Scudo Sports

Bu da Benim Yağlı, Kirli Bisikletim...

snoopist

Aktif Üye
Tepki
37
Arkadaşlar yağlı ve biraz pis çünkü çok kullanılıyor hep pisleniyor ama çanavar gibi
81.4 km hız a ulaştım. Daha sonra daha temiz fotografları gönderirim :)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Yorumlarınızı Bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: ramazanzerey
Scudo
aramızda uzun süre sağlıklı bir şekilde bulunmanızı isteriz,yüksek hız bu ihtimali azaltıyor...
lütfen biraz daha dikkatli ol kardeş...
kazasız keyifli sürüşler dilerim ...

• Beğen
Bisiklet iyi güzel hoş da, iyi bir elden geçmesi gerekiyor. Çok bakımsız kalmış, o zincirin rublenin aynakolun hali ne öyle? Mazotla oraları, ve sonra ılık suyla yıkayıp bezle bir güzel sil, ve sonra gerektiği kadar yağ dök ki çalışmasını engellemesin.

Bu bisikletle 81.4 km hız ha ! vay bea, helal olsun ne diyelim. Ama sen yine de gerektiği kadar hız yap. Fazlası zarardır arkadaşların da vurguladığı gibi.

• Beğen
81,4.. Allah korusun.. O bisikletle 81,4 yapmaya çalışmak zaten büyük bi tehlike.. Dikkat et..

Arka jantdaki süsleri çıkartıp bi de bakım yapsan iyi olucak. Benim bisiklet bile daha temiz..

• Beğen
Ya zaten ben bisikleti gece 12:00 den sonra sürüyorum hız yaptığım yer hep aynı çok büyük ve gece olduğundan boş bir cadde bide o cadde yokuş aşşağı :)
Bu bisikleti kardeşimde kullanıyor 11 yaş. O kapak takıcam dedi ben de izin vermeyince süs taktırmaya razı oldum. Bisiklet geçen yaz dan beri nadir kullanılınca 1 ay önce bakıma aldım zincirler paslıydı o yüzden bi düzel yağladım :) bakımını her zaman yapıyorum ama su çamur felan mahfediyor

• Beğen
:Do kadar hızı duyunca ilk iş resmin büyüğünü açıp fren bacaklarına bakmak oldu bianchi ile ali dağı inişinde o hıza ulaşmıştık bizde ama yolun sonunda durmak sorun olmuştu:D:Dneyse güle güle kullan dikkatli kullan:)

• Beğen
Bence bisikleti sık sık temizle ;)

O bisikletle 81.4km/h biraz sakıncalı gibi gözüküyor..

İyi forumlar ;)

• Beğen
Yakında video da eklerim siteye daha net görürsünüz diyicem ama benim telefon kötü video çekiyor ama ben yinede sürüşümü çekip yollarım...

• Beğen
BENCEDE atahan07nin dediği gibi o bisikletle saçma 81 km hız,kıytırık bir kilometreden herşey beklenir:Dbende de bitane vardı 20 ile giderken fren sıkıyordum 60-70e çıkıyordu:D

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
@MTB-BiKE

katılıyorum seninki kıytırıktanmış fakat kıytırık olmayan kaliteli bi km gösterge ile indim ali dağından bianchi ile 80 i devirdim(ki araba kadranı ile karşılaştırdık doğru çalışıyo tabi jant inç ayarı göstergeye göre doğru ayarlı ise)yani bisikletin kötü kaliteli olması önemli değil hatta rampa aşağı ağır bisiklet daha iyi gider diye bilirim;)yanlış anlama bilmişlik deil tecrübe.hepinize teşekkürler ve bol pedallı günler

Bence çok güvenilebilecek va söylediğin hızların denemesi yapılabilecek kadar bile güvenli olmayan bi kadro.Helal olsun.Ama belkide kilometrenin İNÇ ayarı bozuk olabilir.Sen yinede tedbiri elden bırakma.Bahsetdiğin hızda iki lastik arasındaki basınç farkı bile istenmeyen olayların yaşanmaına sebebiyet verebilir.Daha dikkatli olman dileğiyle bol pedallı günler.

Bisikleti asfalt yokuştan aşağı salmak çok önemli değil o yokuşu 20 km/saat ile çık bakalım, asıl marifet odur:D

Geri