Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu da Benim Scott'ım

tek kelimeyle WAŞŞŞŞŞŞŞŞ kadroya bak
kardeş güle güle kullan züpeeeeeeeer bişi

Scudo
İLKERİKİER GERCEKTEN COK GUZEL GUZEL BBI BISIKLET KaZaSIZ BELaSIZ KULLaNMaN DILEGI ILE aMa BI SORUM OLaCaK BU BISIKLET KaC PaRaYa MaL OLDU

:Skull-175 CaBBaR:Skull-175

• Beğen
Tepkiler: Fatih Buzgan
guzel bisiklet kazasız beşlasız pedallamalar....

@CROSSCU_31

Daha öncede yazdığım gibi piyasa fiyatlarının altında rakamlarla topladım. bir de zaman için de değiştire değiştire yapıp eski parçaları da sattığım için net bi fiyat bilmiyorum. ama aldığım zevke deyiyor.

bu ne kardeşim ya süperrr manyak güsel valla ben kroncuyum ama scott süper ne yazıkki para yetmio ona:(

İlker kardeşim umarım şu sakladığın diğer makinalarında fotolarını görmekden mahrum etmezsin bizleri.
Selamlar,

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
@spokesman

Diğeride All Mountain başlığının altında duruyor Mustafa Abi. Sen de seninkileri koyarsan gözlerimiz biraz bayram eder herhalde..Gerçi canlı canlı gördüm ama resimler ayrı bi güzel oluyor

@ilkerikier

şimdi gördüm
silmek için geri döndüğümde sen yazmıştın
keyifli inişler

yeni yol makinasının fotolarınıda çekeyim koleksiyonu koyacağım kısmetse

evet gercekten güzel bir makina desem yeridir aslında bu aralar forumda bir scoot dalgası var gidiyor bakalım nereye kadar zirveyi koruyacak

Çok güzel bir bisiklet gerçekten...Bence sen en iyisini yapmışsın havadan sudan şeylere harcıyacağın parayı hobin için harcayıp hem daha mutlu hemde daha sağlıklı olmayı seçerek...

umarım kazasız belasız sürersin...
Bu arada bisiklet hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim...resimler pek anlayamadım neyin nolduğunu...

Yorumlarınız için teşekkür ederim. biraz bilgi vermek gerekirse:

Kadrom Scott Scale 20
Sele borusu gidon gidon boynu ritchey wcs
Arka aktarıcı sram x.0
ön aktarıcı shimano xt
aynakol fsa k force
pedallar ritchey pro
frenler avid juicy karbon
vites kolları sram x.0 twist shifter
maşam reba wc
jant setim mavic 819 dt swiss 240 göbek
lastikler de hutchinson phyton
selem selle italia slr xc
kilosunu bilmiyorum hiç tartmadım.
jantları sattım yerine slr aldım bu arada..

MErhaba kardeş,ben Antalyadan Gökhan,Bisikleti ne kadara satarsın???

@eldorado

Bisikleti değil ama kadroyu satıyorum.alüminyum seleborusu gidon ve gidon boynuyla beraber

Geri