Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu da benim fıstığım, Giant Escape Rx3

@1dost
Bense tam tersini düşünüyorum. Hatta orijinalinde bagajla birlikte satılıyor sanmıştım, ki sanırım orijinali bagajsız. Bu haliyle şahane bir tur bisikleti olarak görünüyor gözüme.

Ayrıca şu tekerlerdeki turuncular, süs için değil tabii ki, güvenlik için. Bence çok faydalılar. Akşam sürüşlerinde nerdeyse lamba kadar etkili bence.

Bir de sorması ayıp, bu haliyle size kaça mal oldu acaba? @emrahaztekinn

• Beğen
Tepkiler: emrahaztekinn
Scudo
@Tsubasa hocam inanır misin ben de az daha ghost panamo x5 alacaktım sonradan bunu aldım;)

@1dost
Zevk meselesi hocam, ama sade hali de çok güzel bir bisiklet doğru söylüyorsunuz;) belki ara ara sökerim çamurluk ve bagajı sade takılırız;)

@1dost
Zevk meselesi hocam, ama sade hali de çok güzel bir bisiklet doğru söylüyorsunuz;) belki ara ara sökerim çamurluk ve bagajı sade takılırız;)
@07yusuf
Hocam 2700 2800 civarını buldu. Ama ben bisiklete malzeme, aksesuar ve yedek parça alırken biraz abartmış olabilirim. Almışken biraz iyisini almaya ve uzun ömürlü olmasını istediğimden sanırım;):harika:

@07yusuf

Hocam 2700 2800 civarını buldu. Ama ben bisiklete malzeme, aksesuar ve yedek parça alırken biraz abartmış olabilirim. Almışken biraz iyisini almaya ve uzun ömürlü olmasını istediğimden sanırım;):harika:

@Cihangir.

Hocam teşekkür ederim:) Beyazına da bakmıştım alırken ama ben bu rengi çok sevdim, bunu aldım hocam;)

@televole2

Çok teşekkür ederim;) Güzel Türkçemize elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum, ama klavye ile yazarken ancak bu kadar mümkün:)

Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.2017 modellerinde maşa ve sele karbon mu acaba?Kesin bilginiz var mı?

• Beğen
Tekerinize taş değmesin, güzel bisiklet, güle güle kullanın. Kadro boyu 46 mı ?

• Beğen
@sociolog Hocam teşekkür ederim. 2017 modellerini tam bilmiyorum hocam sadece renk kombinasyonlarına bakmıştım. Ama pek zannetmiyorum karbon maşa koymazlar fiyatı gereği.

@Bisikletli Gezgin
Teşekkürler hocam sağ olun;)

@bulutdenis
Evet hocam S kadro 46 ya denk geliyor ölçtüm ben;)

Hayırlısı olsun ayarlı Gidon Başarılı olmuş

Geri