Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu da benim bisiklet

Scudo
Bilmediğimden soruyorum, resimdeki bisikletin selesi gidona göre çok yukarda değil mi..?

Güle güle kullanmanı dilerim.Resme bakarken aklıma geldi.Teknolojinin ulaştığı noktada su kaynaklarımızın gittikçe yok olduğunu gerçeğini görmek beni üzdü.Bisiklete gülümseyerek bakan gözlerim onu dayadığın çeşmenin -bir zamanlar gür aktığına inandığım-kurumuş olduğunu görünce içim buruldu sanki.Bisikletçiler doğaya aşıktır diye düsünüyorum nedersiniz?

• Beğen
Tepkiler: bisiklet_tutkunu

Dostum değil. İyi pedal basmak için seleyi yüksek tutmak gerek. Ama Patika yada yol dışı kullanımda indirmekte yarar var. Bisiklet bende Cumartesi hobisi. ve performansımı arttırmak için kullanıyorum. Ne performansı diyeceksin :D. Moto cross. Aslında ben moto cross cuyum. Ama her zaman bisiklet de bende 1 numara dır. Nede olsa 2 teker.

cok guzel makinalar, kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle
bu arada motocross fotolari var mi yaw :D

aktım hemen..
guzel site ve fotograflar, eglenceliye benziyor :D

aayyynenn katılıyorum. :(:(

güzel pislet

Her hafta salı yada çarşamba yenilenir. Daha doğrusu yeni fotolar eklenir. Bilgine

tamam takip etmeye calisayim
kendi cektiginiz videolar var mi hic?
yabanci bi mx yarisinin kask vidosunu izlemistim
piskopat bisi

Cross a giderken digial makina bile taşımak sorun. O kadar ziplıyorsun ki seleye oturacak zaman kalmıyor. Digital kamera bile çoğu zaman titreişmden arız çıkarıyor. Ama bir ara niyetimiz var. Götürürsek haber veririm. Otomobil de bisiklet taşıma aparatı ısmarladım gelince bisikletimi harika doğası olan torosların zirvesine götüreceğim artık oradan da fotolarla bisikletforum u süsleriz. :60:

Bende harika bir DVD var 2005 çekim. DVD olduğu için aşırı net."Nitro Circus 2" İçinde bisiklet ve motocross çılgınlıkları var. Bulabilirsen tavsiye ederim süper bişey.

Yakışıklı arkadaşmış!!? :D

hortlamiş konu :)

Geri