudo Sports

Bu bisiklet sizce ne kadar eder?

Scudo
2020 model Scott spesteer 20 tiagra 4700 .Zonda jant ,power sele ,pro sele borusu ,prime Gidon .😃😁

Arkadaşlar forumda da ilanı olan Mosso Legarda 2127 mdm h için 7300e biriyle anlaştık gibi sizce bisikletin değeri nedir?

Specialized marka ama modelini bilmiyorum. Google üzerinden arattığımda Allez Sport ile başlayan bir model olabileceğini düşünüyorum. Bisikletin mekanik ve kozmetik hiçbir sorunu yok. Son 4-5 yıldır böylece duruyor, arada yağ bakımı vs yapıldı.

Bu bisiklet tahmini ne kadar eder?

Dosyalar

• photo_2023-03-09_16-51-25.jpg
    photo_2023-03-09_16-51-25.jpg
    77,7 KB · Okunma: 78
  • photo_2023-03-09_16-53-44.jpg
    photo_2023-03-09_16-53-44.jpg
    133,7 KB · Okunma: 81
  • photo_2023-03-09_16-53-48.jpg
    photo_2023-03-09_16-53-48.jpg
    123,8 KB · Okunma: 81
  • photo_2023-03-09_16-53-54.jpg
    photo_2023-03-09_16-53-54.jpg
    143,6 KB · Okunma: 77
Specialized marka ama modelini bilmiyorum. Google üzerinden arattığımda Allez Sport ile başlayan bir model olabileceğini düşünüyorum. Bisikletin mekanik ve kozmetik hiçbir sorunu yok. Son 4-5 yıldır böylece duruyor, arada yağ bakımı vs yapıldı.

Bu mudur? (link) Edit: Bu değil, Elite de değil. Sadece yıl tutuyor sanırım.

Aklınızda olsun, bisikletiniz hakkında fikir edinilebilmesi için bileşenlerinin listesini paylaşın ve sağ tarafından fotoğraf çekin. Mümkünse attırıcıları, aynakol, ruble görünsün. Ek olarak kollar ve frenlerin fotoğrafı da iyi olur. Bu haliyle eski serilerden 2x10 105 olduğu belli ama detaylar ve durumu belli değil.

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
Bu mudur?

Aklınızda olsun, bisikletiniz hakkında fikir edinilebilmesi için bileşenlerinin listesini paylaşın ve sağ tarafından fotoğraf çekin. Mümkünse attırıcıları, aynakol, ruble görünsün. Ek olarak kollar ve frenlerin fotoğrafı da iyi olur. Bu haliyle eski serilerden 2x10 105 olduğu belli ama detaylar ve durumu belli değil.
Bisiklet bir arkadaşıma ait. Dediğiniz tüm fotoğrafları çekip, buraya koyarım. Şu haliyle tahmini birşey söyleyemiyorsunuz değil mi?

Selam, bisikletiniz hakkinda ben size biraz bilgi vereyim.

Markasi: Specialized
Model: Roubaix Compact
Üretim yili: 2009

Kadro Specialized FACT 6R Karbon
Masa Spezialized FACT Karbon

Furj takimi: Specialized Mindset Plus, 1-1/8"

Jant seti: Mavic CXP22

STI'ler (Fren ve Vites kollari): Shimano 105, 10 vites Flight-Deck
Frenbacaklari: Hafif Dual-Pivot frenbacaklari (Modelini tam olarak bilmiyorum)

Aynakol Seti: FSA Gossamer MegaExo 50/34t
Orta Göbek: FSA MegaExo

Arka Atirici: Shimano 105 - 5600
Ön Atirici: Shimano105 - 5600
Kaset: Shimano 105 - 5600 10lu
Zincir: Shimano 105 - 5600 veya Sram

Gidon: Specialized Pro 31,8 mm

Agirlik: Ortalama 9kg

Su fotograflari da ekleme yapayim da tam olsun.
1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png

Son düzenleme:
Selam, bisikletiniz hakkinda ben size biraz bilgi vereyim.

Markasi: Specialized
Model: Roubaix Compact
Üretim yili: 2009

Kadro Specialized FACT 6R Karbon
Masa Spezialized FACT Karbon

Furj takimi: Specialized Mindset Plus, 1-1/8"

Jant seti: Mavic CXP22

STI'ler (Fren ve Vites kollari): Shimano 105, 10 vites Flight-Deck
Frenbacaklari: Hafif Dual-Pivot frenbacaklari (Modelini tam olarak bilmiyorum)

Aynakol Seti: FSA Gossamer MegaExo 50/34t
Orta Göbek: FSA MegaExo

Arka Atirici: Shimano 105 - 5600
Ön Atirici: Shimano105 - 5600
Kaset: Shimano 105 - 5600 10lu
Zincir: Shimano 105 - 5600 veya Sram

Gidon: Specialized Pro 31,8 mm

Agirlik: Ortalama 9kg

Su fotograflari da ekleme yapayim da tam olsun.
301407 dosyayı görüntüle
301408 dosyayı görüntüle
301409 dosyayı görüntüle
301410 dosyayı görüntüle
301411 dosyayı görüntüle
301412 dosyayı görüntüle
Açıklayıcı bilgi için çok teşekkür ederim.

Bu bilgiler eşliğinde, tahmini bir fiyat söyleyebilecek olan olursa çok sevinirim.

"5600 set ve o jantlarla 9 kilo olması mümkün değil :snzdglsn:" diye düşünmüştüm ama gerçekten de 19lbs 15oz'muş yani 9.04 kg :ssrtcbya:
Zamanında güzel bir bike'mış... Bakımsız görünen zincir, 14 yıllık yadigar karbon kadro... İlginç bir bike... Orjinal jantları duruyor, hatta orjinal gidon bandı duruyor... Fren-vites kabloları orjinal, grupset görünüşe göre tamamen orjinal. Gidon boğazı, hepsi orjinal. Emin olamadığım, fotoğraflarda görünmeyen tek şey sele. O da orjinalse "Evet! Bu bisiklet hiç kullanılmamış!!!" Diyecektim ki SPD pedalın yanındaki düşüp-kalkma çiziklerini gördüm. Dedim bu pedallardaki yaşanmışlıkla bu bisikletin "Orjinalliği" çok uyumsuz. Evet, pedallar çook sonradan eklenmiş. Muhtemelen bu bisikleti neredeyse sıfır kondisyonunda satın alıp, sonradan 2. el SPD pedal takan bir sahibi var şu an. Sele kılıfından tutun, neresindan tutarsanız tutun bu bisiklet pek kullanılmamış. Jant fren yüzeyleri bile oldukça iyi görünüyor. Eminim orta göbek hiç açılmadı, eminim jant göbekleri hiç açılmadı. Muhtelemen jantlar akort bile görmemiş. Bisiklet çok ama çok iyi korunmuş gibi görünüyor. Fakat: Bu bir karbon kadro... Yakından, jantları tamamen çıkararak kontrol etmeli. Rengi sebebiyle çok ama çok dikkatli bakılmalı. Kadro sağlamsa bu övgülerim geçerli tabiki...

Ama artık fiyatlara hiç hakim değilim, pas :D

Son düzenleme:
Gidonun sıfır değeri 35€
(link)

Hocam baktım da gidon ve gidon boğazı toplamda 1400 civarı tutuyor. 950 liraya koydum sahibindene. 50 lira pazarlık payı düşündüm ikisini 900 liraya bırakayım dedim. Fazla mı yazmışım? Yoksa fiyat normal mi? Fazla ise biraz daha indirebilirim aslında.

Hocam baktım da gidon ve gidon boğazı toplamda 1400 civarı tutuyor. 950 liraya koydum sahibindene. 50 lira pazarlık payı düşündüm ikisini 900 liraya bırakayım dedim. Fazla mı yazmışım? Yoksa fiyat normal mi? Fazla ise biraz daha indirebilirim aslında.
1400 tl ye gümrük vergisi ve kargo dahil ise 900 tl bana göre biraz pahalı fakat vergi ve kargo dahil değil ise makul bir fiyat bence. 2. El piyasasını bilmediğim için seni yanlış yönlendirmek istemiyorum.

1400 tl ye gümrük vergisi ve kargo dahil ise 900 tl bana göre biraz pahalı fakat vergi ve kargo dahil değil ise makul bir fiyat bence. 2. El piyasasını bilmediğim için seni yanlış yönlendirmek istemiyorum.

Türkiye’den bakmıştım hocam fiyatlara☺️ teşekkür ediyorum cevabından dolayı🙏🏻

Merhabalar,

Öncelikle bilemedim kusura bakmayın ancak forumda bu konu ile ilgili bir yer bulamadım buraya sormaya karar verdim.

Çok özenerek geçen sene bu aylarda aldığım bisikletimi sağlık sorunlarım nedeni garajda çürümesini izlemeye yüreğim el vermediği için satmaya karar verdim. Bisikletim Giant Escape 2 üzerinde extra çantalar kaliteli ön aydınlatma suluklar ile birlikte Shimano 3x10 Group set ve yeni gibi Schwalbe Marathon Plus Tour 7. seviye lastik var. 1 çift de yedek lastiğim var. 2. El fiyatı ne olur kaç paraya satmalıyım ?

@Raptoid , Eskişehir' de yaşadığınızı ön görerek; güvenilir bir bisiklet ustası ya da deneyimli bir forumdaşımızın bizzat bisikletinizi görmesi en doğru fiyat aralığını öğrenmenize yardımcı olacaktır...

@Raptoid , Eskişehir' de yaşadığınızı ön görerek; güvenilir bir bisiklet ustası ya da deneyimli bir forumdaşımızın bizzat bisikletinizi görmesi en doğru fiyat aralığını öğrenmenize yardımcı olacaktır...
Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: cazci
Geri