Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bu da benim bisikletim bianchi grizzly :-)

Scudo
bisikletin resimdeki halinden daha güzel duruyor fakat ağır olması benim için kötü tabiki. merdivenlerden çıkartmak bir hayli zor oluyor:D
ayrıca bisikletin arkasındaki kırmızı ışıkta süper duruyor:D

Evet güzel görünüyor. Ağır olması kötü tabi. Birde kadrodaki yay olması kötü.
İnşallah ilerleyen günlerde daha iyisi ile görürüz seni.
Güle güle gezmen dileği ile...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: bendis
ben benzer bir bisikletle başlamıştım ağır bisiklet ama sağlam bisiklete daha fazla binersen daha iyi olur güle güle bin

• Beğen
90 li yillarda bianchi grizzly modelini en ust modellerinden biri olarak cikarmsiti. ozamanlar amortisorlu dag bisikleti bulmak zor iken piyasadakilerden cok daha hafif( simdiki bisikletlere gore epey agir cro-mo)full lx malzemeli ve 4-5 cm de olsa esneyebilen bi amortisore sahipti. simdi ayni isimle cikardiklari bisiklete bi bakin.

• Beğen
evet benim bisikletim ağır fakat şehir içinde kullandığım için bu ağırlık benim için bir sorun teşkil etmiyor. ayrıca vücut ağırlığımda standartlarda olduğundan ve araziye çıkmayı düşünmediğim için şimdilik bisikletimden oldukça memnunum. bisikletimi eleştiren arkadaşlara teşekkür ediyorum. bu benim için bisiklet sporuna bir başlangıç. ilerleyen yıllarda inşallah daha iyisini alacağım.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Bisikletiniz iyi veya kötü aslında çok da önemli değil. Eğer bu bir başlangıç ise ve ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa, en önemlisi siz de halinizden memnunsanız sorun yok demektir.
Bisikletini ekonomik ömrü dolana kadar kullan derim. Daha sonra hedeflerin büyürse haliyle seni oraya taşıyacak bir bisiklet edinmek durumundasın :).
Güle güle kullan, kafandan kaskını eksik etme ki ayağından pedalın da eksik olmasın ;).

Bisiklet bir sevdadır güzel insan,güle güle kullan.Unutulmaması gereken tek şey bisiklete binmekle kalma,yanına yeni bisiklet sevdalıları katmaya,kattığın o güzel insanlarla yeni yollara yeni serüvenler ve yeni heyecanlara katmaya çalış.

İşte o vakit sağlam bir bisikletçi ve sağlam bir yurttaş olacaksın.Forum ailesine Ailemize hoş geldin..

Sevgiyle Güzel insan

• Beğen
bisikletini güle güle kullan parçalayana kadar kullan parçalandıgında ise tamir ettirme cünkü bu bisiklete fazla para harcanmaz :S :( bende bunun gibi bi bisiklet cürüttüm balkonda.... cok da bindim ama kullandıgım hiçbir bisiklet bu yıl sahip oldugum trek4300 ün eline su dökemez yani demek istedigim bunu ömrü bitene kullan sonrada at çöpe.. ve aleminyum kadrolu hafif ön amortisörlü güzel bi mtb bisiklet al. ;) asla pişman olmıycaksın ve bu bisikletten sonra uçak gibi gelicek sana..

• Beğen
O melodili düdüğe de ihtiyaç olmadığını düşünüyorum.

Eğer amacımız bisikleti spor veya ulaşım aracı olarak insanlara tanıtmak ise, bunu onları rahatsız ederek yapamayız.

Bir öğle vakti uyumaya çalışırken o melodili düdükten gelen seslerle uyanmış, çalan çocuğa demediğimi bırakmamıştım...

Eğer gerçekten birilerini uyarmak istiyorsan bunu tek "çın" sesi çıkaran nazik güzel zillerle halledebilirsin.

Bisikleti hafifledikçe daha çok seveceksin. Umarım istediklerine ulaşırsın. Saygılar.

• Beğen
Onemli olan insanin kullandigi bisiletin icine sinmis olmasidir:) Icine siniyorsa gerisi bos zaten:) Saglikli gunlerde pedallaman dilegiyle:)

• Beğen
Tepkiler: VolkanS ve bendis
@erkuty

evet aslında gereksiz bir aksesuar ama sonuçta korna çalarak dolaşmıyorum etrafta ufak çocuklar gibi.

Bendis ben de Edirnedeyim. İlerki günlerde bir gurup oluşturup beraber turlara çıkalım. Ne dersiniz.?

@M.Ergun GÖZET

teşekkürler ama biz genelde gezilerimizi erkek arkadaşımla birlikte yapıyoruz. ayrıca edirne'de bir bisiklet grubu var zaten ve düzenli olarak her pazar migros'un önünde toplanıp bisikletlerle turlar yapıyorlar. her hafta, hemen hemen bütün otobüs duraklarında ilanlarını görmeniz mümkün.

• Beğen
Tepkiler: boreas
Özür dilerim, ben sizin bayan olduğunuzu bilmiyordum...
Verdiğiniz bilgi için de teşekkürler...

• Beğen
http://img301.imageshack.us/img301/8083/grnt022ki2.jpg

@Serkan Taşdelen

@boracelebi

@Mert S.

Aslında kadronun ortasındaki esnemeyi sağlayan mekanizmada hem yay hem de amortisör vardır; ikisi de bir arada çalışan kombine bir sistemdir. Bu sistem arabalardaki amortisör yapısına çok benzer.
Yay bildiğiniz yaydır, yayın içindeki hava veya yağ ile çalışan mekanizma da amortisördür. Yani ikisi de doğru.

Buyurun bir araç amortisörü:
http://www.besyildizotomotiv.net/wp-content/uploads/2013/01/bursa-amortisor-servisi_001.jpg

Geri