Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu da benim düldül:)) sedona borla 2013

Scudo
Güzel görünüyor Soner Bey. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

• Beğen
Tepkiler: soner canlı
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.

• Beğen
hepinize tşk ederim arkadaşlar.Allah razı olsun hepinizden.

Sa arkadaşlar,
Bisikletimin maşasından memnun değilim sertlik ayarı bozuldu galiba.Amortisör şu anda çok yumuşak ve bisiklet çok fazla esniyor. Sizlerden ricam bana bisiklet için maşa tavsiyesinde bulunmanız.Maşa alırken nelere dikkat etmem gerekir.Her maşa uyar mı mesela bisiklete?Dikkat etmemiz gereken bir ölçü var mı?
Bir de arkadaşlar ben bu maşa nın bakımını yaparken sertlik ayarının yapildigi rebound düğmesini sökerken o düğmeye baya bir zarar verdim yani kenarlarını sıyırttım.Acaba o düğmeden bulabilir miyim?

Güncel

@soner canlı
Kadronuzun konik mi düz mü olduğuna, Maşanın jant boyunuzla uyumuna ve Maşanın çalışma mesafesine dikkat etmelisiniz. XC bisikletler en fazla 120 mm destekliyor bildiğim kadarıyla.

ÜZERİNDEKİ MAŞA RST GİLA T MODELİ. KADRO KONİK Mİ DEĞİL Mİ NASIL ANLARIZ HOCAM_?

@soner canlı düz:sketch-1505126067409.png konik images (2).jpg konikte bir yerden sonra boru konikleşmiş, diğerinde dümdüz uzanıyor. Sizinki hangisiyse ona göre tercihte bulunursunuz.

• Beğen
benim ki düz hocam konik değil. Peki ne tür bir maşa önerirsiniz bana? bütçem maksimum 350 tl.

Geri