Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu da benim bisikletim: Ammaco Christina 26

Scudo
Sevgili yüksel abi;Eğer ileride dağ bisikletine geçecekseniz dağ ile başlamanızda yarar var diye düşünüyorum.Hem 2 masraf birden etmemiş olursunuz.Tabiki 28 jant bir bisikleti kullanmak biraz daha kolay olacaktır ama arada uçurumlar kadarda fark olmaz.Ama ileride ben bu işle profesyonel ilgileneceğim derseniz ilerde hangi bisiklete devam etmek istiyorsanız (dağ mı yolmu)ona göre bir bisiklet seçin derim ben

tuğrul arkadaşım. öncelikle hayırlı olsun. fiyatı gayet ucuz diyebiliriz diğer bisikletlere göre. fakat deneyimlerinizi ve bisikletinizin artı ve eksilerinden hiç bahsetmemişsiniz. o paraya değermi, yoksa üzerine birazdaha koyup normal bir bisikletmi almalı.. kullanıcı olarak biraz açıklama yaparsanız bilgilenmiş oluruz..

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
Güzel hoş bisiklet
Sizi uzun süre idare edebilecek kapasiteye sahip gibi duruyor.
kazasız belasız sürüşler diliyoruz...

• Beğen
Bir arkadaşımız 10 ekim 2010 tarihli konuyu HORTTT latmış yine :)
Kendisini canı gönülden tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz :)

• Beğen
@M.Burak KARADAĞ

soru sormak gereği duydum. satışı olan bir ürün ve belki bende alacam. fakat fiyatından dolayı güvenemedim. arka göbek markası nıda merak ettim. bilginiz varsa siz yardımcı olun..

• Beğen
@Tuğrul Tomba

Göbekten vitesi biraz inceledim baya karmaşık yapısı var aynı araba sanzuman sistemi gibi çalışıyor yanılmıyorsam.:)

• Beğen
@SALİH TUNÇKIRAN

Merhaba Salih arkadaşım,
teşekkür ederim. Fiyat gayet uygun, ben yaklaşık bir buçuk yıllık forum takibinden sonra bisiklete binmek için daha fazla sabredemeyeceği anlayınca araştırdıklarım içinden bu modeli seçtim. Tabii ki fiyat bunda etkili oldu. Çünkü ileride dağ bisikletine geçecek olsam da ilk etepta daha fazla para ayırmamın olanaksızlığı (kredi kartına taksitle olsa bile) ve de sadece işe giderken ve kısa şehiriçi gezilere çıkabileceğim için, bu modeli tercih ettim. Benim durumumdaysanız ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ben tamamen düz bir yerde yaşadığım için (Aydın/Umurlu) zaten fazla vitese gerek yok mevcut üç vites rahatlıkla yetiyor. Artıları göbekten vites ve fren olması, fiyatı, renkleri birbiriyle çok uyumlu, hepsiburada isimli siteden aldım 3 günde ulaştı. Ben uzun süreden beri(yaklaşık 10 yıl) bisiklet kullanmadığımdan dar ve sert sele çok rahatsız ettiği için(bisikletle birlikte gelen orjinal sele) onu değiştirdim. Elcikler de uzun süreli kullanımda rahatsız edebilir. Şahsen alüminyum yada benzeri hafif kadrolu bisikletlerde sürüş deneyimim olmadığı için, daha pahalı ve daha hafif bu tarz bisikletlerle karşılaştırma yapamam. Ancak şu linkteki ( (link) ) bilimsel bir makaleye göre, ingiliz bir doktorun, karbon kadrolu ve çelik alaşımlı kadrolu iki bisikletle, yürüttüğü araştırmaya göre ikisi arasında kullanımda istatistiki açıdan bir fark ortaya çıkmamış. Yine de nihai kararı, deneyerek kendiniz karar verirsiniz.
Sonuç olarak kişisel fikrim alınıp kullanılabilecek bir bisiklet. Ben öneririm. Herkese iyi pedallamalar. Sağlıcakla kalınız.

• Beğen
Tepkiler: SALİH TUNÇKIRAN
@başar akten

Merhaba Başar arkadaşım,
arka fren var. Bizim çocukluğumuzda kontra fren denilen göbekten fren bulunuyor. Arka göbek shimano nexus marka 3 vites ve fren düzeneğini içeriyor. Sağlıcakla kalınız.

@SALİH TUNÇKIRAN

Tekrar merhaba,
arka göbek markası shimano nexus 3 vitesli modeli. Eğer ingilizceniz varsa alttaki linkte sanırım benim bisikletimdeki 3 vitesli modelin ayrıntıları var:
(link)

ayriyetten, şu linkte de ayrıntılı bilgiler mevcut:
(link)

Diğer sorulanıza sanırım önceki mesajınızda cevap vermiştim.
Sağlıcakla kalınız...

• Beğen
Tepkiler: SALİH TUNÇKIRAN
@Mustafa Volkan Koca

Evet benim için oldukça karışık. Ama kullanımı çok rahat aynı otomatik vites araba gibi, elcikten vitesi değiştirdiğinizde sessiz bir şekilde, pedalın rahatladığını ya da zorlaştığını hissediyorsunuz.
Sağlıcakla...

çok güzel bir bisiklet ismi çok çekici bunlardan bir tane de ben alacağım inşallah

• Beğen
tuğrul bey ayrıntılı açıklamalarınızdan ötürü teşekkür ederim..
sağlıcakla kalın..

Geri