Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu da benim Canavarim ( Cube AMS 100 )

Scudo
hayrlı olsun kardeşim asfaltlar yetmezse bulutlara yüksel iyi günlerde kulllannnnnnnnnnn

@Hakan Aydemir

bu bisiklet 9.4 se benim sedona 7kg o zaman:p
lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim. bu paylaşım forumunda insanlara yanlış bilgi vermek istemeyiz :)
saygılar

Eğer kışın yağmurda çamurda felan kullanmayacaksan çamurlukları sök, kaldır. Bisikletin uyumunu bozuyor, ama sadece görüntü olarak. ;)

• Beğen
Tepkiler: Efrahim ÖZCAN
öncelikle bisiklet gerçekten mükemmel gözüküyor.(çamulruklar hariç.:)) Fakat aklıma bir şey takıldı. ağırlığı 12.4 olan bir bisiklet için 1500 euro sizce çok değil mi?

Fullsuspensionlu oldugu halde hafif sayilir ve almanyada heryerde nereye gidersenis gidin , bu Bisikletin fiyati 1500 €dur .

Selamlar Hakan Aydemir

ben bisikleti aldıktan kısa bir süre sonra onu almak için mecburen vermiş olduğum parayı siliyoyorum beynimden ! nasıl köpek satın alanlar belli bir süre sonra o köpeği evladı gibi benimsiyip parayla alındığını içlerine bir türlü sindiremiyorlarsa benimkide öyle. Sizde öyle yapın. Bisikletinizi aldıktan sonra verdiğiniz parayı unutun, artık o sizin bir parçanız ve yatırımı dizlerinize yapmaya başlayın ve onu bol bol kullanın. kullanmadığınız zamanda hafif nemli bi bezle sevin. Güzel oluyor... I LOVE MA BIKE :)

gerçekten güzel bisiklet hayırlı olsun. Fren sisteminden almayı düşünüyorum,hayes stroker galiba performansı nasıl bi fikir verebilirmisiniz dj street kullanıcısıyım

@paramedik34

Ama siz bravo'yu haketmiyorsunuz!Çünkü türkçe bir kelime kullanmıyorsunuz!Bu sadece uyarıdır.Yanlış anlaşılmasın :=)

Geri